Tina&Tobias

Blev det vinnade paret i let´s dance. Har suttit och tittat med mamma här hela kvällen haha. Mysigt:)
Med nötter och te till! Mums. Nu ska jag krypa ner i sängen snart. Det är skönt att ha en fredag kväll hemma faktiskt! Imorgon ska jag antagligen träffa Tiina som jag också träffade igår, hon är hemma i stan, så då får vi passa på! 

Annars vill jag bara säga att Patrik är världens bästa pojkvän ( och jag behöver inte förklara varför, det bara är så)
Tack för underbara dagar hos dig, med MASSA påskgodis och mys, och allt! Du&Jag babe.

PATRTIK PATRIK PATRIK

Wiiie. Idag är det snö här i sthlm, och jag och patrik passar på att spela rachet&clank( som vi verkligen inte har gjort innan dom här dagarna!)  wiie. Igår var det påskmiddag här, jätte mysigt. VI fick ett påskägg och gissa vem som typ åt upp nästan allt!!! mmmmmmmm, men jag fick palle kuling choklad iaf:)
Hoppas erat lov är fint! Detta är för örvigt mitt sista LOV för all evighet typ, eller ja det beror ju på om man fortsätter plugga får man också lov va??? jaja.

Hejdå:)

iiih!

Idag känns som en bra dag:) För jag har precis ringt en kille om sommarjobb, och jag ska komma på intervju nästa vecka! wiie hoppas jag får jobbet! Sen så ska vi ha föreställning ikväll med 6 om sex kl 19.00 i teatern på donnergymnasiet! och det ska bli så kul och skönt, för efter denna föreställningen så är vi klara! Då är det bara redovisning och projektrapporten som ska in! Och en yttligare sak som är det bästa är att jag och Patrik firar 16 månader idag :)! Egentligen borde man fira alla dagar, för jag är så glad för att vara din! Imorgon ses vi, wiie, och jag tycker vi ska köpa påskgodis:) lala:) Jag längtar!!!

Kom ikväll vetja!!


It´s seem so small

Kom hem från skolan lite tidigare än vanligt idag, och det va ju härligt minsann! satte min framför tv och kolla gilmore girls:) haha men sen somnade jag!! sov i typ två timmar, inte trodde jag att jag va så trött! Nu känner jag mig helt konstig, inte bra att sova på dagarna Frida!!! Fast ja jag är ju inte längre vad jag än gång va:)
Så det är helt okej ändå! Idag skulle vi haft uppspelning i arrkon också, MEN GISSA! Chricke är sjuk (vår lärare)!! Så vi slapp spela upp!! wiiie, det va en lättnad:) Men jag hann klippa klart allting och så, så det va gött. Men ucsh jag skäms för min låt, jag skriver ju inte så mycket eget så är inte så jätte duktig liksom, det är ju det första, sedan så har jag ju fått att skriva till världens bästa band(ABBA) typ... Då får man ju bra självkänsla haha. Och så har jag hört lite av vad dom andra i klassen har gjort, och det låter ju svinbra såklart om alla...hm... jag dör.

Och snö? HALLÅ! Det är vår nu, jag som köpte solbrillor igår liksom.....

Hopp, får la titta till sångläxan lite nu!



hejdå

Mys söndag

Har varit med mamma hela dagen. Varit och shoppat lite, handlat mat, lagat mat, och åkt till min kusin Mattias&Christelle för att lämna en doppresent till deras lilla Majvie. Hon är så otroligt söt! Och kryper som bara den haha.

Vi åkte till frölunda torg och tittade lite. Vi hittade mest smågrejer, sånt som man alltid behöver köpa, typ hårsnoddar, hårspännen och nån t-shirt. Sen fick jag ett par solbrillor iih:) Och så hittade vi en BH som jag ska ha till balen, för ja, jag måste ju ha en axelbandslös.. Och då vill jag ha en skön liksom.. Men den va najs.

Hoppas er söndag varit lika fin som min!

simtime

Jag och alma ska åka och simma nu, skööönt! iiih. Jaa kom kom på våran föreställning nu på ONSDAG KL 19 !
Föreställningen igår gick finfint! Den var mycket uppskattad:)

Jag längtar till påsklovet nu, bara några dagar kvar! Och då ska jag till min patrik! :)

Nä nu måste jag rusa, ha det göttmos som vi säger i götet( eller?) !

Torsdag

Imorgon ska vi ha föreställning med projektet för skolan på lunchen, och vi skulle repa idag med alla va så flummiga och trötta så det blev sådär bra, men det kommer nog gå fint imorgon! :) Vi blir taggade då tror jag! Det ska bli kul att spela upp för alla i klassen, för det är ju ingen som har sett den! Och onsdag kl 19.00 på skolan (donnergymnasiet) ska vi ha föreställning för alla er där ute! Jättekul om ni kommer! Pjäsen är dock inte så lång, men det är klart att ni också ska få tillfälle att se den!

På måndag ska Arrkolåten in ( min abbalåt ) och jag känner mig verkligen inte klar! Fast är typ klar med alla instrument och så, måste bara klippa ihop och mixa. Sen har jag inte spelat in sång än, tänkte göra det imorgon i skolan, eller jag ska göra det, det är sista chansen! Så hoppas det blir bra:) haha. hm, ska skriva klart texten också kom jag på... hm det får jag göra nu!

Tjing på er och puss på Patrik!


Hemma igen

Jag tycker det är jobbigt nu... Jag vill vara hos Patrik! En helg är för kort tid, det är liksom hej och sen går det sååååå fort tills man står där och säger hejdåå:( Men helgen har varit underbar! Vi har varit mycket själva och det är väldigt skönt! Och jag ska nog skicka Patrik till Bert Karlsson ändå! Du är grym hjärtat:) Nya nordman! Nu ska jag krypa ner själv, i min säng...TOMT... Jag tycker om dig Patrik ♥

Städa är kul

Ibland iaf.. När jag väl får mina städryck och kommer igång kan jag inte sluta! haha. Så idag har jag städat!
Fint:) Imorgon åker jag till min Patrik över helgen, så ni får sakna mig här hemma. See ya!

A lovely day!

Var i skolan kl nio i morse för ett genomdrag med pjäsen, sen bar det av mot mölndal, eller rättare sagt fässbergsgymnasiet haha. De små barnen skulle ta sig dit till aulan:) Kändes konstigt att spela upp det på en annan gymnasieskolan haha. Men det blev faktiskt väldigt bra! Vi blir mer taggade när det väl gäller! Dom va så söta och fnissade haha. Och när vi var klara så kom 6 barn upp med var sin ros till oss! Så gulligt! Sofias rosbärare var en sjukt söt liten krabat, så när han hade lämnat över rosen sa Sofia "Kan man få en kram hihi". Hahaha. Sen skippade vi att åka tillbaka till skolan och åkte hem istället, har hunnit sitta lite på balkongen i skolan idag igen, så underbart! Tror jag har fått lite fräknar iiiih:) Snart sommar ju, ska man skratta eller gråta? Men som jag sa till Patrik igår såååååå det är nu det börjar!!! Livet alltså:) Eller??


Föreställningen

Föreställningen imorgon är för femmor! Men vi i 6 om sex kommer sätta upp Annie i underlandet på skolan en kväll då alla föräldrar och vänner är hjärligt välkomna!! Så Maria då får du komma:) Och alla andra såklart! Jag säger til när jag har datumet..


HAHA



HAHA vad tycker ni jag passar bäst i?:)

Skolan

Varit i skolan, fortsatt på min abba låt.. tar sån jäkla tid, så mkt smågrejer man ska göra.. Jag vill bli klar nu nu nu !!
Sen fikade vi med projektgruppen, skulle väl egentligen ha repat, men vi fikade istället hihi. det va mysigt.
Ska repa imorgon innan föreställningen istället:) Så det löser sig nog! Hoppas jag! Igår så hittade jag min balklänning... Jag känner mig nöjd! Det ända jag va lite rädd för, är att den skulle vara för fin.. Men ja efter att frågat några i klassen känner jag mig lugnare, alla kommer vara sådär fina haha. Så det är bra:) Snart kommer mamma hem här, då ska vi laga god middag och mysa. Me like!



Kaffe och sol

Har precis druckit kaffe på våran ballkong, helt vidstilla, och solen tar to.m! Så super skönt! Jag ska fortsätta lite på min abba låt här hemma tänkte jag, sen ska jag duscha och ut på YTTLIGARE klännings-jakt... är redan trött på det haha. Men mamma tycker det är bra att få det gjort, och det håller jag med henne om. Så nu ska jag hoppa in i duschen...













Patrik är söt!

En vanlig dag på stranden

Tog på mig short i morse ( med strumbyxor såklart), tänkte inte på att jag skulle möta syrran och mosters älskling Moa efter skolan och gå på stan. Blev lite kallt! Vi skulle i alla fall ut på yttligare balklännings-jakt. Jag hittade en som jag kanske kanske ska köpa imorgon, var lite billigare än den jag hittade i lördags, vilket är bra! Det är ju ändå bara en klänning trots allt... Kommer man använda den igen efter balen?
Idag känner jag nog lite mer åt en ännu enklare, och billigare, som man kanske ka använda efteråt också.


image112

Jag och mitt hjärta i finkläder, UTOMLANDS!
Babe, det är dags för dig att skicka lite nya bilder på dig till mig tycker jag:)
Men visst är du fin i smoking?:)

Solig söndag

Jag vaknade sent idag, väldigt skönt att sova ut. Sen när jag gick upp gjorde min snälla mammi pannkaks-frukost till mig:) love you mum. Efter det åkte vi till frölunda och handlade mat för veckan, det är skönt ibland att åka med för att man kan välja själv vad man vill ha!! Fast jobbigt att behöva bära kassar moha:) Egentligen hade jag velat ut och jogga nu, men mitt öra är fortfarande inte bra, så jag tror jag får vänta med det faktiskt... segt. Ska plugga lite grann idag också... Men men det har varit en skön helg. Hunnit ta det lugnt och vilat mycket. Imorgon ska jag nog ut yttligare på balklännings-färd med Maja och Moa. Mysigt. Trevlig söndag på er!



balklänning

Dammiddagen blev jätte lyckad hemma hos Maja igår! Mitt årtal blev 40-tal:) fast jag tror jag blandade lite olika för jag har inte super koll på alla detaljer! Men alla var så snygga och fina! god mat och trevligt prat.
Jag tycker om min klass!

Idag har jag, mamma, moster, Syster och syster-dotter varit ute och tittat på balklänning till mig!
Jag fastnade speciellt för en klänning som var super söt. Den var grön/blå och färgen var faktiskt jätte snygg på!
Har dock inte köpt den än... då jag ska titta i lite fler affärer först!