FREDAAAAG!

Så skönt! Är klar med allt i skolan nu, alla arbeten och läxor! Så jäkla skönt! Nu kan jag bara chilla fram till onsdag! Ikväll ska Rebecka ha kalas för hon har fyllt år, jag tror jag ska till henne, men ja är lite trött hihi. På måndag kommer Patrik!!!!! iiiih. jag längtar efter dig så mycket. så skönt! Och på måndag har vi också donner-os och klassen ska vara utklädda till nalle puh, alla kommer alltså springa runt som nalle puh. jag måste hitta gula kläder haha. Sen på tisdag är det klass-dag, då vi ska bara mysa och göra massa trevliga saker. Sen på onsdag är det studenten!! och Patriks födelsedag:)


Var på Ida och Fannys student igår! Så fina var ni! Sen åkte jag med till Idas mottagning dit Fanny också kom sen. Jätte trevligt!! God mat och dryck! Ni måste verkligen haft en grym dag, verkade som allt blev lyckat!


Nu ska jag göra nått annat. Fint väder juh!

/Frida

En ny dag

Jahopp. Jag vaknade runt nio, låg och snozade rätt länge.. Oskar låg bredvid mig också. Mysigt. Men sen tog jag mitt liv till fånga och gick ut på en powerwalk, hade Robyn i hörlurarna samtidigt, känns så skönt att börja dagen så, om man ändå kunde göra det varje dag? Men det händer ju aldrig. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ut till angered för att titta på när Ida & Fanny springer ut! ååååh det känns helt sjukt att alla vi tar studenten nu, det känns ändå inte jätte länge sedan vi satt i vårt kära 9A´s klassrum och slutade högstadiet. Tiden går bara fortare och fortare.

Om 6 dagar tar jag studeten.
Är jag stor då? Hjälp.




SOL SOL SOL

Det är så fint väder, hoppas det håller i sig till nästa vecka! Imorgon tar Ida & Fanny studenten!! wiie. Man blir så sugen nu när man ser alla andra. Idag har vi gjort iordning massa lakan för vårat flak! Skrivit massa roliga klassgrejer:) hihi. Det kommer bli griiimt! Jag kom på frans-idén bara så ni vet;) Sedan gick klassen ner till kajen och åt baugette i solen, och solade lite, och lyssnade på hej hej monica. haha. Väldigt mysigt! Jag har fått veta lite betyg idag också wiie, och det har ju gått väldigt bra i år faktiskt! Jag har fan jobbat upp mig så mkt från ettan och tvåan, jag är stolt.

Nu ska jag gå och göra något annat. hejsvejs

Jessica tar studenten!

Har sett Jessica springa ut från burgården! Frisörerna var först ut! Så himla fin var hon. Nu är jag abra hemma en snabbis, ska hem till Jessica och fira lite till nu snart. Sen iväg till skolan för våran sista kvällskonsert på donnergymnasiet! Kom kom! kl 19.00. Blir blandad musik, allt från rock till schlager.

Somnade ett tag

I min säng... Har haft lite ont i magen nu. Det är lite jobbigt. Men hoppas det går över. Tycker ni jag borde ta mig ett bad ikväll kanske? Det hade ju faktiskt varit väldigt skönt! Typ ett riktigt bad, med skumm och lite skön musik i bakgrunden, kanske en tidning. Men jag måste plugga lite lite lite lite till..... Jag orkar verkligen inte mer nu, det är verkligen mina sista krafter jag lägger på den här låten nu, som vi inte ens ska spela upp. Fast det känns bara skönt, hade bara varit ännu ett moment till att göra. Imorgon tar Jessica studenten! Hm, kom på att jag inte vet vilken tid? Borde nog skriva ihop ett sms till henne. Roligt roligt iaf! Om en vecka och två dagar är det vår tur EsMu3... hjälp

image125

Snart slut

Har varit i skolan och haft seminarium i samhäll A, och det gick rätt bra faktiskt. Tror jag.
Nu är det inte lång tid kvar i skolan. Det är bara lite småskit kvar att göra. Sen kommer man nog mest bara umgås och så innan studenten! Så sjukt... Jag fattar det inte.

Men nu ska jag fortsätta på det sista arbetet så det blir klart! Undrar när jag efter det här kommer plugga nästa gång?



Jag är lite trött idag haha.

Take my hand

Igår pluggade jag massor oh det gör jag även idag. På kvällen hängde jag med Ida och Fanny till Idas klasskompis som fyllde år. Myspys. Det va roligt att träffas igen, och vi får ses snart igen! Sedan åkte vi in mot stan, och folket gick mot trädgårn, men jag åkte hem. Måste ju vara pigg idag!





 


Hade en hemsk dröm inatt....
vill inte ens säga vad jag drömde:(
Men blev så lättad när jag vaknade.
Tack för att det bara var en dröm!




 


      Yey!

Igår

Blev det slottskogen och cider för mig. Kubb och brännboll och massa mys, och kiss i skogen haha. Det blev en lyckad kväll, kom inte hem för sent heller, rätt skönt. Folk drog vidare till Lisa, men jag orkade inte. Mest för att jag pluggar idag, och just nu går det rätt bra, håller på lite med arkolåten... Sen ska jag skriva klart mitt arbetsmiljö&säkerhets arbete! Ska kanske följa med Ida till hennes klasskompis ikväll och allt går som jag vill att det ska med plugget:) Det blir nog najs, va så länge sen vi sågs! Dock har jag inte jätte mycket pengar till utgång... Men men:)

Ikväll är det finalen i Eurovisionsschlagerfestivalen, hejja på Perelli:)



wiie

Nu har jag börjat notera min melodi för arkolåten, känner mig stolt!  Och så var jag ute på en powerwalk för ett tag sen, då smsa Kasper att han tyckte vi borde se aristocats ikväll! Så Kasper kommer hit snart så ska vi göra det! wiie.. läder sula, stl 42, krarrar på vänster... haha. Kommer inte ihåg exakt vad det är dom säger men det kommer jag veta snart:)

Ikväll får vi också se om Charlotte Perelli går vidare till finalen!! Det kommer hon garanterat göra! Hejja hejja:)


image124

Åh!

Äntligen klar med ett arbete!! wiie! Ska ta mig en kopp kaffe nu och få lite energi, och sen försöka börja på ett annat arbete... Hm. Jag är så trött! Fattar inte att jag har så mycket kvar att göra i skolan när jag tar studenten om mindre än två veckor!

Det känns verkligen helt sjukt.. Tror inte jag har förstått det än. Jag kommer nog allvarligt talat inte klara mig utan min klass. Det kommer vara så jobbigt att lämna varandra. Men jag tror studentdagen kommer bli en jätte rolig dag, men dagen efter kommer det nog kännas tomt.

Åh vill inte någon skicka mig lite bilder som jag kan lägga upp??
Jag borde verkligen önska mig en kamera i studentpresent...


trevlig tisdag

Idag har varit en trevlig dag! Hade först ledigt från första lektionen idag, så började halv 11, väldigt skönt! Då hade vi ensamble och det var faktiskt kul idag, fast dom låtarna är man ju något trött på nu. Sen hade vi luch och efter det kom en snubbe från svenska musikerförbundet och snackade med oss. Tyvärr så somnade jag lite haha, ett litet sömnpiller var han, men ja det kunde ju varit rätt intressant det han pratade om. Efter det hade jag sånglektion, där vi hade betygsnack för att det var min sista sånglektion!!!:( bööhöö! Men jag fick iaf MVG i sång B, så jag är mer är nöjd:) wiie.  Sen åkte jag buss hem och skyndade mig bara för att hämta mitt smink, sen rusade jag hem till Jessica och hennes två kalsskompisar som skulle iväg på sin bal ikväll! Så jag fick sminka henne och hennes kompis Sofia, dom blev så fina så! Och så hjälpte jag lite här och var, och såg hur fina dom blev! Mycket trevligt! Efter det gick jag hem i lugn och ro, åt lite mat, och har försökt jobba på min nedrans låt som ska vara klar på måndag, med partitur och hela skiten... hm får se hur det går! Men ska försöka!

Nu är det natti.


18 månader

WIIE! Idag har jag och Patrik varit ihop i 1 och ett halvt år! HJÄRTAT, GRATTIS TILL OSS!!!!
Det går så fort tiden. Patrik åh kom hit igen nu då! Det känns lite jobbigt att du var här igår, och idag så är det denna dagen. Hade du inte kunnat stanna en dag längre? Puss på dig hjärtegull!


Har varit och fikat med Maria idag efter skolan också! Himla mysigt att få snacka så mycket, det var ju så längesen!
Kul att få lite uppdateringar också hihi. Du är så fin och snäll! Och vi ses ju på min student!! Som är SNART!
Jag blir galet så fort jag tänker på det... men det ska nog gå fint!


Nu ska jag fortsätta plugga....


Trött söndag

Patrik har åkt hem nu ikväll.... Har varit ensam här hemma nu och tittat på massa tv program.. Det har känts tomt! Hade varit mycket mysigare att titta på dom med dig ju. Jag tycker om dig Patrik. Tack för att du ville komma hit i helgen, det betydde väldigt mycket för mig:)

För igår var vi på studentskiva ute på Kössö som jag skrev om i förra inlägget. Det blev en väldigt trevlig kväll! Alla var jätte fina! Vi fick champange(tror jag?) till fördrink, och sedan åt vi paj och couscoussallad, samtidigt som det hölls tal och annat! Och efterrätt, mandeltårta. Mums. Sedan var det liveband (tvåorna på skolan) och dans! Riktigt kul:) Var lite kallt ute sen bara, och jobbigt att ta sig hem haha. Men vi klarade det du och jag babe. Och som belöning åt vi riskakor när vi kom hem! NAJS!


Tack för en fin helg.
Och för att du är min.


Studentskiva!

Jag och Patrik ska om ett tag börja dra oss mot saltholmen, där vi sedan ska åka båt till Kössö (köpstadsö) på Alma&Sofias studentskiva! Jag är taggad, tror det kommer bli riktigt kul ikväll!

Patrik duschar nu, så jag passar på att skriva lite, annars tycker han att jag är rätt tråkig när jag ska sitta vid datorn:)



Puss!

Långa dagar

I onsdags hade vi på donnergymnasiet vårkonsert på konserthuset (stenhammarsalen). Det blev ett grymt bra upplägg med massa olika nr och genre. Ett långt program, men så roligt! Jag framförde en låt av Carrie Underwood, och det gick faktiskt väldigt bra! Det kändes väldigt kul att vara med en sista gång, och speciellt i stenhammarsalen! Det va en grym kväll!!

Igår efter skolan, så stannade klassen kvar för klassmys, vi hade knytis, men det blev mest godis än mat haha. Men mycket gott! Jag hade med mig ananas, vindruvor och godis:) Mums. Efter vi hade ätit så tog vi med oss allt godis till vår teater där vi såg på den omtalade EMSU - THE MOVIE! Som spelats in av Kasper i Prag! 40 minuter lång film på och om vår fina klass! Det blev många skratt och jäkligt mycket gråt. Fruktansvärt jobbigt börjar detta bli... Vill inte skiljas från er. Vi såg också sista bildspelet någonsin på oss, gjort av Alma&Sofia. Vi har en tradition i klassen, att vi alltid har haft ett bildspel på oss innan vi slutar varje år. Vi tittade även på de två andra bildspelen från de andra åren... När vi hade sett klart på allt så städade vi och åkte in till stan och fikade. Myspys. Vi kan inte släppa varandra.


Ikväll kommer min Patrik!!! Wiie jag är så super glad för det! Saknar sönder... Vi ska på studentskiva imorgon! Med klassen:) Så kul att Patrik ska följa med!! Det kommer bli najs!! Ikväll nu när han kommer tänkte jag överraska med en middag hihi... Det är nämligen alltid han som lagar mat åt oss, men nu ska jag sjutton ge mig in i leken! Jag tror jag ska göra kyckling... hmm... Får börja förbereda snart:) DU är ju värd det bästa!


image123

Min fina klass!! Jag är tvåa från höger på ledersta raden. Ser lite kul ut med jaa titta va fina alla var!

Underbar kväll!

Igår hade vi treor på donner vår studentbal! Den blev lyckad må jag tro! En sån himla rolig kväll!

Dagen började med att jag åt frukost i stan med Hanna, och sedan gick vi och kollade lite smågrejer inför balen. Det var väldigt mysigt och en bra start på dagen! Efter det åkte jag till burgården för att få mitt hår uppsatt, och ja, jag blev lite stressad där ett tag då hela grejen tog TRE timmar haha. Men mamma hämtade mig snabbt och smidigt. När jag kom hem så böjade jag sminka mig direkt, och fort gick det! Mamma hämtade syrran som hade kameran i högsta hugg, och jag gjorde klart det sista på mig själv. Efter det gick vi ut och fotade! Och så kom Gustav min kavaljer för kväll och hans mamma som skulle hämta oss, men först fick hn också vara med på lite bilder. Sen åkte vi till operan och träffade alla andra vackra människor! Alla var så himla fina! Verkligen alla! Jag tycker om mig klass! Jaa men iaf, sedan var det en timmes bussfärd mot marsstrands socitetshus. När vi var framme fick vi varsin drink utomhus, och vi minglade lite. Efter det var det dags för förrätt, huvudrätt & efterätt. Väldigt god mat, men dock var huvudrätten lite väääääl pepprad. Under huvud&efterrätten så var det lite spex! Våra underbara lärare framförde en låt accapella, och jaa på ett sätt lite elakt gjorde för alla i vår klass började gråta! Men den var så fin, åååh mina lärare är bäst bäst bäst!! Efter det fick vi se ett bildspel på lärarna hur de såg ut när de var yngre och skulle ta studeten, riktigt kul att se rektorn i typ kallsonger med en cigg i munnen och en bärs i andra haha. När alla var mätta och belåtna så var det dags för en liten vals, men en gick fort över till livebandet från esmu2, som var himla duktiga hela kvällen lång! Ja dans dans dans drick dans luft. Kvällen gick fort! När det kändes som den nyss börjat så skulle vi åka hem redan!

Tack så mycket för en grym kväll ni vackra människor!

(ni får nog se bilder om ett tag här)

Pussokram Frida

Dagen innan

Balen!! Galet. Det känns sjukt kul och det ska bli så roligt att se hur fina alla kommer vara! Dock så ska vi ha lektioner på förmiddagen... not? Haha, man kommer ju inte vara taggad för att ha ensamble imorn på morgonen.
Det kommer bli en späckad dag imorgon, ska till Jessica som ska fixa håret på mig först , sen hem och sminka mig och fixa naglar och klä på mig (äta något antagligen också haha). Sedan ska Maja fota mig lite innan avfärd mot operan där vi kommer fota lite till och där bussen mot marstrand sedan går. Sedan kommer kvällen bli fylld av middag, dans, liveband och massa kärlek!

Jag sitter och förbereder mig nu inför vårkonserten som är på onsdag, alltså dagen efter balen! Hoppas man inte är helt förstörd... Ska soundchecka redan vid ett tiden haha. Men det löser sig nog haha.

fiskmåsar

Nu har dom kommit igen, fiskmåsarna. FY FAN! Dem bosätter sig här ute på gården på sommaren, och de låter så jäkla mycket. Not nice.

Igår var en trevlig dag! Jag och mamma passade på att sola lite när vädret var så bra! Sedan lagade vi mat ihop, och efter det drog vi en sväng till min morbror, drack lite kaffe och snackade. Mysigt! Sen handlade vi lite mat, vilket jag tyckte var skit tråkigt att göra på en lördag.... Men det gick rätt fort, och konstigt nog var det jätte mycket folk där och handlade på en lördag eftermiddag/kväll? haha jaja. Efter det åkte vi hem och jag gjorde mig lite fin, och sedan drog jag till ängen där lite folk satt och hade det mysigt. Väldigt trevligt att träffa lite gamla klasskompisar!!

Nu ska jag plugga! Jag har bestämt mig (tror jag) att arbetsmiljö&säkerhets arbetet ska bli klart idag!!
Bra mål! Får se om jag håller det:)




Hörde att det ska bli kallt och äckelväder imorn, det vill vi inte!

Bakom mina solglasögon kan jag vara mig själv

Det är fint väder idag också! Jag vill inte sitta här hemma, jag är så uttråkad, snälla vill någon hitta på något?
Tack för igår alla som var i slottskogen. Väldigt mysigt!! Jultomten hälsade ju också på, dock lite fel årstid. Jag får lust att åka till slottsskogen idag också, bara lägga mig i gräset och bränna min näsa.

grillmys

Idag har varit en bra dag! Jag började med att sova ut lite, för min lektion började inte fören halv 12, så jag drack kaffe och läste tidningen på balkongen i solen! Underbart. Sedan åkte jag till skolan för att ha pianolektion i en halvtimme. YEY! Efter det åkte jag vidare till burgårdens frisörskola där Jessica går, så skulle hon testa balfrisyr på mig, och testa för hennes gesällprov hon ska ha i juni. Det kommer nog bli fint till balen på tisdag:) Efter det åkte vi hem, jag gick hem till mig och lagade god lax! Sen åkte vi iväg och sola solarium (jag vet att det låter helt sjukt när det varit sommarväder ute). Men det gjorde vi iaf! Och kvällen avslutade vi med att grilla korv på ängen hos oss. Väldigt mysigt! Fast myggen börjar komma nu och dom är mindre mysiga måste jag säga... tror en jäkel har följt med mig in i mitt rum... hm hoppas jag inte blir biten inatt!



Jag saknar Patrik.... Klia mig på ryggen då!


God kväll

Kommit hem för en stund sen från skolan. Har haft musikproduktion som går åt helvete haha. Ingenting fungerar och vi har knappt börjat spela in än, och vi har bara tre veckor kvar ca. Galet!
Sedan har jag och några från klassen repat inför vårkonserten, ska spela en liten låt där. Den kommer hålla hus i stenhammarsalen konserthuset. Ska bli grymt kul att få spela där. Den äger rum nästa onsdag kl 19.00, och man kommer kunna köpa biljetter på ticnet.

Hade kanske tänkt och ta mig en joggingtur nu, ha det fint.

Avslutningskonsert

Med EsMu3! Jag tycker så mycket om er alla. Igår var en magisk kväll, alla var så taggade, och det lät så bra om alla! Jag tänker på konserten minst en gång i minuten haha. Skolmailen har bomaderats med fina mail från lärare och klasskamrater, och jag får tårar i ögonen när jag läser de alla. Hur ska jag kunna lämna er? Ni står mig så nära, och jag är van att ha er nära, det har jag ju haft i tre år? Det är nu studenten börjar kännas jobbig.
Tack för en fantastisk kväll igår!  Och tack ni alla som kom och titta!! Kanske det kommer lite bilder från konserten i ett annat inlägg.



Hej igen

Nu har jag varit på min trip upp till sthlm och sedan vidare till gävle. Det är så skönt under våren då man får lite titt som tätt några dagars ledighet! Jag och Patrik gjorde inte så värst mycket i Hufvudstaden, vi gick lite på stan, drack öl, var på middag hos Patriks kompis (parmiddag höhö), och slappade en massa! Skönt:) Sedan fick vi gå upp tidigt tidigt i lördags då vi skulle hinna med ett tåg upp till gävle, där min syster dotter döptes! Det blev ett fint dop, jag och Kajsa sjöng två låtar, sedan efter det så åt vi god mat allesammans. Vi fick också bo lyxhotell vilket var hur gött som helst!:) Tömde typ hela minibaren haha. Det var väldigt trevligt att träffas alla syskonen, vi gör ju inte det allt för ofta. Och jag är jätte glad att Patrik följde med! Och jag säger bara WRAPS, mmmm mumma. Synd om dem som satt bredvid mig och Patrik på tåget hem då vi stank vitlök haha. Men det gjrode ju inte oss någonting:)





Nu sitter jag och övar in låt-texter inför KONSERTEN imorgon, så att alla ska sitta som smäck. Det kommer bli svin grymt imorgon, så kom kom kom kom! Kl. 19.00 på musikens hus i Majorna! 20 kr studerande 50 vuxen.