Go real fast like there's somewhere we can get to

Ska jobba ikväll. Är så sjukt trött på att jobba nu, vill vara ledig! Men får kämpa de sista dagarna nu. Ska nog gå!

Det tynger mig lite att jag måste ta tag i att börja rensa och packa. Rensa alla kläder, böcker, papper, prylar. Men ska bli skönt samtidigt att få slängt saker! Sen bär det av mot Stockholm:) iih.




Mys!

Sommarmys


For us to finally win

Snart har jag jobbat klart för sommaren. Men ligger fortfarande i. Ska bli så skönt att vara lite ledig sen! Underbart. Längtar till skagen......




Time, always time, on my mind

Från sol och bad igår ute i sillvik, till regn och åska idag? Va hände? Hm, men jag har inte drabbats särskilt mycket idag, har jobbat och sedan varit barnvakt till mina små gullungar efter jobbet. Men fy va trottsig Moa är ibland, blir lite galen på henne haha.

Imorgon jobbar jag kväll. Helt okej endå. Nu håller jag på att ladda min ipod med lite ny musik. Har fått mersmak på musiken igen... Det kommer verkligen och går, men nu är jag inne i en lyssnarperiod. Älskar att åka på morgonbussen med något mysigt i lurarna som får mig att vakna. 


 
Moa bakom sina röda solglasögon...

Fredagens make-up

Var ute i fredags med Ida och co. Jätte trevlig kväll. Kvällens sminkning såg ut såhär:

Först lagt en grund med primer, sedan foundation. Enkelt ögon-make med vit skimrig ögonskugga över hela ögat. Sedan en orange/apricot färg över den vita på endast ögonlocket. En enkel eyeliner och mascara. Lite rouge och solpuder på det och klart! Har ju glömt läppglans på bilderna här ser jag...



Sparris

Dagen har varit härlig och varm. Varit vid havet där det både var sol, regn och åska. Men det var väldigt skönt ändå! Hoppas det blir sol imorgon istället!! :) Blir lite smått irriterad varje gång jag ser på vädret, då man ser att östra Sverige och Stockholm har haft sol och 30 grader i typ två veckor... grr på er!!


Jag gjorde lite god sallad och sparris när vi kom hem. Sparris är SÅ GOTT! LOVE! Och när det är såhär varmt är det bästa kall mat tycker jag.

Litet sparris recept här om någon vill ha:
Blanda olivolja och pressad citronsaft. Riv av skal från citronen och lägg i i blandningen. Ta lite nötter, typ pinjenötter, pistage eller valnötter och hacka, lägg i och rör om. Lite salt och peppar.
Koka sparrisen i några minuter. Lägg sedan upp på fat och strö blandningen över sparrisen! Mumma!





You´ve got a piece of me

Första sovmorgonen på länge och då blir man väckt av telefonen som ringt sig varm hela morgonen! Men nu är jag på lite bättre humör efter lite kaffe och tanken på att kvällen kommer bli grymt bra! Ska träffa tjejerna och kalasa lite. See you tonight!!



Gröna ängar


i´m under pressure

Wiiehuu äntligen lite ledig! Har jobbat på morgonen idag, men nu minsann är jag lite ledig! Det behövs kan jag säga. Tror nog endå att jag ska ta det lugnt ikväll. När jag och mamma skulle åka hem från jobbet hamnade vi i värsta bilkön.. Det hade varit någon krock på älvsborgsbron. Så vi fick åka runt i hela stan för att komma hem, och satt i bilen i en timme. Så vi bestämde oss för att käka pizza för våra magar blev så hungriga, så, så blev det! Blev sjukt mätt, men det var gott i alla fall!

Jag tror faktiskt jag bara ska slappa nu.. Har en tidning här jag skulle kunna bläddra i. Hade varit mysigt. Inget ute väder precis.



stay

Haft en sjukt skön sovmorgon. Ätit god frukost och nu sitter jag här och bara degar innan det är dags att gå till jobbet. Men känns helt okej, jobbar bara ikväll och imorn bitti, sen ledig några dagar!! Ska bli så skönt! Hoppas jag kan ha lite tur med vädret då så man kan få en liten bränna... Har ju knappt hunnit vara ute i solen! Och igårkväll skrubbade jag hela kroppen haha så nu är jag blekare än blekast! Men har läst att vill man brännan ska stanna länge så ska man alltid skrubba kroppen före man börjar sola. Inte precis innan, men ni fattar...


Jag efter en snurrtur i en boll i Thailand. Vill tillbaka!!


Making me feel

Igår var jag, Kajsa och mamma på liseberg med Moa! Hon fick det i födelsedagspresent av oss. Kan ni tänka er att hon var glad, så tänk det gånger 10... Det blev en väldig mysig dag faktiskt med lite åk, lyckohjulsspel, mat och massa annat!

Idag har jag jobbat tidigt. Man blir ju lite smått seg när man börjar så tidigt alltså. Har ingen direkt energi när man kommer hem haha. Men har solat lite på balkongen och ätit mat iaf:) Så nu får jag väl hitta på nått. Jag har massa här hemma att göra egentligen... Typ rensa min garderob?? Det blir ALDRIG av. Jag orkar inte ta tag i det!!



Världens sötaste Moa!


Mysig kväll

Efter jobbet idag lånade jag mammas bil och åkte ut till havet. Hade med mig en tidning och låg där och hade det skönt! Väldigt avkopplande faktiskt att vara ensam också. Nu efter jag har kommit hem har jag lagat lunchlådor till mig och mamma imorgon, kyckling med ungsrostade potatis med rosmarin! Mumma! Hoppas det smakar lika gott som det luktar här nu...

Jag börjar tidigt imorgon igen, men det är rätt okej. Om det är fint väder kanske man hinner åka ut och sola lite då också efter jobbet:)

 


En bild från midsommar!