Nothing compares to you

Först vill jag gratta Ida för att hon är grym och har tagit körkortet!! Stort grattis!!Idag har jag inga föreläsningar så är hemma och ska försöka plugga lite ändå. Skulle egentligen haft en föreläsning igår, men nr jag kommer fram till borås är den inställd... Var bara att åka tillbaka. Men då passade jag på att träffa Maja, Koffe, Moa och Arvid. Vi gick och hämtade Moa på dagis. Ett jättefint dagis! Sedan gick vi och lekte, jag och Moa hoppade och sprang runt, sedan gungade jag henne. Hon är världens sötaste! Och lille Arvid han växer för fullt! Igår tittade han mycket mer än tidigare tycker jag, och skrattade faktiskt lite en gång:) En super mysig dag.
Your true colors shining, and that´s why I love you

Imorn har vi "egen studietid", vilket innebär sovmorgon!! Så toppen att kunna vara hemma innan en helg också. Men ska faktiskt plugga massa imorn. Helgen kommer nog bli ganska fullspäckad så som det ser ut nu. Är bjuden på kräftskiva på lördag och kalas på söndag!

Jag är så jäkla sugen på att börja sjunga igen... Känns så tråkigt att jag inte har några mål inom det. Har ju ingen jag kan spela med riktigt? Känns som det bara ligger på is just nu, och har egentligen gjort det ganska mycket sedan studenten. Åh jag älskar ju verkligen det.


Hittade en gammal bild!


Människan

Jahopp, då var snart denna måndagen slut också. Har haft en super skön helg, Patrik har varit här och vi har varit själva. Det är så skönt att vara själva! Annars kan en helg lätt känna som den flyger iväg när man ska träffa släkt och vänner. Denna helgen flög visseligen iväg fort den också... Mysigt att titta på framtiden med dig iaf:)

Idag har jag varit duktig och pluggat. Det behövs för att hänga med på föreläsningarna... Nu börjar det bli lite roligare än förra veckan tycker jag!

Det är så jobbigt att veta vad man ska ha på sig på dagarna?? Det är super kallt på morgonen, och tydligen har dom ingen värme på i skolan för jag har gåshud hela förmiddagen? Sedan på eftermiddagen blir det ju nästintill sommarvärme? Har ni några tips på outfits?:)

Nu ska jag dega innan det är dags för sängen!Kommer ni ihåg när jag va blond? Hm, jag börjar bli lite sugen på kort hår igen haha. Nu när jag äntligen sparat till ganska långt! Men titta va snygg längd det var där?


Hemtrevligt

Idag mår jag mycket bättre än på hela veckan! Känner mig normal förutom att förkylningen fortfarande sitter i. Jag har pluggat på flitit idag och läst om både medeltiden och upplysningen. Vår första kurs handlar nämligen om vårdvetenskap, inte så tråkigt som det låter faktiskt. Vi ska ha vårt första seminarium på tisdag nu. Sedan har jag fått färgat mitt hår, känns lite höst-fräscht med mörkare toner nu! Sedan åkte jag och mamma en sväng till ikea, men det var inte så lyckat som vi hade hoppats! Massa skrikiga ungar överallt! Hur ska jag kunna skaffa barn en vacker dag om jag inte ens klarar av dem på ikea? Ja, i alla fall så kom vi hem med lite blommor och förvarningsburkar. Och så fick jag ett nytt påslakan-set! Härligt!

Ja sen nu när vi kom hem fick jag ett städryck och lyckades få det rätt så hemtrevligt i mitt rum. Skönt att plocka bort saker som man aldrig använder. Varför låter man alltid sånt stå alldeles för länge?


Nu ska jag försöka plugga en stund till innan man blir helt slö! Och en kopp te.... och ostmacka... tror jag.. mm.


Hösten är på ingång

Jag och mamma har varit iväg till kungsmässan idag. Jag fick köra! Det är bra övning att köra lite längre sträckor. När jag väl fått mitt körkort så kör jag inte lika ofta, man får ju se till att hålla igång det. I vilket fall, vi åkte till kungsmässan och jag måste säga att det är grymt att gå där. Alla affärer som man tycker om finns där, och det är inte för stort. Jag hittade massa höstfint! Jeans, skor, tröjor och baströjor. Känns super skönt att ha lite nytt i garderoben!

Jag glömde skriva igår att jag blivit moster igen! Till en liten pojke! Han kallas än så länge bara för "lillebror", men har är väldigt lik sin storasyster Moa med mörkt hår. Han är super fin och får stå ut med en del nu i början när Moa är lite avundsjuk på honom!R


Rhodos 09


Change

Because these things will change
Can you feel it now?
These walls that they put up to hold us back will fall down
This revolution, the time will come
For us to finally win
And we’ll sing hallelujah, we’ll sing hallelujah


Har inte skrivit på evigheter. Tror inte jag kan komma igen i vad som har hänt under denna tiden i ett inlägg. Men kort och gott så har jag tagit mitt körkort! Underbart. Sedan två veckor tillbaka har jag också börjat på sjuksköterskeutbildningen i borås. Det känns jätte spännande och jag tror verkligen att det är något som jag skulle kunna trivas med. Men kanske det blir ett skolbyte ganska snart!!

Sedan i måndags har jag legat sjuk hemma. Patrik trodde genast att det var svininfluensan! Kanske det har varit det... Men nu börjar jag må bättre. Är väldigt uttråkad och känner egentligen att jag vill hitta på nått ikväll, men har inte tillräckligt mycket kraft för att gå ut på stan.

Kanske åker jag och mamma in till stan imorn, skulle behöva lite höstnytt i garderoben.


Jag får bli bättre på att blogga. Det är nog inte så många som följer bloggen längre eftersom jag inte skriver så ofta haha. Men jag ska bli bättre! Promise!