Momo och Tjida

Har varit först och lekt med Moa medan Maja fick övningsköra. Moa är ju så otroligt söt och glad! Tänk att hon snart är två år gammal. Tiden går fort. Hon pratar så bra också. Mosters sötsak!




Efter det åkte jag och mamma mot nya varvet så fick jag övningsköra. Körde mot fiskebäck och runt där bland husen. Sedan körde jag hem på motorvägen genom tunneln! iih. Men det gick bra. Imorgon bitti ska jag ju som sagt köra på trafikskolan... Det kommer säkert kännas som att jag är jätte dålig, men så lär det väl bli med en ny bil och en ny lärare! Men jag ser fram emot det!

Annars är jag ledig imorgon. Har inget annat planerat, får väl se om jag kan hitta på något.

Övning ger färdighet

Hemkommen från jobbet och har satt på tvättmaskinen. Är lite småtrött faktiskt trots att jag varit ledig hela helgen. Ska iväg om ett tag med mamma och passa Moa då Maja ska övningsköra med Kristofer, sedan efter dom är klara ska jag och mamma övningsköra. Imorgon är min första lektion på trafikskolan, så måste vara lite förberedd! Jag saknar Patrik massor idag... Känns konstigt att vara hemma.

Kanske skriver senare.

Sommarvärme och fyrhjuling

Har haft en helt underbar helg i Stockholm! Åkte dit i fredags kväll och kom hem idag. Jag och Patrik hade inte setts på länge, så det var så himla skönt att träffas. I fredags kväll gjorde vi inget speciellt, åt mat ihop och myste lite framför tvn. Sen var vi super trötta båda två efter att jobbat tidigt på dagen. Men lördagen var vi piggare! Då tog vi oss ut till stan efter en mysig frukost. Vi började gå från gamla stan och hamnade vid statshuset och satt där i solen och åt glass. Super mysigt. Sedan gick vi vidare till Kungsholmen och satt i en park i solen och hobbysolade. Det var en riktigt perfekt dag för utevistelse! Vi kom hem mot kvällen igen, och lagade thaimat (mums!). Sedan tittade vi på en ny skräckfilm, the uninvited. Vi trodde nog båda två att den skulle vara lite mer läskig och jobbig att titta på. Men den var mer bara okej. Ganska oväntat slut.


Söndagen gick vi upp tidigt för att åka iväg på en heldag för att fira Birds födelsedag. Vi åkte till ett actioncenter, och paintball var första grejen! Fegis som jag är så var jag den enda som avstod. Men det var ganska roligt att titta på endå. Men jag var mer peppad på att tävla i fyrhjuling, så jag liksom sparade mina krafter inför det! Och fyrhjuling var så jäkla roligt! Först fick jag tävla mot Patrik och en till kille, och jag startade först.... Dom vågade inte köra förbi mig så jag tänkte det här blir ju en lätt match! Men nej, när dom hade prejat in mig i några däck så jag var tvungen och backa för att komma ut så låg dom lååångt före mig. Jag förlorade. Sedan var det två till deltävlingar, och efter det var det final! Jag fick tävla i finalen för de som kom sist, och jag kom näst sist. Men fy så roligt det var! Efter klädombyte så åkte vi iväg till Birds husbygge och grillade korv. Sedan åkte vi och spelade brännboll, efter det var vi helt slut och åkte hem! Men en väldigt trevlig dag.





Idag har bara jag och Patrik tagit det lugnt och flummat lite, ätit glass i parken nära honom och spelat gitarr. Jag saknar dig redan. Det är riktigt jobbigt att en helg går så fort. Vill vara hos dig alltid. Men tack för en super fin helg som jag kommer leva på länge. Du och jag för alltid.



Tajta jeans

Har gått runt hela dagen i ett par tajta jeans som jag envist skulle ha på mig idag. Har haft lite ångest för att jag knappt använder dom. För visst är dom snygga, men nedrans tajta. Nu ska jag iaf tvätta mina skor! Äntligen! Men det blir nog ballerina imorgon, tror inte dom andra hinner torka.

Idag fyller Therese 20 år! Grattis! Hoppas din dag varit toppen!



På väg till jobbet ser man fina vitsippor. Var tvungen att visa er.
Ska ju som sagt bli bättre på att använda min kamera!

Smutsiga skor och smått stressad

Ska när som helst iväg till jobbet. Blir en kort dag idag, vi ska ha möte. Mina vita sneakers är så lortiga! Har tänkt tvätta dom i flera veckor nu, men glömmer av det hela tiden! Kanske jag hinner tvätta dom ikväll...

Kanske skriver senare.

Trött efter en rolig helg

Idag är jag så sjukt trött. Kommer inte ihåg sist jag kände mig såhär tom på energi. Men det är nog för att det varit en fullspeckad helg!

Helgen började nästan i torsdags för mig, då jag träffade några vänner från jobbet. Annika en tjej jag jobbade med i höstas om ni minns, hon fyllde nämligen år! Så vi firade henne genom att äta på bryggeriet, dricka öl och snacka skit. Det är mysigt att träffa er tjejer! Annika och Erna gick hem först, och jag, Sara och Lisa gick vidare till Saras kompis som har en hemmastudio. Sara hade fått för sig att det skulle vara JÄTTE ROLIGT om Frida ville sjunga in en låt! Haha med lite mer vin i kroppen så testade vi, och det var riktigt roligt!

Fredagen var jag ledig! Så sjukt skönt. Gjorde inget speciellt. Träffade Fanny, Eve, Nadia, Ida och tre pojkar på kvällen och grillade korv i slottsskogen. Det var mysigt och kallt.

Lördagen började jag sent. Jobbade hela kvällen och det gick rätt fort. Åkte sedan ut till Torslanda för att fortsätta kvällen hos Idas arbetskamrat som fyllde år. Kände mig inte lika flashig som alla andra då jag åkte direkt från jobbet. Men kvällen var lyckad och det är alltid trevligt att träffa er flickor! Dock så gick det mindre bra när vi skulle gå genom på en mörk stig i skogen i högklackat! Jag gick längst bak och såg minst av mobillampans ljus! Jag trampade snett och drog med mig hela två personer! Har ont i foten och benet fortfarande....

Söndagen var ingen speciell dag. Övningskörde och jobbade. Och igår jobbade jag på dagen och sedan åkte jag och mamma till min syster och hälsade på. Lekte lite med Moa. Hon är så sjukt duktig på att prata! Hon säger typ, 4 ords meningar... Moa blev ledsen när vi skulle åka hem, hon hade trott att hon skulle få följa med oss hem. Stackarn.

Idag ska jag bara ta dagen som den kommer. Mina ögon är trötta.



Slottskogen.
Jag måste bli bättre på att ta upp min kamera!

Mjukmassage och välbefinnande

Nu har jag inte skrivit på några dagar. I måndags var jag ledig och det blev en underbar dag. Hängde först med Ida, Fanny, Tess & Eve till slottskogen där vi drack juice, åt kakor och snackade skit. Det var skönt att bara sitta där. Och jag tycker om att träffa er. Hoppas vi kan ses till helgen också! Sedan drog jag in till stan för mamma och Katarina (mammas bästa vän typ) ville ha med mig på bio, och vi såg sunshine cleaning. En lättsmält, inte alls komplicerad film, som var helt okej:) Efter det gick vi till resturangen etc, där vi åt italiensk pasta! Super gott. Katarina bjöd också på efterrätt som var toppen god!

Idag har jag fått gå på en utbildning i mjukmassage på jobbet, där vi lärt oss massera och beröra händer och fötter. Det var riktigt roligt att få lära sig! Syftet är att vi ska kunna göra det på de boende, och jag tror att många skulle uppskatta sådan här beröring. Ska bli kul att testa! Dock är jag ju inget fan av fötter precis....

Nu funderar jag på att gå ut på en liten jogging runda faktiskt. Är ganska trött egentligen, men det kan vara skönt tror jag! Det är ju inte så kallt ute heller.




Förvirrad och ledig

Om två dagar är det sista insökningsdagen för studier till hösten. Jag ska testa att söka några utbildningar, vet dock inte om jag är redo att börja läsa, men det kan vara bra att se vart man ligger i snitt. Sedan är jag inte helt hundra på VAD jag vill läsa till, men har väl några idéer.

Idag är jag ledig, underbart. Det skulle ju vara sol idag också? Vart tog den vägen någonstans?
Vet inte vad jag ska göra idag så om ni inte har för er något, call me!

Några bilder från påskafton! Grymt rolig kväll.
sms igår från Alma:
Killing in the name of! Är det bara jag som har en ruskig träningsvärk i nacken, haha. Fy vad underbart det var att dansa med dig igår, partypinglan. Vi var på topp. Sitter på kössö och myser nu. Gott! Vi ses snarast. Titanic i veckan? Puss




Påskafton och headbang

Så underbar kväll jag har haft! Har varit hos Alma på påskmiddag/fest! Helt otroligt trevligt har jag haft det! Var längesedan jag hade så kul. Det är så roligt att bara fuldansa och skratta! På nått sätt så ser man vissa stunder i livet vad livet har att bjuda på... Det är så roligt att träffa så många människor som är så olika och gör så många olika saker och alla minnen man har ihop med folk... Ja jag tror inte jag kan förklara vad jag har haft för känsla ikväll, men den är bra!
Sofia har kommit hem nu också, super trevligt att se dig stumpan! Tack för en underbar påskafton!


Vårvärme och en vän i telefon

Har jobbat idag och det var en riktigt bra dag på jobbet. Gick därifrån rätt lycklig av att det var så varmt och fint väder ute. Helt underbart med sol och vårvärme! Har precis pratat med Tiina i telefon. Ett riktigt långt samtal. Så himla skönt att prata med henne. Saknar faktiskt henne otroligt mycket. Det känns ibland som att det saknas någonting i mitt liv här. Förr träffades vi nästan varje vecka, vi fikade, vi sov över, vi pratade, vi festade och hade det riktigt kul. Det känns tråkigt att jag inte riktigt har någon sån vän nu.. Som jag kan göra allt med.

En skär torsdag



 

Vaknade halv nio idag av mig själv.  Det är så himla skönt att gå upp tidigt och känna att man har hela dagen framför sig! Idag har det varit en riktigt mamma & dotter dag. Gick upp och åt frukost med mamma och drack kaffe. Sedan efter vi gjort oss nogurlunda vackra åkte vi iväg med lilla nissan fnissan som mamma kallar bilen. Åkte först till min blivande trafikskola, där jag satte upp mig på några tider! Efter det drog vi iväg till polisen. Och nej vi hade inte gjort något brottsligt, utan mamma skulle bara ordna ett nytt pass till henne för det gamla hade gått ut. Mamma tar en nummerlapp som låg löst på själva apparaten. Och gick före alla i kön..... En man blev väldigt arg över detta, och gick och skällde på min lilla mamma lite. Men det gick fint! Vi gick före iaf:)
Efter polisbesöket åkte vi vidare till frölunda torg, och gjorde lite ärenden. Sedan shoppade både jag och mamma massa vårkläder idag! Helt underbart! Efter alla dessa år har jag äntligen köpt mig en skinjacka, känns super bra faktiskt! Sedan köpte jag en klänning och en skjorta.
När vi var nöjda och glada efter våra köp gick vi vidare till nästa shoppingaffär.... ICA! Vi handlade lite inför påsken nu och lite påskgodis till mig och så. När vi var klara med det var det dags för mig att övningsköra lite. Jag körde på en 70 väg! Jag var faktiskt riktigt duktig. Övning ger färdighet som man säger. Fast jag har otroligt mycket kvar att lära.
Och för ett tag sen kom vi hem, då lagade mamma mat och jag testade mina nya kläder.


Det har varit så skönt att vara ledig idag och bara ha varit med mamma! Toppen!


Glad påsk på er!


Lång frukost och radio

Sov ut idag, och gick upp och gjorde mysig frukost till mig själv med fil, rostad macka och kaffe. Hade radion på också för en gångs skull, det är rikigt mysigt att lyssna radio på morgonen. Har nu gjort iordning mig och ska om en stund dra iväg till jobbet. Det känns helt okej, känner mig ganska utvilad!

Nu till helgen är det påsk! Tiden går verkligen fort... Nu har snart halva april också gått. Har börjat använda min vårjacka lite grann också, så skönt! På torsdag är både jag och mamma lediga, tror att jag ska försöka få med henne att titta på lite vårgrejer... Skulle vara kul med lite vårnytt!

Vad har ni för er idag?:)


Vädrar in våren

Det är så skönt att kunna öppna fönstret nu och få in frisk luft utan att frysa ihjäl. Har precis städat mitt rum lite och klippt till mina blommor så dom ser fräscha ut. Idag är jag ledig efter att ha jobbet hela helgen, tre kvällar i rad dessutom. Har faktiskt inget planerat idag, så får se vad som händer. Har tänkt att jogga, eftersom jag legat på latsidan i flera månader nu haha. Måste komma igång lite.

Jag körde till jobbet i lördags och hem från jobbet igår. Jag har inte kört på så stor  väg innan i lördags, och jag var fullkomligt livrädd! Dessutom var lite mer trafik än vad vi trodde det skulle vara. Jag körde över älvsborgsbron, och en bil lägger sig i baken på mig, gud vad stressad jag blev! Dom ser ju att jag övningskör?! Men jag är super nöjd och stolt för att jag klarat det! Igår gick det betydligt mycket bättre att köra hem, var inte lika nervös då heller. Men det går ju framåt iaf!

Såg ett dokumentärprogram igår som jag tror hette På liv eller död. Det utspelar sig på sahlgrenska sjukhuset här i Göteborg på en transplantationsavdelning. Man fick följa en kvinna som hade hepatit c, och var tvungen att få en ny lever. Men hennes kropp blev inte bättre efter hon fått den nya levern, så dom var tvungna att göra ett nytt försök med yttligare en transplantation. Men hennes kropp var nog i så dåligt skick att det gick helt enkelt inte. Ett jätte spännade program. Men jag trodde verkligen att hon skulle klara det!

Nu är det lite sol ute ser jag, så ska nog ge mig ut en sväng nu tror jag!