hallon

Det var lugnt idag på jobbet, slutade klockan två. Då hämtade mamma mig så åkte vi och badade! Skönt att komma ut och få lite sol och bad. Annars blir det lätt att man inte gör så mkt efter jobbet. Sen har vi fikat lite nu ikväll. Och nu ser jag lite tv och har ätit lite hallon och valnötter med lite honung på. Super gott och sommrigt! Tänk om man skulle göra en egen kok/bak-bok med alla sina egna favoriter... Det hade kanske varit något!

Börjar tidigt imorn, så ska bara slappa nu och försöka sova tidigt.

På lördag ska Chricke min gamla klassföreståndare ha fest, dit hela klassen är bjuden, och det verkar som att de flesta ska komma så det ska bli jätte roligt! Har knappt träffat några under sommaren. Sen är det ju alltid trevligt med fester! Var länge sedan jag var på fest, så det ska bli jätte roligt faktiskt! Och så är jag ledig dagen efter så det är perfekt!


hejsvejs


ps. patrik är sötig

solnedgång och öl

Mamma släpade iväg mig till nya varvet till en uteservering där, från att jag legat och sovit i min säng helt död efter jobbet. Vi fick ett bord precis vid vattnet nära båtarna och mamma drack en cappucino och jag unnade mig faktiskt en öl. Det var länge sen så det var jag värd. Det var väldigt mysigt. Det är skönt när jag och mamma får våra pratstunder. Att vi bor ihop, bara vi två har gjort att vi är väldigt nära. Vi känner varandra väldigt bra. Jag uppskattar faktiskt min relation till mamma väldigt mycket, och har ingen stress att flytta hemifrån just nu. Ibland kan jag få fnatt på henne, då hon kan vara tjötig, men oftast är hon faktiskt helt underbar.


Smoothies

Träffen med Tiina igår var helt underbar. Vi orkade inte åka och bada och sola, utan vi gick istället och shoppade. Var på kungsmässan, och det som var så bra där var att det inte var alls mkt folk (kan mkt väl varit pga solen) och att rean där inte var så utplockad. Jag fyndade en hel del, fick nästan säga till mig själv där efter ett tag då jag ville köpa allt jag såg haha. När vi hade gått runt länge så gick vi till snäckan, ett sött litet fik i kungsbacka centrum där vi drack hallonsmoothies som var gudomligt goda! Så skönt att se dig igen. Jag saknar dig så mkt. Känner det verkligen när vi ses, annars blir det ju lätt att livet rullar på. Min bästa vän
.


Har alltid varit avis på Tiinas bränna, hon kan vara ute i en kvart och bli brun som choklad.

hej och hå

Är ledig idag!!! Så jäkla gött! Vaknade kl tio, så jag sov ut lite, så skönt. Efter det åt och god frukost på balkongen, men det blev dock för varmt där. Så jag tog mig ut på en powerwalk med skön musik i lurarna. Nu har jag duschat och ätit lite lunch. Kyckling och couscous! Grymt gott faktiskt. Ska göra iordning mig lite nu och sen iväg för att träffa Tiina! Ska bli så skönt att ses... Känns som en evighet sen sist. Hoppas ni alla har det bra i värmen!




Jag och mamma var och badade med Maja och Moa igår innan jag skulle iväg och jobba. Sötsak.


jobba en fin fredagskväll

Jobba en fin fredagskväll känns ju sådär. Men det har jag gjort iaf! Har varit väldigt lugnt på jobbet faktiskt... Innan jag började var jag och mor min till havet och tog oss ett dopp och drack lite kaffe där ute, fick mig lite sol iaf:) Det var skönt! Imorgon börjar jag tidigt, sen efter jobbet ska jag och mamma åka till klädesholmen där Kristofer ska ha kalas för han har fyllt år! Så det blir mysigt!

Jag har skaffat mig internetbank för att jag ska försöka ha koll på mina pengar haha. Men fan jag är inte bra på det här! förstår inte riktigt hur man kommer in haha. Eller så är min dosa lite mysko. Får försöka igen helt enkelt!






Nu ska jag ta mig en riskaka, sen lägga mig och se lite tv :) natti på er.

mobilnörd

Min mobil är helt urladdad! mitt batteri brukar hålla väldigt bra, men så märkte jag för några dagar sen när det var dags att ladda mobilen så hittar jag inte laddaren! Jo tror ni inte att jag har glömt den hos Patrik då.... Så nu har han skickat den hit men den kommer nog inte fören imorn. Jag känner mig helt handikappad utan mobil, då förstår jag hur beroende jag är av den haha. Hemskt egentligen. Men jag gillar ju den!

Det är en helt underbar sommardag idag, och jag har jobbat hela dagen lång. Men nu är jag hemma! Har precis ätit lite god mat med mammi. Och nu tänkte vi åka ut och ta oss ett dopp i havet. Skönt att man får det iaf! Imorn har jag sovmorgon och jobbar kväll, missar Gustavs fest dit klassen är bjuden, känns jäkligt surt faktiskt, för jag saknar alla så otroligt mkt! blä:(




Nä nu vill jag inte sitta här längre!


hejsvejs


träna är kul

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade här! Har varit en sväng till Patrik i förra veckan. Vi var med Hannah och Bernhard och tittade på kyrkan de ska gifta sig i om en månad, och på gröna lund en dag. Så himla mysigt! (kan lägga upp några bilder här därifrån) Det var så skönt att ses lite då vi inte har setts på en månad, och antaligen inte kommer kunna ses på yttligare en om jag inte kan byta en helg:( Jag jobbar så mycket nu och han med. Ja idag har jag jobbat tidigt, har varit väldigt trött för inatt var en sådan här konstig natt då jag har vaknat flera gånger. Jag trodde jag hade försovit mig när kl var halv fem, och sen låg jag i princip och vred och vände på mig tills halv sju då jag skulle gå upp. Men det har gårr bra att jobba idag och det har varit väldigt lugnt måste jag säga. Jag tycker om de flesta på mitt arbete, eller faktiskt alla. Men vissa tycker jag skulle kunna låta mig komma in lite mer, jag vet att jag klarar av de mesta, och gör jag inte det så ber jag ju självklart om hjälp? Jag tror inte de tänker på det så mkt.

Nu ikväll har jag varit duktig och tränat lite här hemma. Dock inte jätteavancerat, men lite armhävningar, situps och lite övningar för benen. Känner att jag verkligen borde komma igång med träningen nu. Får se om jag kan ut och jogga nu någon dag när solen verkar kika fram?







puss på patrik


mitt liv

Satt på bussen i morse, klockan var kvart i sju. Jag var påväg mot Bräcke, och åkte över älvsborgsbron, letade igenom min ipod efter något behagligt att lyssna på såhär en tidig lördags morgon. Hittade då inspelningar från donners vårkonsert-07, då klassen sjöng martin i jorden, somewear over the rainbow, a lovely day och jag vill ha ett hus vid havet, att sitta och lyssna på dom, på oss, gav mig rysningar. Jag fick flashbacks över dessa tre åren och ville helst bara springa av bussen, men jag satt kvar. Satt kvar till mitt nya liv. För nu måste jag se framåt, trots att det är läskigt och spännande på samma gång. Jag har ingen aning vad jag kommer göra av mitt liv, men just nu denna morgon satt jag på bussen till mitt sommarjobb där vissa tanter blir arga på en, och vissa är så oerhört tacksam för att man är där. Just nu i mitt liv. Det får räcka så.



 
Jag i vårt fina personalrum i morse.
Kvart över sju tror jag bestämt att klockan var.


ledsen i ögat

Igår efter jobbet drog jag mamma och Maja till ikea. Det var inget speciellt vi skulle köpa, utan vi ville bara förnya oss lite. Maja tittade dock på en sängram som hon och Koffe har tänkt köpa. Jag och mamma köpte nya lakan och påslakan, lite nytt porslin,glas, värmeljus. Ja lite småsaker helt enkelt!

Nu ska jag snart iväg och jobba kväll. är lite ledsen för ikväll ska det vara klasmys hos Maja:( Så jag missar det...Har inte träffat klassen sen studenten, (bara några enstaka) och jag längtar sönder efter er. Verkligen.
Vicky ska dock ha födelsedagsmiddag snart! I´ll be there.

Här om dagen så rensade jag min garderob, och jag skojar inte nu när jag säger att jag fick slänga TRE överfyllda stora kassar med kläder! Så mkt gammal skit som jag inte använt på år. Så nu är min garderob väldigt fin! Men jag ska sätta in nya lådor, och det tänkte jag göra innan jobbet nu, men är tveksam på om jag hinner... Vi får se. Kanske ni får se resultatet med en bild här snart... Ni dör av förväntan förstår jag!



hejsvejs


Without you

Have I been blind
For the first time in my life
I feel I've opened up my eyes
Since you've arrived
like an angel from the sky
I'm on a spiritual high

So don't you ever go away
I could never face
Losing you would give my faith
In a higher place

What kind of world
Would it be without you
I couldn't breathe without you here
What kind of world
Would I see without you
I can't dream without you here

Beautiful boy
How on earth did I do something
worth deserving you
My better half
How I cherish through and through
every part of you
I do

Loving you's made me hope
Now I belong
I found my heart
Promise me we'll always stay
The way we are today

What kind of world
Would it be without you
I couldn't breathe without you here
What kind of world
Would I see without you
I can't dream without you here

I can't ever imagine
If this never would happened
I thank God everyday
Almost lost you forever
But I always remember
That you're my saving grace

What kind of world
Would it be without you
I couldn't breathe without you here
What kind of world
Would I see without you
I can't dream without you here


kalastajm

Igår hade vi kalas för syster Kajsa!



GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!




Här får ni njuta av bilder på min släkt och vänner!



Tja

Idag är det söndag och jag håller inte reda på dagarna över huvud taget... Känns inte som en helgdag alls. Åkte med bussen fem över halv sju i morse och jobbade till tre, sedan åkte jag hem, somnade och vaknade av telefonen, trodde att det var morgon och att jag hade försovit mig haha. Som tur var insåg jag rätt fort att kl var sex på kvällen! Tog en dusch och piggnade till, fixade lite käk, sedan kom syster Kajsa hit och vi åt god mat ihop. Men hon sover hos Maja och Koffe ikväll, så nu är jag ensam hemma. Mamma kommer snart från jobbet. Imorgon börjar jag tidigt igen, men det är för att jag bytt tid för att jag ska kunna vara med på kalas på kvällen! Vi ska fira att Kajsa har fyllt år och det vill man ju gärna inte missa! Nu blir det en kopp te och sedan sängdags.






Jag saknar min Patrik. Kom hit och värm mig.


Barnvakt bilder



Vissa tycker Moa är lik mig






Här somnade hon med hunden runt armen (som hon fått av mig och Patrik i doppresent)

iih

Solen är tillbaka och jag är glad. Solen gör mig glad. Igår var jag och mamma vid havet och jag gjorde mitt premiärdopp! Det va faktiskt lite kallt... Men jag är ju en badkruka också haha. På kvällen var vi barnvakter till Moa hemma hos Maja och Koffe. Dom var på Bruce Springsteen, och det hade tydligen varit magiskt... Mamma blev avis.. Men vi hade en riktigt trevlig kväll hos dom i vilket fall! Kajsa var också där och hon fyllde år!:) Mamma fixade god mat som vi åt på dersa balkong och Moa var med och var så nöjd! Sedan när kl började bli mkt för Moa, så gav jag henne välling och nattade henne, sjöng hennes kvällssång, och hon tittade först upp lite i taket, men bara efter någon minut så sov hon så sött! Ingen saknad alls efter mamma och pappa! Snacka om att jag är bra barnvakt hihi!

Nu snart ska jag iväg och jobba, lite trist när vädret är så bra och det är lördag. Tess ska ha grillkväll ikväll också.. Men det missar väl jag... Kanske kan gå förbi en sväng men jag börjar tidigt imorn också:(


Solen är tillbaka!

Har jobbat tidigt idag, sedan när jag kom hem satt och en stund på balkongen och solade lite, inte för att det brände jätte mycket precis, men det var väldigt skönt att bara känna av solen, den känslan är speciell. Nu har jag ätit lite och ska fixa iordning mig lite grann, för ikväll bär det av till Fanny för filmkväll! Myspys!

Och imorn jobbar jag kväll så det är sköööööönt, kan sova ut:)


lala och nu är jag glad idag!