love love love


I cant belive it

Måndag är här igen. Föreläsning om hjärtsjukdomar och EKG idag. Hjärtat intresserar mig verkligen, tycker det är spännande att läsa om, men det är så mycket vi ska kunna. Tänkte försöka reda ut mina föreläsningsanteckningar nu.

I förra inlägget skrev jag om smink. Det jag ville säga var nog bara att, ja kanske man skulle vilja gå utan lite oftare. Men när man väl går upp på morgonen och står där framför spegeln så känns det ju alltid LITE bättre efter man sminkat sig lite, mindre synliga påsar, finnar, porer....Jag längtar så till värme.

Sunshine

Solen lyser in genom mitt fönster. Att man kan bli så lycklig av lite sol. Slut på det mörka nu, och hit med våren!!! Jag sitter och pluggar nu om hjärtat. Lite repetion, dock behövlig! Imorgon fortsätter föreläsning från i fredags, då kommer vi in på hjärtsjukdomar.

Senare idag (när Patrik slutat jobbet) ska vi hjälpa några att flytta, dock tror jag att de redan kommer vara klara när vi kommer, så det blir väl säkert till att umgås istället :) Vilket är super trevligt!!


Jag har funderat en del på smink. Jag tycker om att sminka mig, känner mig oftast finare i smink, lite mer självsäker. Jag kan tycka det är jobbigt att gå utan smink, speciellt nu när man är så himlans blek. Ibland går jag självklart utan smink. De sägs ju att det är bra att låta huden vila från det. Borde man minska på sitt sminkande? Jag vet inte.. Jag är ju van vid smink.Get out of my way

Så skönt att få sova ut lite. Det bästa på hela veckan! Nu bär det av till gymmet. Sen blir det till att plugga.

Min syster ska gifta sig nu i mars. Så himla kul! Men jag vet inte vad jag ska ha på mig än. Det som är svårt i mars är vädret. Kan både vara vårvarmt och snö?! Har ni några tips på vad man ska satsa på för outfit?

Changes

Veckorna rullar på. Sjukt mycket i skolan nu, denna kursen är verkligen tuff, och det gäller att ligga i fas. Känner att jag endå pluggar på bra. Helg nu, och det känns super. Va skönt det ska bli att sova ut imorgon.

Jag längtar så till våren. Jag har en trötthet över mig som aldrig riktigt släpper.