You got to fight for your right

Varit barnvakt ikväll åt söta lilla Cornelia! Hon är ju en lite ängel, verkligen lätt att ha att göra med. Barnets föräldrar var ute och roade sig idag, då Bernhard, barnets pappa fyller 30! Och imorn väntar en hejdundrans fest för honom med tema - SILVER! Jag kan ju bara säga såhär, vilket jäkla problem jag haft denna veckan att hitta en outfit?! Inga affärer säljer kläder i silver just nu, bara guld guld guld.... Men jo nu har jag hittat lite iaf så jag kommer blinga och glittra lite! Det blir skoj:)

http://www.glitzit.se/images/articles/lame_silver.jpg

I make it

Världens längsta dag. Det blir inte riktigt bra med föreläsningar från halv nio på morgonen till fem på eftermiddagen. Man blir verkligen trött av att sitta och lyssna och ta in nytt när det är för långa stunder. Är något mör i huvudet nu. Ligger nu i soffan och ser lite tv, wonderful.


Forget

Idag är det tid för röstning! Jag har bestämt mig nu. Det känns som ett bra val. Annars så är dagen som en söndag ska vara. Lugn och harmonisk. Tänkte ta mig till gymmet idag. Det stretar emot lite, men man vet ju hur skönt det känns efteråt?


I can do what ever I want

Väldigt skönt med helg. Väldigt skönt med ledighet.


Jag känner mig lite ledsen för jag tror inte min tenta gick så bra. Vet att det inte är något att deppa över egentligen. Men när man lagt ner massa tid på att plugga och ställer så höga kvar på sig själv så känns det som ett misslyckande.


One thing that I still now


Together we stand

Jag har pluggat som en tok dom här dagarna, har tenta idag kl två. Det känns ändå inte helt bra... Jag hoppas jag har tur med frågorna! Annars kan detta gå åt skogen... Men jag får vara positiv. Det ska bli så skönt när tentan är över! Inget plugg ikväll inte. Men sen blir det att börja med läkemedelsräkningen...

Nu ska jag repetera lite här innan det är dags att åka iväg.


Jag gillar vår tapet

This is how I feel

Helgen har varit underbar. Mina sjuk-syrror från Göteborg har varit här och helgen har bestått av shopping, turisting, festande, god mat, mys och massa prat! Är så glad för att vi är vår lilla grupp, och det känns jobbigt att inte läsa klart ihop med er. Men jag känner på mig att vi alltid kommer vara "högskole-kompisarna"... Så är det bara! Fina ni.


Patrik har varit så söt idag och gjort en gryta som skulle stå och puttra i två timmar. Den blev jätte smarrig! Mums. Önskar att jag skulle vara så duktig på att laga mat som min pojkvän är ibland:) Men men. Sallad är jag bra på att göra. Och duka är jag också rätt duktig på.

Det gör lite ont i mig trots att jag inte kände dig.

Mess with me

Sjukt trött nu faktiskt. Dagen har bestått av föreläsning, seminarium, plugg med några från klassen, tvättat, fixat garderob här hemma, lagat mat, pluggat lite till. Ni förstår kanske att jag är lite trött nu? Men det har varit en bra dag i alla fall.

Är ganska stressad inför nästa veckas tenta vi har i farmakologi. Har precis börjat med ämnet känns det som, och man har börjat förstå en del. Men andra saker är ju som stora frågetecken för mig. Ja you name it, enzymer, proteintransporter, substanser och massa annat. Hoppas det klarnar upp snart.Break free

Skolan idag gick lite bättre. Pratade med några fler och hängde rätt bra under föreläsningen, så det kändes bra. Har varit lite duktig och pluggat nu hemma också! Skönt att få läst, eller rättare sagt jag MÅSTE det nu, har tenta redan nästa vecka............... PANIK.


I´m holding on

Patrik jobbar. Till halv tio ikväll. Jag saknar honom redan. Men har bokat in mig på ett pass på friskis&svettis så något ska jag ju göra idag!

Imorgon ska jag till skolan igen. Och min farmakologi-bok som jag har beställt har inte kommit än!!! Behöver ju den nu... Kommer ju fatta nada i veckan annars.


Renlig katt...

I can sail awaySomeday

Idag vill jag bara skriva att jag tycker om Patrik. Mest i hela världen.
Tack för att du finns till min fina. Är speciellt tacksam och glad för det idag.


better then I can

Nu har jag och Patrik varit på friskis&svettis! Yes, nu ska jag bli fit!!Coming down

Första dagen gick bra. Jag pratade inte med så många, men jag får försöka mer nästa vecka. Då sätter verkligen plugget igång. Vi började att ha en föreläsning igår om farmakologi, typ läkemedel och hur kroppen tar emot olika läkemedel och sånt. Rätt intressant, men lite komplicerat också.

Ikväll ska vi hem till Patriks kompis och se på EM-kvalet. Det blir ju lite skoj! Patriks kompis vi ska hem till, hans flickvän är från finland och har också precis flyttat hit! Det känns ju lite tryggt ändå att man inte är själv liksom:) Det var dom vi reste ihop med i Thailand..


Patriks syster Hannah var här och vi hade vinkväll!

Jag gör mojitos!!

Mums!

fire in your heart is out

Imorgon börjar jag skolan och det är pirrigt.