Don´t keep me hanging on forever

Okej, jag vet att det var längesen jag skrev. Ibland glömmer jag. Människa som jag är. Men jag ska hålla er lite uppdaterade.

Jag klarade min fetaste tenta någonsin, så jäkla glad är jag! Det var tenta på omvårdnad och behandling vid olika typer av tillstånd, allt från gynekologiska sjukdomar, hjärta, lever, njurar, mag-tarm kanal osv.. En FET TENTA med andra ord, och nu är den förbi, så skönt.

Denna veckan tränar vi bara på praktiska saker, som att sätta pvk, infusioner, sond, osv. Kul faktiskt att komma ifrån skolan lite. Idag gjorde vi hjärt-lungräddning. Det gick fint, men alltså tänk paniken när man väl har ett hjärtstopp framför sig, fy sjutton jag kommer ju få blackout i huvudet!

Nästa vecka börjar praktiken, och jag ska vara på en ortopedavdelning (frakturer, förslitningar osv.), och där ska jag vara fram till sommaren! Så det ska också bli så jäkla kul att få komma ut och se lite, men jag är skit nervös för det blir första gången jag är på sjukhus nu, och man har sån press på sig att man ska kunna så mycket. Men ja, jag hoppas att det komma gå bra och att jag kommer trivas.


Sedan vankades det bröllop förra helgen, syster Kajsa fick tillslut hennes prins Daniel :)! Bröllopet var verkligen så fint, svårt att beskriva. Men det var så vackert, och Kajsa och Daniel var så tjusiga och fina! Det blev en riktigt lyckad dag med super god mat, trevligt folk, massa tal (och då snackar vi inte tio här, utan typ 25!?!), rolig fest, skit bra band!, jaa det blev verkligen en jättelyckad bröllopsdag! Dagen till ära fick jag sjunga på vigseln, och det känns alltid fint att få göra det, speciellt när det är någon som står en så nära som ens syster. Sen var det längesedan jag sjöng för folk nu så det var verkligen jättekul, och jag fick verkligen feeling för att sjunga massa massa mer nu. Får se om jag kan ta tag i det på något sätt!

http://jonastobin.com/http://www.jonastobin.com/wp-conten/uploads/2011/03/MG_2615.jpg

Kommentarer
Postat av: ida

äntligen, saknat ditt skrivande. du vet att jag är inne varje dag å kikar haha..

Ja frida sjunga mer det tycker jag verkligen! vad sjöng du på bröllopet? kikade på bilder på fb, å satan va fina dom är!!! :)

Postat av: Frida

Visst var dom fina!! Jag sjöng en låt som Kajsa har skrivit själv, så det kändes väldigt speciellt att få sjunga den:)

2011-04-06 @ 15:56:50
URL: http://friiidas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback