When you tell me it all will be okey

Har pluggat hela dagen idag, läst läst läst. Man kommer ingen vart känns det som, men nog lär jag mig nått hoppas jag. Jag kommer behöva sitta varje dag nu fram till sista tentan som är nästa fredag!

Jag dog lite idag när jag ringde till en av sthlms skolor för att se om min ansökan kommit fram och så. Då sa han i luren att det inte fanns någon plats till hösten tyvärr. Det var som en slag i magen rent ut sagt. Jag vågade inte ringa till de andra två skolorna efter det, utan jag väntar på breven istället.. Måste fokusera på plugget nu.
Men det är verkligen inte lätt att gå utan förväntningar, självklart förväntar jag mig att jag och Patrik kommer bo ihop till hösten, att jag ska börja på ny skola, ny stad. Jag förväntar mig allt ju. Trots att jag försöker intala mig själv att jag måste ligga lågt och vara beredd på det motsatta. Ja fy, det är inget kul alls.


Bilder från helgen i sthlm med mitt hjärta!!









Nu har jag varit ute på en joggingrunda och duschat, så jag är väl redo för en kopp te:)

BEA-utiful day

Åh denna dagen har varit bara bra! Jag har varit på strålande humör. Vaknade i morse, gjorde iordning frukost och allt, sedan började jag plugga med en gång. Har hunnit läsa rätt mycket faktiskt, läser omvårdnad nu och ja, vi kan väl säga att de jag läser är hur man ska handla i olika situationer, allt från feber, andningsbesvär, svullnader och sånt. Så kanske ni hänger med lite vad det är jag gör:)

Dagen blev ju ännu bättre när det sprack upp med strålande sol, då käka jag min goda lunch på balkongen, solade lite och pluggade där ute. Så underbart skönt. Men vad många humlor och bin det är ute!! Alla ska ju såklart flyga in också så jag får stå och jaga dom fast jag är livrädd....

Efter jag var klart med plugget så gick jag ut och jogga! Det var perfekt väder idag för en joggingtur. Nu har jag diskat, och håller på att packa, för imorn efter skolan drar jag till Patrik. Ska sova i lägenheten för första gången! Det är faktiskt riktigt pirrigt.... iih!


Min goda lunch. Mums.





Jag planterade någon blomma för någon månad sen, och titta det börjar titta upp lite grönt!!
Visste ni att jag ville bli florist när jag var liten? Det var min största dröm:) Och advokat...

Snart natti för mig

Är faktiskt redan trött. Kan bero på att jag och mamma har varit hela dagen med syster Maja och barnen. Det är inte så jobbigt i sig, men man blir tröttare på ett annat sätt med massa barnljud och sånt runt sig! Jag låter som en gammal kärring, jag vet:) Men det har varit en mysig dag iaf, vi har promenerat till röda sten, nya varvet, sedan fikat, sedan ätit thaimat!

Och nu har jag kommit hem och duschat. LDB har en lotion med sheasmör typ? Jag fullkommligt älskar den! Är typ beroende:) Så den har jag geggat in mig i, och nu väntar nog sängen på mig faktiskt. Ska till borås tidigt imorn också på ett seminarium i etik. Så godnatt på er!


Moa när hon var en liten plutt!

Friday it is!

Jobbet igår kväll gick finfint, det var en lugn kväll! Lättförtjänta pengar:)

Har ingen aning vad jag ska hitta på idag. Mamma är också ledig så vi ska väl umgås. Jag hade velat åka och simma, men mamma var inte lika sugen... Hm. Någon som vill träffas?:)

Jag vill veta NU om jag får en plats i sthlm eller inte.. Det är faktiskt riktigt jobbigt att inte veta. Jag kan liksom inte gå runt utan förväntningar heller, trots att jag säger att jag försöker att ligga lågt. Svårt. Ge mig ett svar!!!


En prins!!

Jobb

Vaknade av att jobbet ringde. Jag ska jobba ikväll! Men så synd är det inte om mig, det är storhelg idag:)
Nu får jag hoppa in i duschen, ser ut som ett ris i huvudet..



Redan skolveckan slut!

Då var skolveckan över efter måndag och tisdag! Hur lyx är inte det?:) Nu är jag ledig! Men ska nog plugga lite hemma endå inför tentan, men det är ju inte riktigt samma sak som att åka till Borås.

Igår flyttade Patrik in i lägenheten! Helt sjukt egentligen att han bor där nu! Det blir så verkligt.. Hoppas första natten inte var helt katastrof iaf:) Vill ju också vara där nu! Hos dig!



Jag tänkte faktiskt sätta mig på balkongen nu en stund, det är ju sol ute! Härligt! Känner mig verkligen glad idag:)
Pricken i vattnet är jag förresten!


Helgen är här!

Somnade rätt tidigt igår efter en lång dag i skolan med plugg och seminarium! Fick tillbaka min tenta också som jag klarade:)! Sedan hade mamma tjejmiddag här igårkväll så jag hängde framför tvn, fick dock mycket god mat!

Idag, snart, typ om någon timme, kommer Patrik hit:) Ska bli så mysigt att spendera helgen med dig hjärtat! Vi har inget speciellt planerat, förutom ett dop på söndag! Jag hade ju hoppats på fint väder, men nej där fick jag.. Ja, vi får väl se vad vi kan hitta på! Har ni några förslag?:)


I thailand...

Oväntad ledig dag

Fick mig en ledig dag idag då mina föreläsningar var inställda! Det var faktiskt rätt skönt efter att ha jobbat hela helgen, så jag klagar inte:) Jag tog mig in till stan för att vara smakråd för syrran som var på jakt efter en klänning, som hon ska ha på en väns bröllop. Efter att ha tagit oss igenom diverse affärer så hittade vi den perfekta inne på MQ, prisvärt! Sedan åt vi god lunch ihop, pasta. Efter det var det dags att säga hejdå för då skulle Kajsa åka och jobba! Och jag åkte hem. Här hemma har jag hållt mig sysselsatt med att olja in våra utemöbler på balkongen, jag ÄLSKAR verkligen doften av nyoljat!

Nu sitter jag med en ansiktsmask på.... Vardagslyx är nått mer jag också ÄLSKAR. Ska väl sätta mig framför tv snart tänkte jag. Top model börjar kl åtta:)!