Nyduschad och redo inför tågresa

Om en timme sätter jag mig på bussen in till centralstationen. Jag ska åka upp till Patrik i några dagar! Blir mysigt. Har bara ett problem... Ska jag åka i vårskorna? Tänk om det kommer snö, då är jag illa ute. Men tror faktiskt jag kör på sneakers, klockan är ju trots allt ställd efter sommartid nu! Då måste det ju vara vår?

Jag ska packa ner det sista och blåsa mitt hår lite nu. Men ha det så bra hemma i göteborg, så hörs vi snart igen!


Flame och en dansande klass

Hade sjukt trevligt igår! Träffade alltså min gamla klass (som fortfarande är min klass), vi var först på en italiensk resturang på chapmans torg, där jag åt en super god pasta rätt. yummi. Vi hängde där ett tag och hade det super trevligt. Vi fick byta stolar med varandra för att hinna prata med så många som möjligt. Efter resturangen gick vi över gatan till flame, vårt gamla kalsshak. Det var värst vad många unga folk som tagit sig dit! För ett år sedan var det bara gubbar och tanter. Men iaf, festen drog igång när David och Johan började dansa, helt sjuka moves! Vilket slutade i att alla i lokalen var uppe på dansgolvet efter en stund. Det var en super härlig kväll! Jag gillar min klass väldigt mycket. Tack ska ni ha! Synd bara att jag glömde ta kort........

Ska snart iväg och jobba. Känns helt okej, mår ändå hyffsat bra idag! Sedan tittar jag efter en tågbiljett, för imorn åker jag till Patrik:) Åååh jag längtar tills imorgon!




Detta är bilder från september när Mole spelade på storan. Några fina klasskompisar!

Marsala och träffa klassen

Ikväll blir det middag med klassen på resturangen Marsala, ska bli så roligt! Längtade redan i morse när jag vaknade. Men är sjukt trött idag också, förstår inte vad det här jobbet gör med mig... Men så är livet. Har varit en sväng på torget med mamma, köpte lite smågrejer som jag behövde. Har köpt hårfärg också, hoppas jag hinner färga idag! Är riktigt trött på mitt hår nu som är i en hästsvans hela dagarna för att inte chockera människor med min utväxt. På måndag åker jag till Stockholm till mitt hjärta! Ska bli super mysigt att ses. Jag vill ha vår nu så vi kan ha mysiga picknickar i parken och sitta ute!

Här är lite bilder från Thailand! Vill tillbaka så mycket när jag tittar på dem. Fy vad härligt vi hade det där nere. Någongång ska vi allt åka tillbaka! Titta och njut.






Övningskörning och fredags mat

Dagen började med att jag hade stängt av klockan i sömnen och vaknar tio minuter innan jag brukar gå hemifrån. Fick såklart lätt panik, och började stressa runt för att hinna med bussen. Jag var grym för jag fick t.om stå en stund och vänta på den i snödrivorna. Sedan åkte jag till jobbet och gjorde mitt jobb. Mamma hämtade mig när jag slutade och vi åkte och hämtade Maja för att åka och övningsköra ihop. Maja började och hon började bli duktig! Sedan var det min tur och jag körde runt i husområdet jag kört i en gång tidigare. Det gick bra, men kände mig lite trött idag och var hungrig! Då är det svårt att koncentrera sig. Men iaf, efter körningen åkte vi hem och mamma lagade super god fredags mat! Ryggbiff med potatisgratäng och en super god sallad, mums! Så nu är jag mätt och belåten. Ikväll blir det bara att vara hemma tror jag, är sjukt trött faktiskt. Imorn ska jag ju ut på middag så sparar mina krafter tills dess! Hur ser er fredag ut?

Oroliga själar

Har jobbat hela dagen. Tänk vad dessa dementa är oroliga. Men dem är rätt goa också. Är trött nu ikväll känner jag. Ska börja tidigt imorn igen. Så ikväll ska jag nog inte göra så mycket, kanske ta mig ett skönt bad eller nått mysigt. Det är ju så himla super skönt att det är ljust ute fortfarande fast klockan är över sju! På söndag blir det t.om ännu ljusare för då har vi ställt om till sommartid!

Jag har lite lust att shoppa vår kläder nu känner jag. Hade behövt en ny vårjacka faktiskt, och kanske nått par jeans till. Jag har nog en del kläder ändå, men jag är den typen som använder samma ett tag, och tröttnar sedan och måste byta ut kläderna..


Visst längtar man efter sommaren nu?

Räkor och galen katt

Har ätit räkor ikväll med mamsi. Super gott med baugette och aioli till. Men att ha en mjauande katt vid benet samtidigt som man försöker ta en tugga är lite svårt. Men katten Oskar lugnade sig när han också fick smaka på en räka.

Det blev ingen körning idag, blev för sent. Vi får ta det en annan dag istället!

Nu tänker jag bara ta det lugnt ikväll och se lite tv och så. Imorgon jobbar jag tidigt. Men det är nog lugnt!

Promenad till kungsten

Jag ska till jobbet på möte kl tolv. Ibland struntar jag i att ta bussen här från höjden till Kungsten för det är så lång väntetid där, istället går jag till Kungsten och slipper vänta. Idag är en sådan dag, tänker gå om en timme ungefär. Luft och motion är ju alltid bra har jag hört. Idag är det våffeldagen! Jag ringde till jobbet förut och frågade om vi har våffeljärn där, men det hade vi inte. Så jag tar med min hemifrån, klart de gamla ska få äta våfflor! Annars händer väl inget speciellt idag faktiskt... Ska se om jag kan övertala mamma att köra lite efter jobbet idag, hade varit roligt! Man får allt ligga i om man vill ha sitt körkort. I helgen ska klassen ut och äta, ska bli super mysigt! Det är skönt att träffas då och då och se vad alla har för sig nu. Vi har ju faktiskt himla roligt ihop när vi träffas.


Min bästa vän fyller år

Snackade med Tiina nyss, som fyller 20 år idag! Grattis grattis! Sedan har jag bara gjort hemmasysslor sedan jag kom hem från solariet. Diskat, lagat mat, städat osv. Sedan tittade jag på Tyra Banks show och top model. Hon är faktiskt sjukt snygg, och ganska smart för den delen också. Efter det tog jag mig ett skönt bad. Testade att ha mittbena efter badet, och blåste det snyggt.... Men nja..... Jag passar nog endå inte i det! Jag får nog hålla mig till min snelugg.


Kaffe och sol

Suttit på balkongen med mysig stickad tröja och kaffe. Solen värmer. Helt underbart. Ska snart iväg och få känna på en annan slags sol..... solarium. Med lilla Ida. Det blir mysigt! Är ledig idag nämligen, så ska bara göra vad som faller mig in idag. Är sjukt trött egentligen, så behöver få lite ny energi.

Men nu var Ida klar så måste nog skynda mig lite här haha. Kanske skriver senare.


Ny-start!

Har ju inte bloggat på flera månader nu. Det har hänt mycket. Kan inte ta allt i ett inlägg. Har ju varit i Thailand med Patrik i 6 veckor, super skönt och härligt! Har bilder jag ska visa här. Det känns reda längesen vi var iväg, men att resa iväg så med bara Patrik var så skönt, vi fick egen tid, vi fick se landet och slappa! Nu jobbar jag igen som vanligt, och det funkar väl bra. Sedan har jag börjat övningsköra med mamma, jag är super peppad för körkort nu! Hoppas det går fort!

För tillfället måste jag säga att jag känner mig ganska tankspridd. Med ganska många saker. Men det går upp och ner. Tror det har att göra med att jag inte har en aning om vad jag vill göra i framtiden... Känner mig nog lite stressad över det. Men egentligen behöver jag inte stressa, fast det gör jag endå.

/Frida