Sommar i luften

Så varmt som det varit idag har det nog inte varit innan detta året. Grymt skönt att känna att sommaren är påväg, vilket också innebär att studenten är nära, och det känns inte bara skönt utan fruktansvärt läskigt också.
Vad väntar? Who knows.

Jag blev klar igår med min projektrapport, och det kändes så skönt att lämna in den idag och slippa slösa ytligare en kväll på det. Idag har det varit en lång dag med många lektioner och utan rast. Är trött nu. Men nu är det bestämt att jag ska sjunga på vår-konserten i alla fall, det känns kul! Måste bara hitta några som kan kompa mig. Men det ska nog gå bra.

Vad väntar mig:
Stockholm imorgon
Dop i gävle
Avslutningskonsert
Bal
Vårkonsert
Klassdag
Studentskiva på Kössö
Breddensamble-konsert
Studenten!
Sommarjobb på äldreboende


Sunshine

Solen skiner och här sitter jag. Ska forsöka göra klart projektrapporten idag. Hade redovisning i samhäll idag, det gick väl okej. Jag måste anstränga mig lite mer i den kursen känner jag, men jag ligger nog rätt bra till, men man vill inte att ett bra betyg ska gå till spillo.

Nästa tisdag den 6 MAJ så har vi i EsMu3 vår avslutningskonsert på musikenshus i Majorna! Kl 19.00.
Dit är alla välkomna! Det är våra fördjupningsensambler som spelar, och det kommer alltså bjudas på 6 olika ensambler med olika genre vardera! Så kom kom kom:) 
(jag ska förövrigt vara med i hårdrocksensamblen. Mycket trevligt.)







Jag vill bara skita i allt just nu, åka iväg till vår huvudstad och till den bästa människan på jorden.
image122


Dansuppvisning

Har precis kommit hem från vår dansuppvisning, som jag och Sofia var med i. Gick förvånandsvärt bra faktiskt! Det trodde jag inte. Men ja vi är ju inte jätte seriösa så. Vi hade sport-tema på oss, så det blev färgglada shorts med svart t-shirt och ett band runt huvudet. Synd att dansen är slut nu för terminen. Men den kommer snart igen!

Nu ska jag fortsätta med projektrapporten här hemma. Är trött nu efter att ha varit iväg hela dagen. Men hoppas att jag kommer någon vart på den ändå.


hejdå

godis och plugg

Sitter med projektrapporten nu, det går rätt bra. Har skrivit två sidor nu. Så det ska nog gå fint!

Ja, nu några timmar efter solningen så är jag... röd i ansiktet. hm. Snyggt Frida. Men det lägger sig nog till imorn.
Men ska antaligen ut ikväll och ta ett glas vin med några vänner och snacka lite skit. Så det blir ju snyggt, men jag kan nog sminka över det lite. Funderar på att ha mitt rosa fodral ikväll igen? Den är ju rätt snygg faktiskt, fast nu kopplar jag den till att vara överrosa och flickig.. Men matchar man rätt kan den nog vara fin.











Has someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
The life, the love you'd die to heal
The hope that starts the broken hearts
You trust, you must
Confess

Miss pink

Igår var det klassfest hos Gustav, och temat var färg - eller disney! Jag valde att klä ut mig till en färg, och det blev rosa! Rosa klänning, rosa strumpbyxor och ett rosa diadem som pricken över i:et! Det var en väldigt lyckad kväll, alla var glada och jag var väldigt glad! Kasper och jag fick ett av våra makalösa skrattanfall ihop även igår, tror ingen förstår våran "skrattconnection", det smittar verkligen så lätt!

Jag vaknade tidigt idag, så det brukar vara en efter en partykväll. Har ätit lite frukost, och nu ska jag iväg och sola faktiskt! Jag måste få till en liten bränna innan balen. Sen ska jag hem igen och sätta mig med projektrapporten(PANIK!) Jag måste verkligen få klart den! Ja, jag tar det sen.. som jag brukar säga.

ÅÅÅÅH jag längtar till onsdag och valborg nu, då jag ska upp til Patrik. Saknar dig nått otroligt nu. Sedan nästa lördag ska vi upp till gävle till sis, hennes dotter Felicia ska döpas. Det ska blir mucho trevligt, vi ska bo på hotell också, och det är ju aldrig fel.

/Frida

Praha

Hejsan alla! Nu är jag hemma från Prag igen, kom hem i lördags! Det har varit en underbar resa! Känns som vi var borta mycket längre än sex dagar. Min klass är den bästa i världen! Jag vill inte ta studenten haha, eller rättare sagt, jag vill inte skiljas från er!

Söndag - Vi åkte från Nils ericssons termilaten vid tolv på dagen! En dag på en buss yeeeha! Åkte lite färja och ja sov, titta film, lekte lekar, sov lite till, och var tillslut framme.....
Måndag - vid PRAGS bussterminal kl 4.00 på natten, och fick vänta på vår guide 1½ timme! Sedan åkte vi till vårt hostell där vi fick reda på att vi inte skulle få våra rum fören kl 12. Så vi låg i nån timme vid deras entre, sedan kl sju öppnade frukosten! Så då gick vi dit, yummi. Efter det va vi sjukt trötta allihopa, och då hade vi fått en rum, så nästan alla knödde in sig i ett rum och trängdes i sängarna där, i en timme! Sedan var det dags för stadsvandring. Och vädret va underbart, säkert upp mot 25 grader i solen. Vår guide Jana va grym! Jag gillade henne. På kvällen åt vi middag ihop och hade sedan fritid, jag somnade tidigt, var väldigt trött efter resan.
Tisdag - Bussresan mot Teresenstadt (koncentrationsläger). Där vi  sedan gick runt med en guide som berättade om lägret och visade hru det såg ut. På kvällen var på vi en opera, som var väldigt lång, men ack så bra! EN huvudroll hette Dick, höhö. Men operan handlade inte alls om sådant, utan western på 1850-talet typ.
Onsdag - Då har jag för mig att vi var lediga på dagen? jag minns nämligen inte vad vi gjorde? På kvällen var vi på en jazzklubb och såg ett grymt jazzband, som jag tror aldrig haft så bra publik som när vi va där! De va grymt bra!
Torsdag - Moderna konstmuséet på dagen där vi hade som uppgift att välja ett konstverk som vi tyckte var orginellt. Rätt roligt med en uppgift, så man har något att koppla konsten till. På kvällen hade vi lektime, då vi hade frågesport och kramleken och sånt kul! + maffia:)
Fredag -  En sväng på stadan, och lunch och en kaffe på starbucks sedan var det dags för hemfärd igen. Satte oss på bussen vid halv sex och var hemma runt tio dagen efter!


Jag i prag!



Tidig morgon inför Prag

Tidigt uppe idag, mamma väckte mig innan hon skulle gå till jobbet nu kl sju. Jag tänkte först att jag kan nog sova vidare en liten stund innan jag måste gå upp och fixa allt inför resan! men nej, mamma tyckte ABSOLUT att jag skulle gå upp nu haha, så ja därför jag sitter här halv åtta på morgonen. Snart bär det av till Prag. Vi kommer vara framme runt fem på morgonen... undra vad man kan göra i Prag fem på morgonen? Men det löser sig nog:) Det ska bli kul att resa, hoppas det är lite varmare där också! Lite vårfint hade ju varit najs:)

Och Patrik, jag kommer tänka på dig där nere så mycket. Så mycket att du faktiskt kanske kommer vara med oss överallt. När jag går på stan, eller äter mat, eller går på jazzklubb, eller när jag ska sova. Hela tiden kommer du vara med mig. Puss på dig hjärtat. Vi ses snart! ♥

Hejdå alla vi hörs om en vecka!

packar

 Håller på att packa och tvätta för imorgon.

Har varit på torget med mor min och almungen. Hittade lite grejer. Ett par skor och en vårjacka, sen lite småsaker inför resan! Känns skönt att hittat lite vårgrejer:) Det behövdes!



 

image120
Såhär ser skorna ut som jag köpt idag! En liten söt rosett längst fram, och nätta. Me like!




fredaaaag

Varit i balklännings affären idag igen, och ÄNTLIGEN satt klänningen bra! Har ju varit där typ fem ggr.. Helt galet! Först var den för stor, sen för liten, sen för stor igen! Men nu satt den bra:) JIPPI!

Ja nu är det fredag, skönt! Kan dega lite nu innan vi åker till Prag på söndag! Och förhoppningsvis plugga!
Jag måste verkligen... Har ju den här (jäkla) projektrapporten som ska in i slutet av april, och yttligare ett arbete... och lite annat.. hmhm. Ja jag ska väl fixa det:)

Nu ska jag äta middag med mor min! Ha en trevlig afton ni alla.

/Frida


Aftonstjärnan nostalgi.

Varit på ettornas barnmusikal Robin Hood, på aftonstjärnan ikväll! Det va väldigt roligt! Man blir ju himla sugen på att göra om det vi gjorde i ettan, det var så fruktansvärt roligt! Kungen var nog faktiskt roligast ikväll haha.

Jag vill också bara säga tack, för en sak jag blev väldigt glad för igår:) Förstår inte hur en människa kan vara så snäll som du? Du förvånar gång på gång! MITT HJÄRTA!Jag vill inte berätta för er här, för lite "private" får man ju faktiskt också vara:) Men hjärtat, AAAAAAAAAH! Du är så underbar! Jag kommer sakna dig nästa vecka så mkt att jag inte vet vad jag ska ta mig till.. tycker det känns jobbigt redan. För på söndag åker nämligen klassen till PRAG! jippi! Det är faktiskt jätte kul, det ska bli jätte kul! Men klart, att inte kunna höras på så länge känns ju lite jobbigt, men det ska vi nog klara, eller vad säger du babe?:)

SOL!

Åh så gött, det har varit fint väder idag, och jag får vårkänslor! Har använt mina solbrillor också:)
Ja, idag har jag inte gjort så mkt annat än att hänga i skolan och så. Träffade på Jessica vid affären förut, det va trevligt, va ju länge sen vi hördes av! Nu tänkte jag ta mig en dusch och städa lite kanske, då blir nog mamma lite glad också:)


image119





heartish

Kommit hem här för en stund sen från Patrik. Mamma hämtade mig, väldigt skönt!

Det har varit en super bra helg. Vi har fått vara själva en del vilket har varit väldigt skönt. Igår var vi på stan och kikade runt lite, och tog en fika. Väldigt mysigt! Sen åkte vi hem och så (häpna och hör) lagade JAG mat! Jag gjorde lax, och ja Patrik han är ju inte direkt någn fiskälskare, men jag fick honom faktiskt att tycka om min lax:) hihi. så jag är nöjd! Vi såg också på den tjejiga filmen 27 dresses igår haha, den var ganska uppenbar. Men lite söt var den.Vill vara kvar hos dig. En helg är för lite. Och nu kommer det dröja tills vi ses igen.. För nästa helg åker klassen till PRAG! Vilket i sig kommer bli grymt kul! Men ja.. Det känns så lång tid att inte ses på typ en månad.. hm..Jag saknar ju dig redan. Åh vad jag längtar till sommaren då vi ska hitta på massa kul! Då man kan vara ute! Jag längtar! Patrik... Tack för att du är min. Jag tycker så mycket om dig. Det vi har tillsammans känns väldigt unikt och jag tror inte så många andra har känt som vi.

image118
27 dresses.

Helg wiie

Ja äntligen fredag! Ska till Patrik idag, så ska om en stund hoppa på tåget. Veckan har varit lång och ja, det ska bli skönt med helg! Ikväll ska vi se 27 dresses som jag har bestämt! Den verkar ju inte super bra kanske, men kan va rätt skönt att se en film som inte är för komplicerad:) MYS! Så ha en bra helg allihopa!


Och VAD ÄR ORGINALITET? jag blir galen av att bara tänka på det haha.

Blogga

Hm, sidan har varit lite knepig på sistone, så därför jag inte uppdaterat!

Ska strax iväg till dansen här. Det är så gött att det är ljus ute nu till typ halv åtta! Man blir så pigg, och idag var det VARMT när jag gick från skolan, grymt skönt! Vi hade projektredovisning idag, och det gick väldigt bra, var många som kom till våran redovisning. Vi fick också stipendium för "årets idé", iiih! :) grymt kul! Ja sen träffade jag Tiina och Ivan en snabbis på stan, tog en kaffe. Imorgon åker de hem till Norge igen :( Ja vad har mer hänt? hmhm... JOOO jag har ju fått sommarjobb! Om jag inte redan har skrivit det? Ja iaf, på ett äldreboende! Så trevligt så:) Så jag ska gå bredvid lite nu under våren, så det känns super bra! Nej nu får jag dra mig. tjingeling.