Första advent

Idag är det första advent och jag har jul feeling. Dagen började med att jag gick upp kvart i sex, för att ta mig till jobbet. Det var en ganska bra dag på jobbet. Vi dukade fint och alla hade det bra. Sen åkte jag och mamma till högsbo 421 för att köpa ny vattenkokade... Mamma förstörde ju den gamla haha. Sen hittade jag en fin topp på h&m och så köpte jag lite nya underkläder på lindex, vi hade lite rabatt där:) Då blir man alltid glad! Sen åkte vi hem och mamma gjorde god torsk! Efter det drack vi glögg och åt saffransbulle! Som är världens godaste bulle! Den borde alla smaka på... mumma.
Till detta tjatade jag till mig att få titta på gossip girl och mamma gick med på det! Efter det tog jag mig ett skönt bad och nu sitter jag här!

Jag saknar dig Patrik. Jag vill få jul feeling med dig. Handla klappar, dricka julmust och glögg, mysa inne med varm choklad, vara ute i snön (när nu den kommer tillbaka?)..... Men ja, jag vill ju också vara i ett tropiskt landskap med dig och det ska vi faktiskt få vara snart!!!! Du vet att du är bäst i världen Patrik!


Var blev ni av

Har tittat på idol nu. Är själv hemma, mamma kommer nog vilket sekund som helst. Jag tror att Johan eller Alice åker ut ikväll... Fast det är nog rätt jämt nu. Jag tycker nog faktiskt att Johan ska åka haha, tycker han är lite överskattad, fastän han är cool.

Jag är verkligen kär. I dig Patrik. Ikväll har jag tänkt jätte mycket på oss. På dig. Du är en underbar person... Du har allt, du har det där! Ibland när  tiden liksom, stannar upp, som nu.. Då känner jag så starkt hur mycket jag tycker om dig, hur mycket jag verkligen vill vara din. Det känner jag varje dag, men dagarna rullar ju också på lätt. Jag har svårt att beskriva vad det är som känns ikväll, men det är nog bara kärlek. Du är ju min. Ingenting känns svårt när jag är med dig.




Adventsljusstakar

Vaknade i morse med magont och mitt huvud kändes tungt som bly. Gick upp iaf och drack mig en kopp te. Var inte alls hungrig. Men sen åt jag knäckebröd också. Har varit så himla trött idag! Men efter jag suttit och tittat på både Ellen och Oprah så bestämde jag mig för att gå ut. Lyssnade på spicegirls medan jag varvade mellan att jogga och gå. Haha, spicegirls är genier! Tänk att alla flickor för 10 år sedan avgudade dom... Jag hade spice-girls kort som jag bytte med klasskompisar, hade filmer med dom, skivor som jag och mina kompisar stod och mimade till i mitt vardagsrum. Jag tror inte jag var den enda som gjorde detta haha. Spice girls alltså.... Det var tider det.

Har ingenting planerat ikväll faktiskt, och det känns skönt. Vi får se helt enkelt, men just nu verkar det som att jag stannar hemma. Ska jobba hela helgen sen.

Jag tycker verkligen om julen. Det är mysigt när alla ljus och stjärnor börjat kommit upp i fönsterna. Vi har faktiskt satt upp här hemma redan! Men jag har dom gärna uppe! Det ger julkänsla redan nu! 

Om en månad precis så åker jag och Patrik till Thailand! Vi är nog på flygplatsen nu då vid denna tiden.... Väntar på att få stiga på planet som ska ta oss till peking först, där vi ska byta. EN MÅNAD KVAR! Åh jag längtar verkligen nu! Det känns pirrigt faktiskt, helt underbart ska det bli. Bara jag och du Patrik! Få resa på egen hand, klara sig själva. Åh jag kan inte ens drömma om allt vi kommer uppleva där nere, så mycket saker vi kommer se och vara med om. Nu kommer det gå fort!!!! 

Saker jag måste göra innan resan:
Hämta ut mitt visum
Köpa ett till minneskort till kameran?
Köpa myggmedel
Vaxa benen
Skriva packlista
Boka tågbiljett till sthlm
Spara mer pengar!
 

En lång dag

Egentligen skulle jag varit ledig idag, men det saknades folk på jobbet. Sen så var jag tvungen att stanna en timme längre också, för jag fick följa med en boende till tandläkaren. Men det gick okej! Efter jobbet och ingen lunch, så åkte jag och träffade Christian. Vi ska spela ihop på en julfest på mammas jobb, vi har gjort det i flera år, men dom andra åren innan har Alma och Sofia varit med, och en kompis till Christian, men i år blir det bara vi två, för dom andra är bortresta! Men det blir nog fint, vi tog fram lite jullåtar och några andra också. Det viktigaste är ju att dom som är där får lite julstämmning och att det uppskattas!

Nu har jag suttit här länge faktiskt. Har tittat massa hotell till Thailand och priser osv! Kul! Men det finns så mycket bra att välja mellan:) Imorgon är det exakt en månad kvar tills vi lyfter med planet! Det är helt sjukt pirrigt faktiskt! lalala!

Nej, jag är faktiskt jätte trött nu ikväll, ska nog lägga mig i sängen och titta lite tv! Det kanske är något bra på tv? 2&½ men kommer ju om någon timme...





Apelsin




Åh, åt nyss en apelsin. Så gott! Dom smakar alltid mycket bättre denna tiden på året.
Mmm, nu ska jag frossa i apelsiner hela december månad!
(och så klart november ut)


Julstämning

Snön har kommit till Svea-rike och det är kallt ute. Kom hem från sthlm igår. Känns som vanligt helt kasst när man kommer hem. Men helgen har varit helt underbar! Jag och Patrik har firat två år:) Vi bestämde att vi skulle fira på lördagen, men när jag kom i torsdags så kunde vi inte vänta med att öppna presenterna vi köpt till varandra haha. Patrik hade skrivit ett jätte fint brev till mig... Men det håller jag för mig själv vad det stod där i hihi. Sen fick jag ett helt underbart halsband som jag har på mig nu! Ett hjärta som är hälften guld, hälften silver. Det känns verkligen som min stil! Jag kommer vilja ha på mig det dygnet runt nu hihi! Men Patrik blir rädd när jag sover med halsband, han tror att jag ska strypas haha. Men det gör jag ju inte... Sen fick Patrik en finstickad tröja av mig, som jag måste säga att jag tycker du passade jätte bra i! Och sen fick nu massa olika spel som vi ska ha med till Thailand, fia med knuff, zatsy, kortlek, och en boll som strutsar på vatten!

På lördagen när jag vaknade så hade Patrik redan varit uppe en sväng, så när jag fick upp så drog han upp persienerna med ett ryck! SNÖ! Hur mycket snö som helst! Mysigt, men fick dock tänka om för min outfit på kvällen, då vi gick ut på resturang. Kände mig inte jätte snygg, men när vi väl satt där kändes det som ett litet problem. Vi satt och väntade på bord i typ två timmar, men då satt vi och pratade om massa roligt, sen fick vi världens bästa bord! Hur mysigt som helst! Och maten var fantastisk, men vi fick så mycket mat, kändes som det var för fyra pers! Så vi kände oss lite tvungna till att äta tills vi höll på att spricka! Efter det åkte vi hem, tror ni inte då att min fina romantiska pojkvän hade köpt champange! Så då drack vi champange och myste och pratade halva natten! En helt underbar dag!

På söndagen åkte vi hem till Marcus och Elli, för att låna väskor till thailand! Helt grymma väskor som hade hur många funktioner som helst haha. Det blir super bra! Får bara se till att vi hittar något riktigt bra att köpa där nere som tack till dom! Vi hade med oss lite kanelgifflar hem till dom, så dom var tvungna att bjuda oss på kaffe! Dom hade planer på att flytta och att hyra ut sin lägenhet, och Patrik skulle nog få första tjing på den om det nu blir så! En jätte fin och fräsch tvåa! Som är ombyggd från att varit garage typ, till lägenhet. Sedan fick vi bråttom för jag skulle hinna med mitt tåg, vilket kändes surt.. Det blev jättestressigt och det kändes som ett stressat hejdå. Men det var en helt underbar helg! Tack för det Patrik! Tack för att vi är min! Tack för två helt underbara år! Du är min för alltid....

Kände mig också sjuk sen igår morse, och har också känt mig sjuk idag. Inte alls kul. Nu ska jag bara vila ikväll, så börjar jag jobba sent imorn, hoppas jag hinner krya på mig!



En sista gång

Jag ville bara säga grattis till mig och Patrik en sista gång innan dagen är slut! Vår dag! Så jippi jippi jippi jippi! Jag har varit på strålande humör hela dagen för att jag tänkt på dig! Du är underbar Patrik!

Har packat nu ikväll, för imorn drar jag som sagt till sthlm. Vi ska ha det gött och fira våra två år ihop! Helt underbart. Jag är sjuk långsam på att packa bara, sen har jag inte lagt ner allt än heller, för vissa grejer får jag lägga ner imorn på morgonen som tvättats och så. Men det fixar jag imorn. Nu är det nog dags att lägga sig. Ska ju orka jobba imorn innan tågresan också... Vi hörs kanske när jag är i sthlm! Ha det gött!




Två år!

Idag har jag och Patrik varit tillsammans i två år! Det är så häftigt! Så underbart! Det har varit de två bästa åren i mitt liv. Att ha dig  vid min sida har fått mig att må så bra! Du gör mig lycklig Patrik. På två års tid har vi fått många fina minnen ihop! Att ses på helger och intensivt har fått oss att vilja hitta på roliga saker, och vara mycket för oss själva. Vilket vi verkligen behöver! Jag minns för två år sedan, den helgen var jag hos Patrik. Det var nervöst men det kändes otroligt bra. Vi var på bio, och såg filmen Saw, tror det var tvåan. (Nu har precis femman kommit ut) Väldigt romantisk film haha. Men när det blev läskigt så hade man ju turen att Patrik satt bredvid! Om jag bara tänker på alla minnen vi har ihop så kommer det upp massvis med saker i huvudet! Gå ute i snö, filmer, lingontedoft, bakning av hallontårta, rita tavlor, spela tv-spel, träffa vänner, laga mat ihop, skratta ihop, prata nätterna långa, fika i gamla stan, bada och sola, äta frukost ute i parken, äta frukost inne!, mysa, mysa i myskläder, äta clementiner, åka tåg ihop och rita lägenheter, & massa massa mer. Allt jag har fått av dig Patrik under dessa två åren är obeskrivligt vad det har gjort för mig. Det finns bara du för mig och jag vill ha dig vid min sida många fler år! Du & Jag För All Tid.






Presenter

Haha, skrev i mitt förra inlägg om mina leverfläckar. Det verkar inte som att ni vill att jag ska ta bort dom? naaw, eller så kan jag ju göra som Patrik tycker, att tatuera in nya i thailand?:) haha. Nej men jag kommer nog ändå inte hinna göra nått åt dom innan resan, och sen när man är tillbaka i lilla Sverige igen så kan det ju inte vara någon fara? Dom tillhör ju min identitet på någon konstigt sätt...

Har varit iväg en snabbis med mamma till frölunda, där jag hämtade ut min nya legitimation och visakort! Kommer alltså ha med mig två bankkort på resan, om jag skulle vara klantig och tappa bort ett... Vilket kan vara smart! Sen köpte jag mig en ny liten plånbok. Mamma har varit helt galen på mig att jag går och bär runt kort och pengar löst. Men det är bara för att min förra plånbok var så stor, så den får inte plats när jag har en mindre väska. Men nu har jag alltså en mindre! Bra va?

Ikväll blir det alltså räkmacka på heaven 23, vilket ska bli grymt gott! Jag har nog inte ätit räkor sedan i somras... Men hela grejen med utsikten över hela göteborg och mysigt sällskap. Me like.

På torsdag åker jag till Patrik! Vi ska fira denna helgen att vi varit tillsammans i två år! Fatta! Två år.... Det känns som det gått så himla fort, men samtidigt när man tänker tillbaka så vet man ju att man gjort mycket ihop, och dagen vi blev tillsammans känns faktiskt som ett bra tag sen.... Eller vad säger du hjärtat?:) Vi ska nog gå ut och äta tror jag, och mysa till det lite! Har ni några tips på vad man kan köpa till sin pojkvän i två års present?:) Hjälp mig! Ni vet alla att Patrik är en mästare själv på presenter, och jag har inte ens kommit upp till medelnivå på den punken... Jag vill känna att det verkligen är något som betyder nått, som kan stå för att vi varit ihop i två år!

Kanske skriver sen igen... hejsvejs


Leverfläckar

Världens längsta dag på jobbet, tiden har gått så långsamt. Men jag börjar tycka om mer och mer att jobba med den nya tjejen istället för Annika som numera jobbar ute i kungsbacka. Andrea heter hon och är två år äldre än mig. Haft en mysig kväll på jobbet, men gud vad segt det varit haha. Så blir det ibland, andra kvällar kan det vara kaos artat. Imorn är jag ledig, så skönt! Ska hämta ut min nya legitimation och visakort på banken, sen på kvällen blir det heaven 23s räkmackor med Sofia & Kasper! Och så kanske Hanna följer med:) Det blir great!


Alla som känner mig har ju sett mina berömda leverfläckar;) En vet ni ju alla har jag liten bit upp från hakan. Jag har funderat på hur dom kommer klara av solen i Thailand? Tänk om jag skulle få cancer? Hm, mamma tycker att jag ska ta bort dom. Va tycker ni? Jag hade nog tyckt att det skulle kännas tomt på min kind utan min lilla fläck, samtidigt är den ju inte jätte snygg... Så jag skulle väl vänja mig.. jaja. Nog för mig.


Nu ska jag nana. Snart iaf.


Där ser ni mina fläckar haha.

starkare

Ska åka och jobba nu snart. Ville bara skriva ett kort inlägg.

Jessica ringde igår och tyckte jag skulle träffa henne. Så sa hon också att Bobban (idas kusin) skulle ha födelsedagsfest. Egentligen var jag ju inte bjuden, men det verkade vara fler som kom utan att vara bjudna;) Träffa Ida där, var mysigt att ses lite. Jag var inte på värsta festhumöret egentligen, men det var ändå kul att hitta på något.


Jag är så glad att vi kan prata, och att båda får säga sitt. Jag tror det gör oss så starkare!




Helg och lördag

Hej på er.

Har jobbat nu på morgonen, det känns som världen står still när man åker till jobbet halv sju på en lördag. Helt tomt och mörk. Bara en busschafför och jag. Det var en bra dag på jobbet. Inget speciellt. Nu har jag precis kommit hem och ska nog ta mig nått att äta. Mamma är i Örebro hos Kajsa över helgen. Så jag är ensam hemma! Förrutom katten Oskar då. Han står för övrigt och tigger man och drar sig mot mitt ben nu, men nej det ska han inte få haha. Han äter så mycket min katt. Ikväll vet jag inte vad som händer. Är bjuden på en fest, men känner bara hon som har festen. Så det beror på om jag har lust att vara social idag;) Annars kanske jag bara är hemma, eller så ringer jag någon rolig typ! Vi får se helt enkelt.

Va ska ni hitta på en lördag som denna?:)

Hejdå på er.

Fika

Sofia kommer snart och hämtar mig med bilen. Ska bli mysigt att träffa er igen! Bara vi och skit snack, underbart.

Det är tomt utan Patriiiiiiiiiiiik. Fy. Hemskt va ensamt det är. Men jag väntar på dig så länge jag måste, för det är det värt! Du är värd allt Patrik. Jag tycker om dig!



Hade lite tråkigt så tog lite kort här haha. Dom bjuder jag på.

Ensamt

Patrik har åkt hem nu till sitt Stockholm, och kvar här sitter jag! Det är tomt och ensamt. I tisdags så åkte vi hem och lagade god mat och myste i soffan och pratade halva natten! Super mysigt. Jag älskar när vi får våra såna stunder då vi kan ligga och prata i flera timmar. Igår sov vi ut och sen tittade vi massa om Thailand, vi bokade fler hotell vi ska bo på! Vi hittade ett i Chang Mai som var super billigt men ändå så fräscht och lyxigt! Åh jag längtar ännu mer nu! Jag och Patrik kommer bara ses två gånger till innan vi åker! Känns helt sjukt. Det är så snart!!! Men käns bra att ha planerat lite mer nu iaf. Vi får titta mer nästa vecka också! Sen igår kväll åkte vi in till stan och gick på bio, vi såg burn after reading. En drama komedi med George Clooney och Brad Pitt. Den höll sig inte riktigt enligt dom vanliga ramarna, men det var det som gjorde den så bra. Lite småknasig film, där allt går snett. Brad Pitt som gymkonstruktör var helt klockrent!
I alla fall, idag har Patrik åkt hem, och här sitter jag. Men det har varit så skönt att bara vara vi två dom här dagarna, inga kalas eller träffar, bara vi två. Det behövs verkligen när man inte träffas så ofta. Sen kan det ju vara kul att umgås med andra också! Men ni förstår mig nog.




Nu tänkte jag laga lite mat.. Funderar på kyckling och kokosmjölk? Någon god röra. Med ris kanske. Mums. Ikväll ska jag nog fika med Sofia, Kasper och Hanna! Så mysigt. Var längesedan vi träffades!


Nyduschad

Sitter just nu nyduschad och halvklar och ska boka tågbiljett för Patrik snart! För imorgon kommer du till mig!! Det ska bli så skönt! Och jag tror visst att jag kommer få en del pussar?;)  Om en stund ska jag åka till jobbet, hoppas att det är lugnt där ikväll... Är lite trött idag.

Kalaset igår var lyckat! God mat och trevligt sällskap. Min kusins dotter kastade sig efter mig haha. Så himla söt! Kanske jag borde börja jobba på dagis istället haha?
När jag kom hem sen ringde jag Patrik och vi pratade i nog två timmar! Alltid mysigt att prata med dig. Me like.


Kalas för moster

Det gick bra att passa Moa igår! Vi gjorde allt som hon ville haha. Vi lekte med bilar, med klossar, läste böcker, lekte med vattenkranen och decilitermått. Kändes som hon tyckte vi hade roligt ihop! Och hon somnade utan problem! Jag nattade henne och sjöng hennes nattsång. Naaw hon somnade så sött!

Idag ska moster Ingela ha kalas för hon fyller år. Hon gör alltid väldigt god mat min moster, så det ska bli ett nöje! Det är alltid kul att träffas också! Tror jag ska ta på mig en rutig klänning mamma köpte till mig från polen, i födelsedagspresent! Den blir nog fin ikväll.

Dagen har varit väldigt slapp, har degat framför tvn och sov länge. Men det behöver man ibland haha. Nu ska jag göa iordning mig.

ciao!

Barnvakt

Som sagt, Patrik skulle kommit hit igår egentligen. Men det blir på tisdag istället. Så nu har jag lovar syrran att vara barnvakt ikväll. Det känns bara roligt faktiskt! Dock lite tråkigt att det är på en lördag, men jag är inte alls sugen för fest och sådant, så att vara barnvakt passar mig bra en dag som denna. Ska vara där kl 18 ikväll, så nu har jag ju några timmar för mig själv. Tänkte ta mig ut i skogen på en joggingrunda, blev inte så lång runda sist för att jag och mamma skulle iväg. Men idag ska jag ge mig sjutton på att göra det bra!

Jag saknar Patrik. Igår var det tomt här, var ensam hemma. Då tänkte jag mest på hur det skulle vara om han var hos mig. Men nu längtar jag till tisdag då vi ses!! Min fina Patrik...


Hoppas hon är snäll mot mig ikväll!! Men skulle hon kunna vara något annat än snäll? Titta bara på henne...

Annorlunda fredag?

Idag skulle Patrik komma, men nästan alla tåg var utförsäljda redan, så vi bestämde att han kommer på tisdag istället, då får vi mer tid ihop också:) Lite tomt bara här nu när man va inställd på att träffas, men jag har nått att längta efter!!

Slutade jobbet 16.00 idag, så fick jag vänta på mamma som inte var klar heller, så kom inte hem fören 17.00. Då åt jag lite mat, sen deckade jag på soffan haha. Helt slut. Hann inte ta rast på jobbet idag heller. Man behöver faktiskt det för att orka hela dagen. Men men, alla dagar ser olika ut, det är ju det som gör jobbet roligt också.

Nu har jag tittat på idol precis. Visst är alla jätte duktiga och så, men jag måste säga att jag tycker programmet har blivit lite tråkigare än innan? Eller kan jag ha tröttnat haha? Rock-tema är ju kul iaf! Får se vem som åker ut sen då. Jag tror det blir Johan eller Lars... Nu får det allt vara en kille. Eller skulle det inte chocka om Robin (rockkillen) skulle åka ut bara för att folk glömmer rösta på honom. Äsh jag har ingen aning.




aj aj

Min arm för fortfarande lite ont, han satte sprutan rakt i muskeln igår. Men det går väl över! Idag innan jobbet ska jag och mamma hinna handla lite mat för helgen! Sen ska jag jogga! Det måste jag göra idag! Har blivit så slapp på sistone. Så nu får jag ta tag i mitt liv här. Thailand beach here I come;)

Patrik vi måste köpa lite mer grejer som sköterskan tipsade om från apoteket, men vi har ju 1½ månad på oss! hihihi. Fatta att vi snart åker. Och fatta att vi firar två år snart! Väldigt snart! Hösten känns bara rolig i år. Det poppar upp roliga grejer hela tiden så den där vanliga höstdepressionen hinner liksom inte ifatt en, helt underbart!

Nej nu ska jag ut! Undra vad jag ska ha i lurarna idag?:)


Puss på Patrik!!


Hit ska jag och Patrik åka. Koh Kood, Thailand! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Vaccination!

Nu har jag varit på infektionkliniken på östra och fått spruta mot hepatit A & B. Gud va skönt det känns nu. Jag var faktiskt lite nervös innan. Har så dåliga minnen av sprutor och dylikt, då jag blivit yr och svimfärdig efteråt. Själva sprutan tycker jag inte gör ont alls. Men det gick väldigt bra idag, jag fick ligga ner haha. Sen satt jag upp och så pratade vi lite med sjuksköterskan, han gav mig många bra råd! Verkligen bra tips att gå till infektionskliniken istället för vaccinationskliniker, för där lurar dom gärna på med lite extra skydd för att tjäna pengar på det. Jag trodde att jag skulle behöva ta många fler sprutor te.x för malaria och så. Men behövde bara ta för hepatit. Ska tillbaka och få en till spruta om en månad ungefär. Sen en inom ett år, och då ska det hålla i alla fall 25 år, eller livet ut. Det vet man inte än eftersom inte vaccinet funnits så länge. Min arm är lite slö nu, och nu ska vi äta mat här hemma. Men wiie I did it!


Obama

Det blir Obama som tar över efter George W Bush. Jag tror det kommer bli ett bättre land på många sätt! Man har ju förhoppningar visst har man? Resten av världen är ju så påverkade av detta land.. Jag hejjade iaf på Obama! Första svarta presidenten i USA.



Nu ska jag äta frukost och duscha. Sen ska jag åka till jobbet, jobbar bara några timmar idag. Sedan ska jag VACCINERA mig idag. Fy sjutton. Jag känner mig nervös för det. Inte alls kul. Undra hur många sprutor jag kommer behöva ta? Mamma följer med mig iaf hihi.

Dagar

Vissa dagar tänker jag på dig. Undrar hur du mår? Hur du har det? Om du trivs? Tänker du någonsin på mig? Undrar hur jag mår? Varför ska ett samtal kännas så svårt att ringa. Du har ju varit den som känt mig bättre än alla andra. Det var du och jag mot alla världens motgångar förut. Du är mig fortfarande nära, jag bryr mig fortfarande. Som vän kan jag känna mig usel. Varför orkar jag inte? Mår jag för dåligt av det själv kanske..


friends

Vilken lugn dag alltså. har inte gjort någonting nästan, men det är rätt skönt att ta det lugnt någon dag då och då. Tänkte laga lite mat om en stund, får se vad som finns hemma att laga. Såg nyss på vänner, det måste vara historiens bästa komediserie! Alla avsnitt har sin grej. Jag tröttnar aldrig på vänner faktiskt. Nej nu ska jag laga mat! Hörs kanske senare.


Vaxning

Vaknade sent idag! Så himla skönt att sova ut, det va ett tag sen känns det som. Har ätit frukost och dricker kaffe nu. Lungt och skönt, just like I want it.

Fridas Frukost:
Fil med kiwi och musli
Kokt ägg med kaviar
Te
Kaffe

Nu tänkte jag titta upp allt med visum inför Thailand. Det gick ju inte så bra för mig och Patrik den dagen vi skulle till thailändska ambassaden. Men nu ska jag googla lite!


Ehm, har någon nått bra tips på ben-vaxning? Jag har ingen lust att raka benen hela tiden i Thailand, utan tror att jag ska satsa på att vaxa dom innan jag åker. Men vad är bäst? Att göra på salong eller hemma? Varmt vax eller strips?
Hjälp mig!






Musiken är mitt liv

Åh det är så skönt att vara hemma nu, för imorn är jag ledig!! Så underbart.


Jag börjar känna mer och mer hur jag saknar musiken. Att sjunga och spela. Att göra låtar till sina egna. Bara känslan jag får genom musiken. Känns som jag tappat massor under dessa månaderna. Det är svårt när man inte spelar i något band att ta tag i det. Men fan jag vill alltid ha musiken med mig i mitt liv, om det blir som yrke eller hobby det får vi se, men jag vill inte lägga ner den. Det skulle bli ett tomrum i mig om jag la av, för det betyder så mycket för mig. Bara kicken av att sjunga inför andra är helt otrolig, och för mig själv. Idag ska jag spelar för mig själv här hemma faktiskt, mamma är inte hemma så det är ett utmärkt tillfälle, när man inte vill att andra ska höra haha.


Hemma-spa

Har duschat och hade i hårinpackning för en gångs skull! Sen så peelade jag ansiktet och nu har jag ansiktsmask på. Snygg man blir. Men faktiskt så gör det mycket nu när det börjat bli kallt ute. Min hy är så känslig då, har lätt för att bli torr. Men nu sjutton borde detta göra susen! Man kan göra många olika ansiktsmasker av varor man har hemma. Te.x av yougurt, fil, honung, havre, olivolja, avocado och bär. En annan som ansiktsmask som är bra är med äggvita, citron och honung, som du delar lika.

Börjar kvart i sju imorn igen.... Fy va segt. Men tisdag är jag ledig iaf, så det ska bli super skönt!


På fredag kommer Patrik hit!! Trots att vi ses nu med 1½ veckas mellanrum så känns det som en evighet. Men i helgen jobbar mamma så då kan vi vara lite själva, det blir väl mysigt mitt hjärta:) Sen tänkte jag ta med dig på bio om det passar? va sägs! Jag ska titta på sf nu bara för det om det går någon bra film på bio! puss på dig
mitt gullegryn.


intressant

Har kommit hem från jobbet nyss. Är trött, men det har varit lugnt idag så det har gått bra! Solen skiner massa. En tant började prata med mig vid kungsten, hon visste inte vilka bussar som gick till frölunda. Så klagade hon över att det var så kallt ute haha. Tanter kan vara roliga ibland. Nu ska jag dega ett slag tror jag.

Vad kan jag skriva mer? Kanske är jag inte så intressant trots allt.
Kanske skriver lite senare igen!