minnenMinns du detta älskling?
Förlåt, jag har inte alls snokat bland dina bilder, men den här hittade jag. Minnen väcks till liv. Här hade vi varit ihop i bara en månad. Du ger mig allt jag behöver Patrik. Borde vi gå tillbaka dit vi skrev detta och se om det finns kvar?:)
Puss på dig

bröllop

Min helg har bestått av bröllop! Patriks syster Hannah & Bernhard gifte sig i lördags. En timme drygt från stockholm, Och nästan alla gäster sov också över på slottet dom hade hyrt, där också middagen och festen var. Dom var så himla fina! Och många blev väldigt rörda. Jag också. Jag ska visa er fina bilder som jag tog när jag har lagt in dom på datorn.

Idag jobbar Patrik och jag har lägenheten för mig själv här i sthlm:) Det är inte så mkt att göra när man inte känner så många haha. Men jag har varit och handlat mat, dammsugit, tvättat lite och ska snart laga mat, då går tiden fortare tills min Patrik är hemma igen:) Tror jag ska ta mig ett bad också... hade varit skönt. Sen kanske se någon film.
Patriks andra syster Sarah är också ledig denna veckan, så vi sa att vi kanske kan hitta på något när Patrik jobbar, men det får kanske bli på onsdag då. Lite kul iaf!

Grattis också till Fanny som fyllde 19 år i lördags!:)

Byta lakan och packa

Nu håller jag på att packa för ikväll åker jag till sthlm! Passar på att byta lakan också, det är så skönt när man kommer hem sen och får lägga sig i fräscha lakan. Jag kan verkligen inte bestäma mig vad jag ska ha på mig på bröllopet på lördag, det är så svårt..... Men det kanske är det minst viktigaste när man tänker efter:)

Sen har jag nu haft möte med min chef igår. Och det gick VÄLDIGT bra! Det är nämligen en på jobbet som ska testa på ett annat jobb, och frågade mig om jag var intresserad att gå på hennes schema. Vilket jag verkligen är. Så igår pratade jag med min chef om detta, och han sa att han hade hört mkt gott om mig. Och att man måste ta vara på en naturbegåvning. Och se till att utnyttja mig, med ett litet halvlurigt leende på läpparna. Så nu har jag ett schema att gå efter till hösten istället för att bli inringd när det saknas folk. Det känns verkligen jätte jätte bra! Jag blir verkligen glad när dom verkar så nöjda med mig, känns verkligen jätte bra!

I fredags hade Alma avskedsfest, för nu har hon dragit iväg till peru, där hon ska vara tills februari. Min alma åker iväg. Men jag tror hon kommer ha det riktigt najs där nere! Och det går nog fort tills vi ses igen! Då har ju jag och patrik också kommit hem från thailand? Konstigt när man tänker på det så, för det känns rätt lång tid kvar, men det är ju faktiskt bara 4 månader kvar!!!

 

Nä nu ska jag fortsätta att packa här!!

Vi hörs från huvudstaden.


SATC in my heart

Var ledig både i tisdags och i onsdag. Då passade jag på att be Jessica fixa mitt hår som ni redan vet. Så nu är jag helblond! Klippte dock inget, det känns som det är en rätt fin längd på håret nu, så jag har det nog såhär ett tag till:)
Sen igår var jag, Jessica, hennes mamma, och Elin (hennes brors flickvän) på bio, och såg SEX AND THE CITY!
Äntligen säger jag bara. Så jäkla bra! Är man ett sex and the city-fan så kommer man älska filmen. Den var 2 ½ timme lång, och när den var slut ville jag bara se mer mer mer. Tänk om man hade varit en NY-girl... Fast lilla sverige är rätt bra det med.

Jag blir nästan helt avstängd när jag hör allt detta hemska. Jag vill inte skriva här. Det rör inte ens mig. Men att människor kan göra sånt. Klart man vet att det händer ute i världen. Men att människor kan vara så jävla vidriga i göteborg, i högsbo, det är svårt att förstå. I våras när jag träffade dig, du som är en del av detta, tyckte jag mig se hopp om dig, att du hade förändrats på dessa åren. Det kanske du har också. Kanske blev du tvingad till det? Men jag vill inte ens fatta...

Åh vackra människor. Jag är seriöst beroende av dom.

hårfärg

Idag ska Jessica färga och klippa mitt hår. Efter Hannahs hårvisning så har jag ju haft två färget i håret, men nu ska det bara bli en, och jag tror jag ska behålla det blonda. Det är lite kul att vara blond, har ju haft brunt sedan jag började tona och färga håret. Och tröttnar jag är det bara att lägga i en mörk färg.

Idag är jag ledig och det är väldigt skönt! Jag somnade relativt tidigt igår och vaknade halv tolv, så jag fick sova ut massor! Jag var väldigt trött faktiskt.FALKENBERG 07/08/08

jag saknar dig


Du och jag för all tid.

möhippa

Idag är det möhippa för Patriks syster Hannah! Men jag kunde inte vara med:( Så segt! Hoppas ni har det kul i alla fall! Bröllopet äger rum om två veckor! TIden bara rinner iväg. Jag ska sjunga på vigseln, och det känns bra inför det. Hoppas bara jag inte blir nervös för att det är Patriks släkt som sitter där, men det ska nog gå fint, jag brukar kunna styra mina nerver.

Jag har som sagt jobbat hela helgen. Så jag kom hem för en liten stund sen från jobbet. Igår blev jag glad för min arbetskamrat tycker att jag är väldigt duktig, och att jag har lärt mig så fort för att inte jobbat inom vården innan.
Det är kul att höra faktiskt:) Jag hoppas verkligen att jag får stanna till hösten där, helst på gruppboendet.


Hade beställt en tröja från H&M katalogen genom en arbetskamrat som jag fick idag! Super mysig. Det är en omlott kan man säga, en sån modell som hänger där fram som man virar in sig i, så det ska jag ta och göra nu och ta mig en kopp te tror jag. Det är sånt väder idag att man bara vill sitta inne och mysa.


mys på er.

regniga augusti

Ja nu sitter vi i ett regnigt sverige igen. Men det gör inte mig så mkt just nu faktiskt, jag jobbar så mkt ändå, men det hade inte skadat om det blev bättre i slutet på månaden då jag ska vara ledig en del:) Har jobbat tidigt idag, och det har varit bra. Jag trivs faktiskt mer och mer. Känns som jag kan stället nu väldigt bra, klart att det finns massa mer att lära sig, men jag har bra koll.


I lördags hade Chricke min klassföreståndare och hans flickvän återfest för oss i klassen, och för att visa upp deras nya fräscha lägenhet! Det var jätte lyckat, och så himla kul att se alla igen. Jag förstår nog inte än att vi inte kommer ses varje dag till hösten. Vissa kanske man aldrig träffar igen. Vissa håller man kontaken med. Men vår klass kommer tyvärr inte alltid finnas kvar, bara i våra hjärtan. Och det tror jag är svårt för oss alla. Det har varit en sån trygghet att ha er i dessa tre åren, och jag tror att klassen har fått alla i den att växa som människor, och vuxit i att förstå varandra. Det har i alla fall gett mig otroligt mycket som människa.