Snart semester

Ledig dag har bestått större delen på trafikskolan där jag pluggat teori. Det har gått bra faktiskt! Men kommer nog behöva sitta där en del till... Men det är rätt trevligt där faktiskt! Har kommit hem för ett tag sedan och tänkte ge mig ut på en joggingtur, känner mig så fruktansvärt ofit nu så det är dags att ta tag i det hela! Sedan vill mamma att vi ska se allsång och Kronprinssessan Vickans födelsedagsfirande på tv..... Ja det blir nog skönt att bara dega ikväll!

Nu jobbar jag i en och en halv vecka till, sedan semester!!! Wonderful! Va ska man hitta på då? Jag har lust att göra nått kul. Får prata med mitt hjärta om han möjligtvis vill hitta på något med mig:)

Nu ser det ut som solen har kommit tillbaka efter allt regn, jippi! Sol och bad i helgen då kanske? Hade varit toppen.

Tankarna kommer över mig

Att det känns som man är halvt död bara för man jobbat en helg + måndag. Är ledig imorn som tur är! Det har varit en bra helg i alla fall, men är faktiskt lite trött på att jobba där, men glad att jag har ett jobb, inte alla som har det inte.

Har fått antagningsbesked till första uttagningen för utbildningar till hösten. Hade ju sökt lite olika i våras. Har inte kommit in på någon, men är reserv på alla. Ligger väl bäst till på speciellt ett socionomprogram som första reserv. Men hade ju blivit rätt så sugen på att läsa till sjuksköterska nu faktiskt.... Hade liksom hunnit vänja mig vid den tanken nu:) Men där låg jag inte alls så bra till faktiskt... Vi får se hur jag gör! Får tänka lite till och se vad tiden utvisar sig.

Nä ikväll ska jag bara rå om mig själv, kanske tar ett bad och målar naglarna och sånt som man aldrig annars hinner!
Gött!
Om några dagar kommer Patrik hit! Helt underbart! Jag bara längtar nu.... Känns som en evighet sedan vi sågs.Thailand.....


No line on the horizon

Fy vad seg jag är ibland på att skriva här. Glömmer ibland bort bloggen, men jag tycker faktiskt det är rätt så trevligt att sitta och skriva av mig lite, jag får bli bättre helt enkelt!

Veckan som gått har varit fullspäckad med jobb och körlektioner osv. Hade min uppkörning igår, som jag klarade!!! Vilken lättnad alltså. Men teorin har jag kvar, så jag har inte riktigt än mitt körkort i handen.... Men snart!

Igår kväll träffade jag Ida för någon öl och tjejsnack. Så himla mysigt att träffa dig! Det är skönt att träffas själva ibland också, för då hinner man liksom snacka på:) Vi får ses snart igen, kanske när du kommer hem från sthlm då? ♥

Nu ska jag jobba ikväll och imorn bitti. Lite segt, jag läntar verkligen till semester nu! Och plötsligt känns inte tre veckor tillräckligt? Hoppas solen kommer tillbaka lagom till min ledighet iaf!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir lite fräsch. Ha en trevlig lördag allihopa!