Find that precious spark

Sista kvällen på min ledighet. Imorgon sitter jag på föreläsningar igen med mitt kaffe för att kunna hålla mig fokuserad. Men jäklar vad jag ska ligga i denna kursen har jag bestämt mig för. Från start nu ska jag läsa, läsa, läsa. Så blir nog tentan lättare också. Tänk att man måste planera såhär, tentan ligger i mitten av Mars. Just precis, om en och en halv månad. Framförhållning here I come!

Tagit mig en kopp te precis, och ska snart se andra avsnittet av solsidan S2. Det blir nog en grym avslutning på veckan tror jag. Lite choklad skulle nog inte skada heller.


Workout

Iväg på ett träningspass då... See ya.


sweet


Älskar tulpaner. Och älskar lilla Lussa i bakgrunden.

I´m having a blast


Har ni en gammal avokado som ligger och skräpar, gör som jag. Det vill säga ; SLÄNG DEN INTE. Gör en ansiktsmask istället. Jag tänkte testa med avokado+honung+turkisk yogurt, vi får se hur det blir. Avokado ska vara bra mot torr hy, så det passar mig utmärkt. Fast det är klart, vem är inte torr denna tiden av året.

I don´t care if mondays blue

Åh det är måndag och jag är ledig, i en hel vecka till nästa måndag :) Helgen har varit en mysig helg som har bestått av mycket shopping. Vi var till ikea och köpte lite nytt till hemmet, en bokhylla, lite växter och kuddar. Igår var vi också till ett stort köpcenter, där vi hittade en ny favorit affär som heter indori. Gå dit om ni vill hitta snygg inredning med lite utländsk touch á la Thai.


Jag saknar thailand. Tycker det är ganska kallt och trist här just nu.

have fun

Okej jag gick upp tidigt idag för att plugga inför tentan jag har i eftermiddag. Det går ju sådär som ni märker. Nej nu jäklar ska jag plugga de sista timmarna, och sedan göra den jäkla tentan, och SEN är jag ledig i en vecka!!!! Underbart! Kämpa på nu det sista!!I don´t want to

Lång dag. Varit i skolan och gjort grupparbete och är äntligen klara. Imorgon blir att plugga inför tentan på fredag. Ämnet är inget Frida-ämne, känner mig ganska vilsen faktiskt.


Men försökt ladda batterierna nu ikväll genom ett lång bad. Nu en kopp te och tv-tittande.


Åh va jag längtar till värme och sommar.

I will not break

Just nu är jag nöjd.

Today it is sunday

Vaknade när Patrik gick upp imorse för att åka till jobbet och hade svårt att somna om. Låg ändå kvar i sängen till elva. Jätte skönt. Sista dagen på lovet, och jag sitter och pluggar. Denna veckan som kommer blir det endel att göra, dock är jag ledig i en vecka efter! Sjukt skönt, då ska jag verkligen bara ta hand om mig själv för att ladda inför nästa kurs som sägs vara en mardröm.

Det är varmare idag, snön börjar smälta på taket här rakt över. Jag tänker direkt att det snart är vår, men kommer på mig själv att det bara är januari? Hm, jag får nog hejda mig ett tag till, julsakerna är ju trots allt kvar fortfarande.


Nyårspuss

Indian garden

Var igår ute och firade Caroline som fyllt år! Vi firade genom att äta oss sjukt mätta på Indian garden, är maten god är det svårt att sluta bara för att man är mätt. Gick vidare sedan för en drink eller två. Jätte trevligt!

Idag har jag gjort absolut ingenting vilket har varit jätte skönt. Nu blir det strax en film med min finaste.


Gott nytt år!

Åh vilken kväll igår, jätte lyckat. Kvällen firades här hemma hos oss i sthlm, med vänner och jätte god mat! Till tolvslaget tog vi oss ut till slussen för att titta på fyverkerierna:) Sedan fortsatte festen!!

Idag har dagen varit precis som en nyårsdag ska vara. God frukost, film, bad och ligga spikmatta. Året börjar skönt.


Nyår för två år sedan i thailand