Cold water

Idag har jag känt mig sjuk. Näsan rinner och halsen gör ont:( Inte kul två dagar innan skolan börjar!! Fy fy. Och imorn hade ju jag och Patrik tänkt gå till friskis&svettis, men vi får se hur det blir med det. Idag har vi tvättat, varit och handlat mat, lagat mat, lekt med kissen, städat lite, och nyss har jag tagit mig ett bad:) Hur skönt som helst faktiskt.



Hey what´s going on

Jag börjar bli förkyld, Patrik måste smittat mig. Blä. Hoppas det inte blir långvarit! Nu ska jag strax käka lite mat, rester från igår, men så är det när man är student:) Linsbiffar, faktiskt godare än vad jag trodde, dock blev dom kanske aningen torra. Men Då vet man ju det till nästa gång.... Ja.. Patrik trodde att han slutade 12 idag, men tydligen slutade han 16! Så här sitter jag... Vet inte vad jag ska göra riktigt... Och kissen har gått och lagt sig för en napp i vår garderob! På mina kläder! Jag kommer aldrig visst bli av med katthår:) Men visst är kissen söt? Så otroligt söt. I morse vaknade jag av att kissen ligger och sover på min mage, hur gulligt är inte det?!


Sweetest thing

Hälsa på vår nya kompis:)


The world´s alright with me

Kvällen igår blev lyckad! Träffade tre Stockholmare på en uteservering här på söder. Trevliga människor faktiskt. Man blir lite glad i hjärtat när folk släpper in en.

Patrik är nu och jobbar, och jag håller på att fixa med lite smågrejer inför skolan och så. Börjar ju på torsdag! Lite pirrigt faktiskt... Men detta ska nog gå bra!


Här har vi en till gammal going

hungry eyes

Ska strax ut i Stockholms kvällen för att träffa några för ett glas vin! Man får passa på att ta sina chanser nu när man är ny i stan...


Favorit i repris

Wake up in the morning

Ikväll blir det vinkväll med Hannah! Åh så skoj!

Nu håller jag på att städar och tvättar.. Men det behövs ju ibland också! Fint blir det här iaf:)

Hittade en gammal bild på Tess, Fanny och mig!

chili con carne

chili con carne, chili con con con carne... Snart mat här! Idag har det regnat regnat regnat, och vi har varit ute under paraply och gått och tittat i affärer! Vad man vill köpa mycket då, men inga pengar har jag till kläder och skor. Patrik är dock sjukt snygg i sina nya converse:)


Standing here

Har precis tagit mig en lång dusch, mmm. Och nu ska jag och Patrik äta frukost! Senare idag ska jag åka till Patriks syster som fyller år, Patrik jobbar så han kan inte följa med:(

Det blir att jag får börja termin två på Sophiahemmet. Alltså kommer jag läsa ett halvår längre än alla andra, men det var nog det bästa beslutet tror jag, tror inte jag hade pallat att börja termin tre och ha tusen grejer att kompletera vid sidan av.


Wish me luck

Ska åka och träffa studierektorn på sophiahemmet nu, wish me luck....


Miss you

Kom hem nu då hjärtat mitt.....


I gotta feeling

Håller på att tvätta nere i tvättstugan och Patrik har precis åkt till jobbet. Hm, va ska man göra mer idag då? Jag ska ut på några ärenden tänkte jag. Sen tänkte jag göra mat om en stund, kyckling med pasta får det nog bli idag:) Ska se om jag hittar nått bra recept på nätet! Det gäller att ha fantasi när man ska laga maten själv nu! Jag är ju ingen mästerkock precis, men visst kan jag laga lite mat.. Man får testa sig fram.

Annars så har jag och Patrik pratat lite löst om att ha en inflyttningsfest! Ingen datum bestämt ännu. Men igår kväll satt vi och räknade personer, och jo det kan nog bli en riktig hejdundransfest! Sen vet jag ju inte om alla mina vänner från Göteborg kan komma, det ska ju klaffa och folk ska ju ha råd?! Ja vi får se helt enkelt:)

Nu måste jag ner till tvättstugan igen...



Vår utsikt. Detta är dock taget på våren, ni tror väl inte att träden redan tappat löv här?!

just for one day

Mysigt att ha varit med Patrik på förmiddagen idag. Nu är han och jobbar. Jag hade tänkt att gå ut efter han hade gått men då började det regna en massa, och det gör det fortfarande.. Det blev ingen promenad idag. Hade lite hemma-spa istället med bad, ansiktsmask och nu tv och en kopp te! Känns ju som höst!?!
Sen håller jag på att fixa skype! Det är nog bra med gratis samtal och så:) Är det någon mer som har det?

Kram på er





Mine is yours and yours is mine

Har vaknat upp i vår goa säng, den är verkligen skön. Men jag är nog lite ovan vid den ännu för jag känner mig mör i kroppen? Min säng hemma var nog snäppet hårdare. Patrik sover fortfarande, och det låter jag honom göra, han har jobbat så mycket nu! Men sen om en stund ska jag allt in och pussa på honom:) Idag har vi inget speciellt planerat. Patriks far ska komma hit en sväng, lite mysigt! Sen ska Patrik jobba ikväll. Jag borde kanske passa på då att gå och handla lite grejer som jag saknar här.. Typ fotfil? Jag är lite besatt av att fila fötterna... Patrik har aldrig ens rört en fotfil i hela hans liv påstår han.. :)


Köksfönstret

Things will changes

Men vart är solen då? Jag som skulle ut och lägga mig i någon park idag.. Det får nog bli att promenera lite istället! Det är ju också mysigt!

Igår så var det mest en dag inne, men det behövs också för att få lite hemma-känslor! Jag städade som sagt hela lägenheten, gjorde lite mat tills Patrik kom hem som vi åt ihop, sedan låg jag på spikmatta (I love!), efter det bakade jag chokladrutor med valnötter! Så det är bara att komma hem och fika hos Frida nu!! På kvällen såg vi en film med Matt Damon, minns inte vad den heter, men den handlade om ett majsföretag, FBI och förskingring typ. Sen var det godnatt, för Patrik jobbar tidigt idag igen!


Moa och jag ute på grenen, skagen.


Hands through your hair

Okej, jag ska börja skriva. Ni ska få veta vad jag gör här. Idag känns det lite bättre! Man det är jobbigt att säga hejdå till människor, det gör lite ont i Frida då. Det är lite bara glädje jag känner, utan också lite frustration och sorg över att lämna Göteborg. Men det ska nog lägga sig snart!

Idag passade jag på att sova ut, Patrik gick upp tidigt för att jobba. Sedan har jag städat här, ett bra sätt att fördriva tiden på:) I bakgrunden har jag spelat musik på hög volym, foo fighters är bra städmusik haha. Det är sjukt varmt här så jag badar typ i svett också. 28 grader ute, 27 inne visar termometern på?!



I see your face in my mind as I drive away

Skriver mer när jag är redo. Just nu känns allt lite svårt...

Summer has come and passed

Imorgon bär det av mot Stockholm! Jag och mamma tar bilen upp med mina grejer. Känns faktiskt riktigt pirrigt.. Herre gud, jag flyttar nu. Nu flyttar jag hemifrån. Till ny stad, ny skola, ny lägenhet, bo ihop med Patrik... Det känns verkligen så spännande! Tror hösten kommer bli både jätte rolig, men också tuff! Man känner ju samtidigt hur svårt det är att flytta från Göteborg, från familj, vänner, skola och katten. Men jag får inte se det som att det är sista gången jag är i Göteborg, jag kommer ju komma ner och hälsa på massa, och vem vet, en dag kanske jag kommer tillbaka? Med Patrik med mig?:) Men just nu får jag testa detta, ett nytt liv i Stockholm, och jag tror jag kommer att trivas!

Godnatt på er alla.