Trött på långvarig avundsjuka

Har inte skrivit på länge ser jag! Helgen var toppen, var hos Sofia på fredagen och det var riktigt lyckat, god mat och trevligt sällskap, drog dock inte med ut för klockan blev för mycket och på lördagen var jag på vigsel mellan Petter och Beata och var sedan barnvakt åt Moa med mamma. Moa var brudnäbb och gick före brudparet in i kyrkan. Petter och Beata var jätte fina, och bättre kunde det inte bli med kyrkan på klädesholmen där man såg ut över havet och solen. Jag och mamma åkte hem med Moa efter vigseln. Hon är intensiv den tjejen, men så härlig! På söndagen var vi till Liseberg så hon fick träffa kaninerna och åka karusell. Moster Frida var det enda som gällde! Jag skulle åka med hela tiden och hon var väldigt nöjd.

I tisdags kom Patrik hit och han åkte hem nu för några timmar sen. Det går alltid lika fort när vi ses.. Men det har varit mysiga dagar här med dig! Vi var och såg änglar och demoner på bio, den var faktiskt bra! Har inte läst boken dock, som Patrik tyckte var bättre. Men så är det väl alltid. Filmen var iaf bra och spännande! Sedan har vi bara umgåtts och haft det gött i solen. Vi har läst massa körteori också. Patrik hjälper mig:) Tack för att du är min, och tack för 2 och ett halv år tillsammans! Det finns inget bättre än att spendera tid ihop med dig!

Sen är jag bara så himla trött på denna avundsjuka... Jag förstår inte varför det ska vara som det är? Grunderna till dessa bråk är så fjantiga att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag orkar på ett sätt inte bry mig. Men jag gör ju samtidigt det. Svårt att undvika...


Nygifta!


Moa ville nog ha brudgummen för sig själv...

Kristofer & Maja

Frida och Moa på liseberg


jordgubbar är gott

Har jobbat hela dagen. Åkte sedan hem med Katarina mammas arbetskamrat, mamma hade bjudit hem henne på middag till oss! Så vi har ätit god fisk och jordgubbar till efterrätt! Jordgubbar är SÅ GOTT! Nu är jag riktigt trött faktiskt och känner inte alls för att börja kvart i sju imorn.... Men sen är det helg! Jippi! Ska på middag hos Sofia imorgon som fyllt tjugo! Stor flicka nu:) Det ska bli trevligt faktiskt!

Ja... Annars har nog inget speciellt hänt i veckan, har ju jobbat väldigt mycket.
Vilket intressant liv ni måste tycka att jag har...


Stardust och godis

Gick över till Jessica ikväll. Anna var där också. Vi visste inte vad vi skulle göra. Så det slutade tillslut med film och mys kväll med massa godis. En jätte bra fantasy film blev det, Stardust. Det är skönt att ha myskvällar ibland faktiskt, och inte bara med sig själv eller mamma. Imorgon kväll ska jag jobba, och sen jobbar jag tidigt söndag. Men vill man ha pengar så vill man.


Bonsai?:)


Fy för allergi

Idag är jag ledig, och jag är helt slut. Jag är typ allergisk mot pollen, började känna det för vå år sedan ungefär. Men det känns som det blivit värre. Halsen känns tjock, och näsan täppt! Sen är jag super trött.. Åh jag som vill hitta på nått kul idag på min lediga dag... Får väl se om jag piggnar till snart!

Förlåt att jag inte skrivit på länge. Har jobbat hela veckan, och innan det var jag hos Patrik! Vi hade en mysig helg med shopping och utgång, film-mys och goda middagar! Jag fullkommligt HATAR att helgerna går så fort då vi ses... Det får bara inte gå så fort.. Dagen man ska åka är alltid smådeppig för man vet att det är långt till nästa gång vi ses. Men tack för en underbar helg iaf hjärtat!!

Igår lärde min kusin mig att backa runt hörn. Han borde bli lärare! Så pedagogisk! Det gick iaf ganska bra, men jag får öva mer, helt klart!


Teori teori teori

Idag har varit den slappaste dagen på länge. Jag är ledig och har varit hemma och pluggat körkortsteori, tittat på Oprah och Tyra Banks show. Sedan har jag städat lite och haft det gött. Igår hade jag min andra körlektion och det gick finfint! Vi körde i stan och ut på en motorväg. Många nya moment men det gick bra. Efteråt så bokade vi in riskettan och halkan. Jag blev lite chockad.. Men det är ju dom som bedömmer när man är redo. Känns skönt att få det gjort också:)  Det kanske inte ska ta så himla lång tid innan man får sitt körkort trots allt:)

Inatt kom Patrik hem från Italien, ska bli skönt att höra din röst ikväll! Me like.

Jag hade lite kul med kameran idag också haha.


Ledig och trött

Några dagar sedan jag skrev sist. Har jobbat hela helgen, men det har ändå varit en trevlig helg. Fast jag har saknat Patrik väldigt mycket som är i Milano.......

Idag är jag ledig och ska snart åka till bilskolan för att övningsköra! Skriver mer sen om helgen:)