I hope you feel the way I do

Det är redan onsdag, veckan bara springer iväg. Men det känns rätt skönt! Har varit lite små krasslig sedan i måndags, men idag mår jag bättre! Så har varit iväg på massa ärenden som jag skulle gjort för längesen. Sedan har jag städat hela lägenheten! Känns mycket skönt måste jag säga:)

Var hos min Patrik i helgen! Tiden har vi mest spenderat i lägenheten, den är inte riktigt klar än för inflytt, men snart. Tiden bara rusar iväg när man grejer sådär, finns saker att göra hela tiden! Men jag putsade iaf alla fönster, så nu är de finast i hela stockholm! Patrik målade alla lister och lackade en trävägg i köket! Vi fick gjort rätt mycket ändå tycker jag:) Lägenheten blir verkligen så fin måste jag säga... Vi kan inte få det bättre än såhär! Längtar...♥Här är jag på legoland i Danmark när jag va liten. Va bara tvungen liksom...


Tröttig

Ledig idag! Toppen! Är sjukt trött faktiskt, men nått får man väl hitta på idag.
Ska kanske träffa Ida, det blir najs:)


Känner mig lite trött på livet idag.


Is it getting better

Har kommit hem från skolan. Tentan i fredags gick bra tror jag. Jag hoppas iaf! Inte så lägligt att missa på nått nu precis.. Ska jag byta skola måste jag ha klarat allt från tidigare kurser! Så det blir ännu en press att öka växeln yttligare. Men det är bara att göra!

Jag har lust att rensa min garderob, men jag har inte orkat ta tag i det:) Vet att det kommer ta sån tid!! Men det är verkligen på tiden... Vet inte hur många plagg som ligger där inne som inte används.

Helgen har iaf varit kanon, varit så skönt att vara ledig! Träffade min favorit Maria, promenerade och gjorde hemmagjord glass, och åt den också! Och pratade massa! Så mysigt att ses!
Sen var jag ute på kvällen, var lite firande Andreas som fyllde år i söndags. Var också en lyckad kväll!
Idag kommer min och Patriks säng till lägenheten:):) Jag kan ju tyvärr inte vara med och ta emot den, men nästa gång jag åker upp ska jag slänga mig i den! Tänk att vi har köpt vår första säng... Häftigt! ♥Ledarskap och administration

Jahopp det är bara att sätta igång att plugga då! Har tenta på på fredag som sagt, jag känner mig grymt stressad för jag har ingen motivation till denna tentan alls... Ledarskap, administration och lagar... Nja kanske inte det roligaste. Men det är bara att göra! Jag får unna mig nått gott sen:)

Kram sålänge.


Jag gillar verkligen min platt/locktång som jag fick i julklapp..

Vårsol gillar jag

Har inte skrivit på ett tag. Har haft fullt upp! Har avslutat praktiken nu och är tillbaka i skolan. Känns rätt skönt att vara tillbaka i skolan på ett sätt och lära sig lite nytt igen. Har dock en tenta nu på fredag redan som jag känner mig stressad över. Har börjat plugga nu idag inför den!

Men jag är glad för att solen skiner! Jag blir verkligen så mycket piggare då.. Bara att kunna sitta ute på balkongen nu och plugga gör ju det hela mycket roligare!


Jag saknar min Patrik.. Nu har vi inte kunnat ses på jätte länge känns det som:( Vill verkligen bara krama om dig.. Jag känner verkligen i hela mig när det har gått för lång tid emellan gångerna vi ses, då gör det bara ont. Jag känner bara saknad. Men du får iaf en puss från mig här bara för att du är världens bästa! PUSS ♥Dessa jätte fina tulpanerna fick jag från min praktikplats sista dagen! Så gulligt:)

Ut i skogen

Har suttit i flera timmar nu och letat och sökt efter en artikel, ja ni hörde rätt EN artikel. Vi har en uppgift nu under praktiken att ta fram en vetenskaplig artikel som vi använda oss sedan av till en annan uppgift som litteratur. Men ja hur man får fram artikeln måste vi också redovisa! Så jag måste skriva exakt hur jag gjort och sökt och med vilka ord och hit och dit. Förstår faktiskt inte poängen med detta! Visst att sjuksköterskor måste kunna söka fram artiklar i sitt yrke och hänga med i svängarna med all ny forskning och så vidare... Men alltså det är riktigt krångligt!
Blä säger jag bara, hoppas jag blir klar med detta snart!

Men jag tänkte ta mig en paus nu faktiskt och ta mig vårens första joggingrunda! Har inte joggat på länge. Framförallt för att det varit snö och is, men det kan jag inte skylla på längre nu för nu har det smält bort:)
I alla fall i Göteborg!


Jag diggar mitt nya läppglans från smashbox!