Then I opened up

Varit uppe tidigt och varit och vaccinerat mig. Det går bara bättre och bättre med det där. Jag har ju en tendens att bli lite svimfärdig av sånt där. Men jag håller på att överta min rädsla!

Nu sitter jag och pluggar inför en grej i eftermiddag vi ska ha i skolan. Nästa vecka ska vi ut på praktik! Så kul att få göra något annat. Det har varit för mycket på sistone. Men så är det väl vissa perioder.

Katten Lussa ligger här i mitt knä, hon är för söt. Men busig är hon minsann. Allt för många grejer har gått sönder här hemma haha. Men hon är ju så liten fortfarande.


Long time ago

Nu var det längesen jag skrev. Jag har verkligen inte haft mycket tid över till att slappa på sistone. Skolan har varit helt sjuk. Jag fattar inte att det kan vara sån skillnad mellan borås och sophiahemmet. Kanske bara är kursen iosf? Men det har varit mkt helt enkelt, långa dagar, läkemedelsräkning, en fet tenta i fredags. Ja vi får se hur det går. Men denna veckan är lite rolig iaf för vi är ute på danderyds sjukhus och färdighetstränar att ta blodprover och sticka, suga slem osv! Skojigt:)!

Det går bra här uppe i Stockholm iaf. Men ibland blir jag lite ensam. Det går lite segt på vän-fronten. Det tar ganska mycket på mina krafter. Är väldigt trött. Inte bara att det är sjukt mycket i skolan, man ska försöka lära känna människor, lära känna staden, lära sig att flytta hemifrån. Men jag får ge det tid! Jag kommer in i det mer och mer!