Snart Juli

Jag är så varm! Det skulle vara skönt med en kall dusch nu faktiskt. Kanske borde ta mig en?

Har övningskört idag och sedan jobbat några timmar. Igår körde jag också, och var lite ringrostig, men idag gick det bättre! Skönt det. Imorn ska jag göra halkan, det kommer nog lite kul tror jag:)

På lördag fyller min syster 30 år! Då blir det kalas! Hm, jag har inte köpt något än.... Vet inte när jag ska hinna det? Och vad jag ska köpa? Har ni några förslag på present?:)


Moa fyllde 2 år förra veckan och hade kalas! Moa fick en röd dockvagn från oss som hon fullkommligt älskade!




Moa tyckte mycket om jordgubbstårtan!

Sol i Stockholm

Är hemma igen från Patrik... Känns ganska segt, det är så mysigt att vara med dig, dagarna bara flyter på... Nu när det är sommar vill jag ju vara med dig alla dagar, då man kan vara ute och hitta på massa saker! Men nu ska Frida jobba på ett bra tag till innan hon får vara ledig lite. Tack för jätte fina dagar i alla fall hjärtat!

Kollade hur många som sökt till högskolor nu till hösten...... Det ser inte så lovande ut för mig där faktiskt... hm.
Vad ska jag göra då?




Midsommar

Hej på er! Nu sitter jag hos Patrik. VI har ätit frukost för ett tag sedan och nu dricker vi kaffe! Patrik läser Dan Browns Gåtornas Palats nu så då tänkte jag att jag kunde blogga lite. I fredags kväll kom jag upp till sthlm och åkte direkt till Patriks syster där alla var och firade midsommar! Jag åt efter alla andra men fick god midsommar mat och grillat spett med kött och grönsaker! Mums. Igår kom systern Sarah med familj hit på middag, och på kvällen var jag och Patrik bara hemma och hade det mysigt.

Idag är vädret som det varit de senaste dagarna... Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, tar nog det rätt lugnt. Imorn ska vädret bli bättre! Hoppas vi kan sola lite då:)

Hur var eran midsommar?


Imorgon midsommar

Just nu är jag så tankspridd, känns som att jag inte har koll på någonting vad jag gör. Det har varit så mycket på sistone att jag faktiskt inte har någon kraft kvar. Som tur är har jag lyckats ta ledigt från jobbet två dagar nästa vecka, så direkt efter jobbet imorn ska jag upp till sthlm och vara där några dagar. Ska bli så skönt. Jag kan inte förklara allt jag har inom mig här, men just nu känns faktiskt inte alls på topp. Men det är väl så livet är också har jag hört, dalar och toppar. Om jag inte skriver imorn så får jag önska er alla en trevlig midsommar!


Längtar till sommar kommer nu på riktigt. Bild från förra året.

Ledig och vill sola

Idag är jag ledig och hade tänkt att sova ut! Men vaknade nio... Det är ju ganska bra men skulle nog kunnat sova i två timmar till! Jag är väldigt trött och har inget speciellt planerat idag vilket är skönt. Behöver nog att ta det lite lugnt!

Igår hade vi planeringsdag på jobbet, det var trevligt. Vi var nere vid nya varvet. Jag känner mig väldigt liten bland dem jag jobbar med, alla är runt 30,40,50. Helt underbara iosf, men som 19-åring känner man inte att man kan säga vad som helst! Men jag kom med några nya idéer i alla fall:)

Efter jobbet så övningskörde jag med mamma! Vi åkte in mot stan och vi hamnade i en bilkö i en halvtimme... Inte så roligt, men lärorikt! Sedan åkte vi till min morbror och drack kaffe, det var väldigt mysigt.


Svårt

Har inte skrivit på ett tag nu. Jag har haft mycket att göra och haft en rätt jobbig vecka. Känner mig jätte trött för tillfället. Hoppas det blir bättre snart. Har jobbat hela helgen iaf, och imorgon har vi planeringsdag på jobbet, sedan är jag ledig tisdag och det ska bli så skönt!

Nu tänkte jag försöka läsa lite körkorts teori, måste ta tag i det!!


Mosters lilla älskling i fredags när jag & mamma var barnvakt!


Grattis på födelsedagen hjärtat!

Idag fyller min Patrik 23 år! Hipp hipp, hurra hurra hurra hurra! Det är tråkigt att jag inte kan vara hos dig idag och fira dig, men imorn ses vi! Så du kan ju få fylla år lite imorgon också tycker jag:) Solen skiner här i göteborg i alla fall, hoppas den gör det i sthlm också! Grattis hjärtat!

Igår träffade jag klassen för det var ett år sedan vår student! Vi var hemma hos Alma och hade knytis, massa goda rätter, sallader och bröd och kyckling, och massa goda kakor och jordgubbar! Kunde inte bli bättre! Vi lekte lite lekar och bara kände av den gamla klasskänslan. Sedan drog vi oss in till stan för att gå på donners studentfest och gratta alla studenter! Jag var där i någon timme, sedan kom jag på att jag ville ta sista bussen hem, men jag missar den med en minut och åker spårvagn till Axel Dalhströms torg istället... Och får gå i högklackat! Huden har gått upp på ett ställe på foten.. Men det var det värt!

Idag ska jag bara jobba. Men sedan är jag ledig i fyra dagar! Har nämligen tagit ledigt imorgon för att min kusin tar studenten! Så ännu en student, blir tredje denna veckan.


För en gångs skull pigg

Vaknade för en timme sedan och kände mig för en gångs skull ganska utvilad! Har ätit frukost och gjort lunch nu som jag tar med till jobbet sedan. Funderar på att gå ut och jogga också. Hade varit bra att passa på! För resten av veckan är ganska så fullspäckad. Imorgon ska jag först till jobbet på massageutbildning, sedan på kvällen ska klassen träffas hos Alma och ha återträff, ett år sedan studenten! Vi ska äta gott och ha på oss våra mössor. Det kommer nog bli najs!

Igår tog Maria studenten! Jag, Maja och Moa åkte till Schillerska för att se utspringet men missade Maria totalt! Inte lätt att ta sig fram med barnvagn... Men vi fick med oss stämningen iaf! Sedan hade Maria sin mottagning på hennes gård, och det kunde inte bli bättre med att sitta ute i det fina vädret! God mat och super trevligt! Hoppas du blev nöjd med din dag!
Grattis igen!