Mitt hjärta och jag

Är uppe hos Patrik och njuter av några lediga dagar! Kom i lördags då hela Patriks familj var här för att se bröllopet på tvn, sedan gick vi ut för att se cortegen, eller ja vi såg när brudparet åkte båten förbi! Häftigt ändå med sån folksamling!

På söndagen var det dags för Cornelias dop! Det blev ett jätte fint och trevligt dop.

Idag har solen tittat fram över Stockholm och jag och Patrik har varit ute och promenerat. Sedan har vi fixat lite här hemma i lägenheten. Det finns ju lite småfix som måste göras hela tiden, men det är lite kul också! Vi har satt ihop en hallmöbel idag som Patrik fick i födelsedagspresent! Den passade perfekt i vår hall! Sedan fick Patrik för sig ikväll att vi skulle göra hemmagjord glass, för ja vi hade ju visst en glassmaskin! Men när vi väl kommer hem med alla ingridienser så nej, då saknas en del till glassmaskinen:( Men nu har vi gjort ett försök att bara lägga in i frysen, men det ska visst ta typ 4 timmar, så blir nog kanske ingen glass ikväll?:)

Hitta en bild här på Patriks dator på mig och lille Arvid:)

Pancakes

Dagen igår var skön! Var hemma och smådona med tvätt och städning, och såg på tv! Sedan åkte jag och mamma till syster där vi åt tunna pannkakor med sylt och grädde!! Yummi! Så gott verkligen.

Idag jobbar jag en kvälls-tur. Nu sätter det igång på riktigt med jobbet men det blir gött med pengar också! Annars har jag mest lust att vara ledig...


En gammal bild på mig och Ida!


HÄNG

För snart en vecka sen blev jag klar med skolan och skrev sista tentan! Så underbart skönt med sommar nu! Hoppas jag bara har klarat skiten!
Skolavslutningen blev riktigt lyckad, alla var så sjukt glada efter vi hade skrivit tentan och fick åka hem till goa göteborg igen! Vi träffades i slottskogen och grillade och drack rosé i solen. Sedan gick vi till chess och lyssna på en trubadur och fortsatte festen! Min Patrik och hans två vänner kom in till stan då de hade åkt bil ner hela dagen inför lördagens green day! Men det gick inte så bra för oss att gå vidare, men jag var super nöjd med kvällen ändå! Och hoppas min Patrik kände sig nöjd med sin födelsedag:)!

Lördagen spenderade jag med grabbarna, åt super god frukost på condeco, åkte hem och fixa mig, åt super god pizza på cyrano, och sen till ullevi för att se green day! Jäklar vad grymma dom är live. Det är ös från början till slut!

Har börjat jobba lite smått nu efter några få lediga dagar. Idag är jag ledig men sen jobbar jag hela helgen. Kanske någon vill hänga med mig idag?:)
Vädret är ju definitivt inte på min sida....