Thank god it´s friday

Jag vaknade fem i morse och kunde inte somna om, behövde inte gå upp fören sex egentligen.... Men tillslut gick jag upp halv sex för jag inte orkade ligga i sängen! Hur kul är det? Att vakna pigg fast man egentligen inte sovit många timmar alls haha. Så tröttheten kommer nu istället!

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. Jessica fyllde ju som sagt år igår också, och jag har en liten present till henne:) Så kanske träffar henne sedan. Men vi får se, är ju som sagt trött idag.

Jag jobbar hela helgen nu också. Men det känns inte så värst jobbigt för det är storhelg. Storhelg=massa pengar!!!




 


Mina nya stövlar! Snygga va?

GRATTIS!

 GRATTIS IDAG TILL MIN KÄRA SYSTER MAJA OCH MIN FINA VÄN JESSICA SOM FYLLER ÅR!!



Jippi!



Idag så har jag varit ledig. Jag och mamma åkte till torget för att göra massa ärenden. Skulle till banken och fixa lite grejer inför Thailand. Sedan skulle jag köpa presenter:) Sen så skulle jag bara kika lite granna på skor för att det va rea.... Och det slutade med att jag köpte ett par! haha, få inte ångest Frida! Det va faktiskt ett klipp! Wedins har outlet på alla skor, 30 %. Så skynda er dit! Jag köpte mig ett par svarta stövlar, men lite tjockare klack. Dom va väldigt fina faktiskt. Det enda jag tänker på är om mina ben ser avklippna ut, jag har ju som ni alla vet inte speciellt långa ben. Och skorna går upp till knäna nästan. Men äsh dom va fina!

Igår på kvällen var jag ute och åt mat med jobbet, sedan gick vi på teatern sista dansen på stadsteatern. Den handlar om äldrevård! Den va faktiskt väldigt bra, dom hade fångat alla karaktärar väldigt bra. Sedan tyckte jag dock att den va lite utdragen och att dom spelade lite på samma grejer lite för mycket. Jag var nog den yngsta där iaf, alla i publiken förutom vi från jobbet hade kort vitt hår om man säger så haha. Mysigt att träffa arbetskamraterna utanför jobbet faktiskt!

Nä nu ska jag och mamma snart till Maja på middag så måste kila.

Godmorgon

Valde att ställa klockan igår kväll för att inte sova bort hela förmiddagen idag. Så nu är jag vaken, har ätit frukost och läst tidningen. Ikväll kommer bröstcancer-galan på tv3 kl 20. Artister som skulle vara med var Anastacia, José Gonzalez, PH & Orup, Uno Svenningson och Sonja Aldén. Jag jobbar till kl 21 ikväll, men kanske kan se lite grann på jobbet! Om det är lugnt vill säga!

Jag skulle vilja ha ett par höst/vinter skor. Blev så sugen efter Sarahs köp i fredags. Men ja, idag är det faktiskt exakt två månader kvar till vi åker! Och det är inte alls lång tid, så kanske jag borde spara pengarna och istället köpa mig ett par flipflop där nere;) Åh jag längtar så himla himla mycket nu! När jag tänker på resan får jag fram bilder i huvudet av tropiskt paradis, värme, lätta kläder, gyllenbruna, god mat på mysiga resturanger, klänningar, havet..... Det är inte allt kan jag lova. Jag blir glad av att tänka på det, hösten känns faktiskt inte alls jobbig i år:) PATRIK SNART ÅKER VI!!!!



 

 
Före                                     Efter

Ska krypa ner i sängen

Ska krypa ner i sängen nu snart. Har jobbat ikväll och det har varit roligt faktiskt, och rätt lugnt! Det brukar vara bäst då, när alla är lugna och trygga.  Imorn jobbar jag också kväll! Ska jobba med Lisa då, en tjej som jag jobbade mycket med i somras. Jag var också på en kräftskiva hos henne i augusti. Det blir kul att jobba med henne imorn!










Jag saknar Patrik. Idag har du varit med mig i mina tankar hela tiden.

Jag sökte dig och fann mitt hjärta




Höst i sthlm

Kom hem från sthlm igår kväll. Kom dit i torsdag. åååh jag blir alltid efter varje gång vi ses så ledsen för att en helg ska gå så otroligt fort! Förstår inte... Men det har varit mysigt att få träffa min Patrik! I torsdags när jag kom mot kvällen hade Patrik förberett mat som vi skulle laga, så att allt skulle gå fort! Sen fick jag min födelsedagspresent!!!! Vilket var helt underbart! Jag fick leta i Patriks rum efter den.... och jag frågade om den va stor eller liten... Och Patrik svarade, men det märker du... Så jag letade vidare... Så öppnar jag en låda... Där det ligger massa fina saker i! Det ligger sovshorts och mjukisbyxor, mysiga strumpor, fina underkläder, duschcream deo och ansiktstvätt! Och alltså presenten var att lådan blir min:) wiiiiie! En EGEN låda i Patriks rum, där jag kan lämna saker och lägga grejer i och kläder och allt möjligt! Men det roligaste var också att sakerna jag fick, dom får inte lämna sthlm, dom ska ligga kvar i lådan! Så tyvärr får ni inte se presenterna:) Men det gör inte mig någonting!! Tack hjärtat för en så fin födelsedagspresent!

På fredagen gick jag och Patrik upp rätt tidigt, för att fixa visum till thailand! Men det slutade i att vi gick runt i hela stan för att hitta en fotoautomat haha, så vi hann inte i tid tillbaka till ambassaden. Men vi tog finfula kort iaf:) haha. Patrik blev fin!!
Sen tog vi oss en kaffe innan vi åkte till Patriks jobb. Jag satt där och väntade i 2 timmar på Sarah hans syster haha. Och hjälpte till att fylla på frukt:) Sen slutade Sarah och vi gick och mötte upp Hannah (andra syrran) och Camilla, deras kusin för att dricka öl och äta lite mat. Vi gick till retro, om jag minns rätt. Det var ett trevligt ställe, men just denna kväll var det fotboll på tvn som gällde, lite väl mkt grabbar där. Vi satt och tjöta och hade det trevligt. Och efter ett toabesök så kommer jag ut och sätter mig in i diskussionen igen... då kommer bartendern fram till vårt bord med värsta drinken och frågar vem som fyller år! hahaha, jag tänkte först att nu måste han ändå gått fel, men då började dom andra tre att peka på mig haha. Tack så mkt, den var underbart god!! Undra vad den hette? Sen efter ett tag så slutade Patrik jobbet och kom dit med sin arbetskamrat Samuel och hans tjej, och kvällen fortsatte. Tjejerna blev dock lite trötta och åkte hem, inte så konstigt efter långa arbetsdagar. Men då fortsatte jag, Patrik, Samuel och hans tjej till ett annat ställe för en sista öl. SEN åkte vi hem!

Lördagen blev lugn och skön. Vi sov länge och åt sen frukost. Efter det tog vi det lugnt och gjorde typ ingenting. Sen gick vi till sabis för att köpa tacos! Och massa godis! hihi. Det blev super gott! Men min mage gjorde ont efter allt godis. Vi tittade på någon film med utomjordingar i eddie murphys kropp haha. Minns inte vad den heter.

Söndagen var lite deppig, fast vi var glada för att vunnit en timme mer med varandra eftersom klockan ställdes tillbaka! Jag kände mig ledsen för att helgen gick så fort. Men då kramades vi extra mycket. Sen hade Patriks mamma gjort mat, och efter det var det dags att åka till centralen. Tågvärden började skrika åt oss precis när tåget skulle gå haha, tror vi! Båda blev iaf livrädda haha.

Tack för en super fin helg mitt hjärta! Jag tycker om att vara med dig. Det är säkert därför tiden går så fort. Jag saknar dig redan. Men det är okej, för att all tid med dig är värt allt! Så saknaden efteråt måste vara okej!



Stress

Har jobbat ikväll. Kommit hem för ett tag sen, diskat och städat lite. Nu ska jag packa, för imorn drar jag till sthlm efter jobbet! wiiie, helt underbart ♥ 

Det enda jobbiga ikväll är att Patrik har glömt sin mobil på jobbet och är ute och träffar vänner! Inte likt dig hjärtat att glömma saker:) Du som alltid ska räkna upp alla saker innan du går, så att du vet att du inte glömt något:) Så ikväll får jag inget godnatt:( Men imorn får jag ju ett riktigt godnatt och det är ju värt att vänta på!!

Nu får jag fortsätta. Hejsvejs.

När jag kommer hem från sthlm är mamma hemma! Jippi. Hon ringde ikväll, va så skönt att höra hennes röst! Det är faktiskt riktigt ensamt här utan henne. Men snart ses vi mamma! Du verkar ha det riktigt bra iaf!

Innan jobbet idag åkte jag och Ida in till stan. Jag gjorde synundersökning för körkortstillståndet. Det gick fintfint! Men O är faktiskt väldigt likt C på avstånd!! Men det gick ju fint ändå:) Perfekt syn har jag! hihi.

Nä nu ska jag faktiskt gå!

Höst

Vädret är fint idag igen, har varit lite varannan dag nu. Har precis duschat och ska snart in till stan för att göra syntest för körkort. Ida följer med:) Det blir trevligt! Sen jobbar jag kväll idag, så ska till jobbet direkt från stan. Ska också boka tågbiljett idag, för imorn åker jag till mitt hjärta! Helt underbart!

Nu måste jag skynda mig. Jalla jalla.

Puss på Patrik


längtan


Jag längtar till Thailand nu! Vädret här har börjat se ut så som den alltid gör på hösten annars. Tills nu har vi faktiskt haft riktigt tur med fina höstdagar. Me like. Men nu är det nog slut med det. Istället får jag börja längta till värmen! På torsdag ska jag åka till mitt hjärta:) Och på fredag ska vi till Thailändska ambassaden och fixa visum! Det är nu när alla förberedelser börjar ta fart man känner att det verkligen är snart vi åker! Haha vi ska också köpa en gemensam nässesär som vi ska lägga alla viktiga saker vi måste ha med oss i:) wiieee. Också har vi gjort en resedagbok, så att ni kommer kunna följa vår resa! Mer om detta senare.. Men visst är det smart?:) Så kan ni läsa och avundas!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig till jobbet! Hoppas inte kvällen blir som i förrgår, haha herregud, då va alla helt galna. Men det får man räkna med! Allt kan hända!




19 år

Nu har jag inte skrivit på några dagar. Helgen har varit fullspäckad och väldigt rolig!

I fredags fyllde jag 19 år. Som ni redan vet så är mamma i Polen just nu, så jag fick ingen frukost på sängen, men det gjorde ingenting, jag gjorde mig en härlig frukost själv! Sen åkte jag till Koffe och Moa och lekte lite med Moa. Helt otroligt vad hon förstår mycket nu! Det va väldigt mysigt iaf. Men sen var jag tvungen att åka därifrån för jag hade bestämt med Jessica att vi skulle luncha. Så jag åkte till hennes salong, sen gick vi och åt sushi, mums! Efter det tittade vi snabbt i några affärer, sen var det dags för mig att åka till jobbet och Jessica att gå tillbaka till salongen. Åkte till jobbet och fick en pingvingodis av min arbetskamrat:) Tack! Kvällen gick fort och vipps var jag hemma.



Lördagen jobbade jag tidigt. Sen efter jobbet åkte jag fort hem. Gick in i affären för att köpa det sista till kvällen, och såklart är kön en mil lång, och så har jag en tant framför mig. Han i kassan var inte heller precis snabb, men sen efter jag hade handlat så gick jag hem, städade det sista, gjorde tårta, gjorde iordning sallad och förberedde allt. Sen duschade jag! Sen kom Jessica! Hon fixade mitt hår så jag blev fin:) Sen började folk komma. Jag bjöd på vegitarisk paj, sallad och bröd. Sen tårta, godis och chips haha. Det räckte gott och väl:) PUH! Jag som va så orolig innan för att det inte skulle räcka. Iaf sen så hade vi bara trevligt, vi lekte kortlekar, och älglekar! Pratade med musik i bakrunden precis som vilken fest som helst haha. Men det va riktigt lyckat! Tyckte bara det blev lite väl bösigt på slutet;) Men det får man ju räkna med! Jag är jätte nöjd iaf! Och tack för alla fina presenter jag fick! Jag fick smycken och assesoarer som skärp, halsband, ringar, örhängen, en väska. Sen fick jag ett super snyggt linne också! Tack alla för att ni gjorde kvällen så lyckad!





dammråttor

Dammråttorna är borta nu, har dammsugit hela lägenheten och gjort det skinande rent! (nästan iaf). Så har jag planerat allt inför lördag. Funderar dock på om maten kommer räcka haha, det har ju blivit några till på gästlistan nu;) Men ni får ta vad ni får! Det viktigaste är ju att vi kommer ha det trevligt!

Imorgon ser min dag ut såhär för er som undrar.
Gå upp, duscha äta frukost blahablaha.
Träffa Moa och Koffe och leka på lekplatsen.
Åka in till stan och luncha med Jessica.
Åka till jobbet.
Jobba till nio.
Åka hem, soooova.

Nu blev jag trött så mycket jag städat ikväll. Ska nog ta mig en kopp te faktiskt.

Hejdå mamma

Nu om några timmar åker mamma till Polen på spa-resa, hon ska vara borta i tio dagar. Det är hon och hennes arbetskamrat som ska åka, verkar grymt lyxigt med behandlingar varje dag och god mat, bassänger och gym! Ni kommer nog komma hem mjuka och glada aldrig förr!

Idag tänkte jag städa här hemma lite, det kommer nämligen hem vänner hit på lördag på mat och dryck. Och imorn jobbar jag kväll, och tidigt lördag, så skönt att ha sånt gjort! Annars idag ska jag försöka hinna med att göra lite småviktiga grejer och så kanske jag åker in till stan senare. Vill någon följa med?



kvällsinlägg

Kursen var bra! Man fick många bra tips och lärde sig mycket på den, tror den var riktigt bra för mamma haha. Man fick en handledarbok också, som man kan ha som stöd, jätte bra!

Imorgon är jag ledig också, super skönt. Mamma åker till Polen imorn så tänkte jag skulle gå upp i någorlunda tid så jag får umgås med henne på förmiddagen iaf! Känns faktiskt lite tråkigt att mamma ska åka bort, lite ensamt. Men jag tror det kommer gå fort ändå, och det kan nog vara roligt och bra för mig att bo själv också.

Nu ska jag lägga mig under mitt varma täcke. Gott.




Det är bara regn hos mig

Var ute en sväng idag och joggade, kände mig lite duktig iaf! Skönt. Sedan åkte jag och mamma till torget en sväng för att handla lite mat, och så skulle mamma köpa lite grejer till hennes polen resa. Jag hittade och lite små grejer! Trevligt hihi. Nu ska vi iväg på handledarkurs för körkort! Äntligen! Nu ska jag sjutton komma igång! Så nu måste jag rusa!

Tjingeling

Godmorgon Sverige

Eller god förmiddag! Jag vaknade faktiskt inte nu, utan vid tio-tiden. Sitter och spanar in lite kläder på nätet. Jag vill ju handla fina höstkläder... Men denna hösten sparar jag pengar! Och om 2 ½ månad behöver jag bara gå runt i fina sommarklänningar och sandaler. Sparar hellre nu så jag kan shoppa i Thailand:)


Men man kan ju alltid drömma lite...


Bilder från björn axén

Bilderna från björn axéns visningen jag och Patrik var med på har kommit ut på hemsidan. Här har ni några bilder, vill ni se alla kan ni gå in på den här adressen http://www.axens.se/ och gå in på frisörutbildning och sedan, För elever, så rullar ni ner lite så står det elevvisning våren 2008. Jätte fina frisyren och färger! Tänk att dom som gjorde visningen endast hade läst ett år då, det är häftigt.

Idag har jag jobbat, sedan efter jobbet åkte jag till majorna för att träffa Maria! Jag blev bjuden på god mat, jordnötssås med pasta! Det är ingen vanlig jordnötssås, och skulle jag säga ingredienserna skulle ni aldrig vilja testa det själva. Men den är gooood! Och det ger mig barndomsminnen. Sedan åt vi ben&jerrys och drack te. Pratade gjorde vi hela tiden också, och vi har mycket att prata om! Alltid mysigt att prata och lyssna vad som händer i ditt liv. Sedan bytte vi födelsedagspaket med varandra, vi fyller exakt med en veckas mellanrum, fast jag är ett år äldre. Så hon fyllde i fredags myndig, och jag fyller nu på fredag! Jag fick en jätte fin bok av Maria, som är av samma författare som jag fick en bok av i somras som jag läst, så jag blev jätte glad! Tack så mycket! maria fick en mysig stickad tröja av mig, hope you like! Tack för en jätte mysigt dag! Snart fika på guldhedstornet?








måndag kväll

Det var tomt i morse också utan Patrik. I sängen. Vid frukosten. Vid morgon kaffet. En helg går så otroligt fort. Men vi ses snart igen mitt hjärta!

Ikväll har jag jobbat, det har gått bra och är inte speciellt trött än. Börjar kvart i sju imorgon, så snart måste jag lägga mig, måste ju få min skönhetssömn. Det är tråkigt för en på jobbet som jag jobbar mycket ihop med ska sluta snart, och det har gått så bra att jobba ihop med henne! Vi är båda yngst på stället och därför känns det som vi har förstått varandra väldigt bra. Men det kan vara väldigt lärorikt att arbeta med alla olika åldrar.

yeye.

Nu ska jag lägga mig och titta på det sista av I ditt ansike med Magnus Betnér. Han är så grym!

natti


Tomt


Såhär ska jag och Patrik bo våra första nätter i Thailand!




Nu har du åkt hem och det är tomt här. Dom här studerna efter du åkt eller jag åkt är alltid jobbiga. Känns så konstigt. Du var ju här nyss, hos mig, bredvid mig. Jag kunde pussa på dig hur mycket jag ville. Men nu kommer jag inte kunna pussa på dig på en och en halv vecka! Men jag är glad att det är bara en och en halv vecka kvar och inte längre tid:) Då ska vi till Thailändska ambassaden och ordna visum till resan! Det börjar närma sig! Snart lyfter vi! Kanske ska titta på ryggsäck med mamma i veckan också, men dom är så dyra... Hittade en på nätet som kostade 500 :- vilket är helt okej. Men jag har kommit på att jag kommer ju inte ta med mig allt för mkt kläder och saker ner till Thailand, för att man köper nya kläder där. Och då om jag inte får plats med allt när vi ska åka hem så kan jag och Patrik köpa en väska där nere och lägga ner alla nyköpta prylar i. Smart va? Jag längtar.


Tack för en underbar helg hjärtat. Jag saknar dig. Åk tillbaka hit igen så kan vi ha filmkväll med godis och te.

Vilken skön helg

I fredags kväll kom Patrik hit, han flög hit, så jag och mor min hämtade honom på landvetter. Så mysigt att ha dig här, va så längesedan du va hemma hos mig:) På lördagen hade jag släktkalas för jag fyller år på fredag, så när jag och Patrik kom upp så stod mamma i köket redan och lagade mat och allt möjligt. Jag och Patrik gjorde tårtan:) Vi är experter på det! Den var mycket uppskattad! Iaf, sen kom folket och jag fick lite paket! Vår släkttradition är att öppna paketen direkt när alla kommit haha, ingen idé att vänta liksom.. Jag fick en tjusig klänning av syster, Koffe och Moa! Den kanske jag kan ha nästa lördag?:) Sen fick jag en mysig mössa och en halsduk! Det behövde jag verkligen, och dom kan jag mysa med hela hösten! Sen fick jag två kaffemuggar från rörstands, med design frå Filippa K, också finfina! Sen fick jag pengar, alltid bra nu när man håller på att spara massa!

I morse låg jag och mitt hjärta kvar i sängen länge, va skönt att känna att vi inte behövde gå upp och fixa massa saker, utan att vi har hela denna dagen för oss själva. Nu har vi ätit frukost och druckit kaffe. Ikväll åker Patrik hem igen:(

Varför ska en helg gå så nedrans fort? Jag tycker om dig mest i hela världen. Du och jag.





Du

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday




Jag är lycklig att får vara din. Du gör mitt liv värt att leva. Jag kan inte tacka dig nog för allt du har gjort för mig. Det jag har med dig kan ingen annan förstå hur det är och vad det betyder för mig. Det spelar ingen roll hur många inlägg här jag skriver om dig, eller hur mycket jag pratar om dig med andra. För det vi har kan bara vi uppleva. Och jag vill bara dela vissa saker med dig och inte med hela världen. Det vi har är värt allt.












En kort dag på jobbet

Idag var det mötesdag på jobbet, som inte jag får vara med på!! Men jag fick umgås med våra boende istället. Jobbade bara från 12-16.30 så det var helt okej. Nu försöker jag städa mitt rum. Varför är det alltid så jobbigt att städa sitt egna rum?? Jag har inga probem att städa i köket, vardagsrummet, toaletten... Men mitt rum..... Det är så tråkigt att städa! Det är därför det oftast ligger kläder ÖVERALLT i mitt rum, slängda hit och dit. Men men, nu måste jag städa det idag, har blivit tillsagd av mamsi. Ska ha kalas här på lördag så det är väl lika bra att få det gjort! Och på fredag kommer Patrik hit:):):):) wiiiie, jag vill att det ska vara fredag nu så jag kan se dig där vid perrongen!

Det är massa att fixa med inför vår Thailand resa. Jag måste fixa ett visa-kort, visum, vaccinationer, ryggsäck, ny legitimation...... ja det kommer säkert komma upp ännu fler saker! Men det är helt okej:) bara dom där sprutorna jag fasar inför... blä.

Har lovat att visa upp min nya hårfärg också, men den är faktiskt inte så mörk som på bilden! Andra bilden var en jag tog förra veckan då jag fortfarande var blond, med en fin liten fjäril som fick mitt hår att se lite roligare ut! Fast jag vågade aldrig gå ut med den haha, va tycker ni? Va det fint?:)


Sol och fik

Sov ut i morse helt underbart. Sen gjorde mamma hemmagjord-äpplemos till min gröt! mums! Efter det gick jag och Ida och solade, vi både gick dit och hem, kändes skönt, det va ju ingen jätte bit att gå, men då har man iaf fått lite motion idag haha. Sen gick jag hem och åt mat och duschade, efter det mötte jag upp Ida vid bussen. Vi åkte in till Vasa och fikade, tog mig en kopp te. Det har varit en jätte mysig dag med dig. Jag tycker om när vi träffas och vill verkligen att vi ska göra det oftare! Kanske vi ses nu på måndag också då?:) Om vi får tid för naglarna!! wiiie.



Ledig dag

I morse sov jag ut och det var väldigt skönt! Sen idag har jag egentligen inte gjort något speciellt. Varit ute och joggat en sväng och duschat. Sen har jag kikat på nätet efter lite utbildningar... Nu lagar jag mat och väntar på att mamsi ska komma hem. Vill hitta på något ikväll, men det verkar som att alla är upptagna eller sjuka :( Och imorn jobbar jag kväll, och tidigt på söndag, så då är det ingen idé att göra nått.


yeh yeh.






Tandläkarbesök

Idag har jag varit ledig, men var tvungen att palla mig upp ur sängen rätt tidigt ändå, för jag hade tandläkartid. Jag och Jessica hade sällskap ner til axel för hon skulle ha körlektion. Lite mysigt. Jag hade i alla fall inga hål som tur var! Efter jag hade varit hos tandläkaren så gick jag hem. Lagade lite lunch och så. Sen ringde Jessica och frågade om jag ville följa med henne och Monika (hennes mamma) till allums köpcenter. Och det gjorde jag så gärna:) Så där har jag varit idag, men jag hittade ingenting! Så tråkigt... men jag ska väl ändå inte shoppa nu innan thailand:)

hejsvejs