Städtant

Idag har det varit en lugn dag, trodde först jag skulle träffa Kasper och Alma med det blev inget med det. Så jag började städa massor här hemma istället, dammsugit, tvättat, diskat, you name it. Sedan gick jag ut på en promenad och plockade samtidigt in lite grönt som vi kan ha på borden här hemma. Det blev riktigt fint, och mamma blir nog glad när hon kommer hem. Nu ikväll ska jag nog bara rå om mig själv, ta en dusch och sedan mysa med en kopp grönt te.




I morse var det soligt och skönt ute på vår balkong så då passade jag på att dricka mitt kaffe där ute, och fortsatte att läsa i min bok tillsammans är man mindre ensam.
Jag gillar den mer och mer.






I´ll be nice to you

Igår träffade jag Hansipansi! Vi mötes på kyrkogården (Jag vet det låter lite deprimerande, men sanningen är att det är väldigt fint att gå runt där), och gick runt där och pratade. Vi har inte setts sedan studenten, så det fanns mycket att prata om. Efter det gick vi hem till Hanna där jag blev bjuden på god mat! Och när vi hade ätit klart var det inte lång tid tills finalen i EM skulle börja, därför gick vi bort till Ica toppen och mötte Mårten som vi skulle se matchen hos, vi köpte med oss lite gott, som varsitt kinder-ägg, och jag fick roligast leksak! Spanien vann och alla som var där blev glada för spaniens skull förutom Mårten som hejjade på Tyskland haha. Sen gick jag hem i mörkret, men det gick fint:)
Tack för en trevlig dag.

Idag kanske jag ska träffa Kasper och Alma och fika. Jag får ta och ringa till Kasperman nu och kolla läget, vi är ju så otroligt långsamma ibland...


 
Jag och Hanna stötte på en läskig hund på kyrkogården... Undra om han vaktade någon?

Lördag!

wiie nu är jag ledig i två dagar!! Så jäkla skönt! Ska sova ut imorgon! Har inte planerat alls mycket för dessa dagarna. Kanske ska ut ikväll med Hanna och några andra och dansa, men egentligen hade jag bara velat sitta på något ställe och prata.. Hm, kanske kan träffa någon annan iofs? Annars ska jag och Hanna träffas imorn tror jag bestämt.

Vad tycker ni jag ska göra?

Hej

Hej alla!

Har jobbat idag som alla andra dagar, och det har varit sjukt mkt att göra! Men slutade iaf kl två så det var skönt. Kom hem och åt god middag med mammi som har varit ledig idag. Sen läste jag lite i min bok och vilade. Efter det åkte vi förbi syster Maja som skulle få en snygg topp av mamma (bara för att hon är världens bästa mamma), och medan vi var där så passade vi Moa då Maja och Koffe skulle äta middag, så då fick Moa bada och plaska lite. Min lilla docka.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen lägga mig, får försöka sova tidigt ikväll, börjar kvart i sju imorn. Sen är jag LEDIG i två dagar! wiiehuu.

Hejdå!


Tillsammans är man mindre ensam

Nu är kl snart åtta och jag ska lägga mig och titta lite tv eller läsa en bok. Har börjat läsa en jag fick av Maria på studenten som heter Tillsammans är man mindre ensam. Har dock bara läst några kapitel men den verkar väldigt bra! På tv kommer a la emma som är ett matprogram som leds av Emma Andersson. Såg förra veckan på det, och det var faktiskt förvånandsvärt kul att se på, då hon tex. åt ett fårhuvud (det var därimot vidrigt). Så jag sätter nog på te-vatten nu också, gott!

I morse trodde jag att jag skulle börja kvar i sju, men när jag väl kommer till jobbet vid sisådär fem över halv så möter jag en kollega i omklädningsrummet som tydligen började kvart i, och jag började kvar över! Usch vad irriterade det var haha, men sånt händer ju om man inte tittar noga, så det kommer jag garanterat göra i fortsättningen!

tjingeling


wiiiiiiie

Nu är jag super glad! Jag och mamma åkte till frölunda torg när hon hade kommit hem från jobbet och letade bikini och skor igen och nu såklart när mamma är med hittar jag massor!

Två bikinis
Jobbskor
En t-shirt
en jobb-bh




Vad tycks?:)


Kommit hem

Kommit hem från jobbet. Idag var det lite segt, det gick så fort att få upp alla idag, så sen hade vi inte så mkt att göra fram till lunch, men det var rätt skönt det också. Har iaf fått hela mitt schema nu, vilket är jätte skönt! Förstår inte att de var så sena med det... Nu tänkte jag göra mig lite mat och kanske städa lite, det behövs ju ibland!









Jag saknar dig Patrik så mycket. Nu efter studenten så träffades vi så länge, och när vi skiljs åt då, blir det extra jobbigt. Speciellt på kvällarna. Då jag ligger själv i min säng och bara vill hålla om dig och känna din värme, det är då det känns som mest. Bara att få träffa dig i en minut skulle räcka för mig, för att få vara med dig är det bästa som hänt mig. Vi har mycket att se fram emot du och jag. Jag längtar så till vår resa och alla nya minnen vi kommer få ihop! Du är mitt allt.






buhu

Har varit inne i stan och letat bikini och skor, men hittade ingenting! Jag var inne på H&M för att leta bikini, och visst jag hittade någorlunda snygga, men nej då fanns det inte i min stl. Så typiskt. När jag skulle börja leta skor så hittade jag inte annat är crockers (som jag tycker är apfula). Vart hittar jag bra jobbskor? Snälla hjälp mig!


När jag kom hem så åt jag en god pastasallad, och nu tänkte jag ta mig ett skönt bad och sätta på någon bra skiva. Behöver nog det innan jag börjar jobba imorgon igen.










Patrik kom hit då! Jag saknar dig så mycket...

Vad ska jag göra idag?

Idag är jag ledig! Det känns lite konstigt när jag inte varit det nu på några dagar och givit min skäl åt att lära mig det här arbetet. Men det känns väldigt skönt! Funderar på vad jag kan göra idag? Om jag skulle åka in till stan kanske och hitta mig ett par sandaler/tofflor som jag kan ha på jobbet, de skor jag har nu blir alldeles för varma, usch. Sedan vill jag hitta en bikini. Jag har redan en fin vit som jag köpte förra sommaren (men om ni minns vädret då så fick jag inte mkt användning för den då, tror jag hade på mig den två gånger.) men jag måste hitta en till, om inte två kanske, för min och Patriks thailandresa!! För det vet ju alla att man inte kan hitta några bikinis i december... Så jag kanske ger mig ut till stan idag.



Vad tycker ni är fint? När jag ser själv här nu vad jag tittar på så känns det som jag är ute efter en brun bikini. Men det hade varit roligt med någon färg också. Det viktigaste är väl egentligen att den sitter där den ska.

Fika

Idag har jag jobbat tidigt först och slutade kl 16. Sen åkte jag hem och åt god man med mamsi:) Gott kött med färskpotatis med morötter och massa gott! Sen ringde Ida och ville fika, så ja vi åkte in några st till stan och fikade och hade det trevligt. Tur att jag är ledig imorn så jag kan sova ut:) Min första lediga dag sedan jag började jobba! Jag är nog inte riktigt van vid arbetslivet än märker jag... Att vara så lite ledig! På donner hade vi minsann våra lektionsfria onsdagar och helgen var man alltid fri på! Men pengarna ska ju gå till något bra som jag längtar ihjäl mig till.... THAILAND!!!:) Så det är värt varenda minut där!




Mosters älskling fyller ett år!

Imorgon fyller Moa ett år! Det är inte klokt vad tiden går fort. Tycker inte det känns så länge sedan som vi åkte till mölndals bb för att titta på världens sötaste, men det är redan ett år sedan. Idag var det kalas för Moa, och hon fick massor av fina presenter. Bland annat en gunghäst av oss, och en docka från mamma och pappa.

Grattis min lilla sockerbit!


Lång dag

Började jobba kvart i sju. Har varit på äldreboendet idag. Och det har varit mycket att göra. Jag känner mig inte riktigt lika hemma där än som på gruppboendet, eller hemma och hemma. Personalen är jätte gullig, men det är så många boenden att hålla reda på och komma ihåg vad alla har för olika behov och så det tar tid för mig märker jag! Men så är det väl i början, sedan har jag ju faktiskt inte jobbat inom detta innan. Men det ska nog gå bra. Nu är jag hemma och slappar lite, är trööööööööötttt! Men det är ju trots allt lördag, så jag funderar på vad man kan hitta på?






Jobbar

Nu i sommar jobbar jag på ett äldreboende/dementboende, och idag har jag jobbat själv för första gången, och det har gått bra faktiskt. Men jag kan verkligen inte allt än, så många frågor får de fortfarande stå ut med haha. Det är ett rätt krävande arbete, men det verkar väldigt kul och givande måste jag säga.

Idag är det midsommarafton! Vi hade lite firande på jobbet med midsommarmat och jordgubbar. Men ikväll så är jag nog bara hemma med mamma, ska jobba tidigt imorgon med. Men vi ska iaf äta lite räkor här och mysa så det blir gott:) Men katten oskar kommer väl bli galen då som vanligt av räkdoften och stå och mjaua...

Glad midsommar på er alla!

Ska ni lägga sju blommor under kudden inatt tro? Det behöver inte jag göra för jag har redan min drömprins:)


Länge sedan

Länge sedan jag skrev här! Det har hänt så mycket som jag inte kommer få plats ens att skriva här!




För det första har jag tagit studenten! Dagen var helt underbart rolig! Lite sorglig också, men mest roligt! Det var fullt upp hela hela dagen, från att jag vaknade och skulle fixa sig tills jag kom hem och i stort sätt ramlade i sängen. Klassen mötes upp för champangefrukost vid kajen och det var strålande sol och alla var så himla fina! Åt jordgubbar, drack lite skumpa och sjöng gamla körlåtar ihop. Och såklart studentsången hihi. Sedan bar det upp till skolan där vi hade samling i klassrummet och några höll tal, våra klassföreståndare sjöng och spelade för oss. Jonas sjöng fix you, och hela klassen började störtböla ( ja på riktigt gjorde vi det ). Något av det jobbigaste studerna i mitt liv och jag trodde för en stund att studendagen skulle bli en stor sorg bara. Men efter det var det dags för lunch och spex, och då piggnade vi allt till och det var väl rätt kul, men alla satt lite spända för uppspringet. Sedan var det äntligen dags för oss att gå sambatåg ner mot kajen för att ta oss på båten som skulle ta oss över till röda sten, DÄR vi skulle springa ut! Men jag och några till tjejer från klassen var tvungna att peepeea innan vi skulle gå, och när vi var klara hade de redan gått haha, så vi fick springa efter, och vi kom ikapp som tur var! Sedan åkte vi båt över till andra sidan, och vi sjöng som bara den! Sedan sprang vi upp till För vi har skjutit en gök vår klasslåt och var så lyckliga! Jag fick ett berg av blommor och nallar runt min hals av släkt, vänner & Patrik som stod där och väntade på mig! Det var en otrolig känsla som jag aldrig kommer att glömma. Efter allt detta så var det dags för flakruren i stan, hela klassen var på och våra klassföreståndare, och musiken var fixad! Och den turen var nått av det roligaste jag gjort! Jag tyckte det var så sjukt kul, alla som vinkade åt en och att stå där och bara skrika och sjunga! När vi blev avsläppta vid heden så hämtade Mats och patrik mig. Sen kom vi hem till min mottagning och skålade i champange. Det var väldigt många där och det va så kul att se! Fick i mig lite mat, i omgånger dock då man aldrig hann sitta ner i en sekund typ. Mamma och syster höll tal och det var väldigt fina. Sedan öppnade jag presenter och pratade med alla. Jag fick fina presenter, inget jag inte är nöjd med. Fick bla. glas, vinglas, kamera, pengar, smycken, och en RESA TILL THAILAND FRÅN PATRIK! Förlåt hjärtat om jag skriver det här, men jag måste få säga det till hela världen, för det är nått av det finaste jag fått och jag tror inte jag förstår än själv haha! wiiie:) Efter mottagningen gick vi hem en snabbis och lämnade lite grejer sedan bar det in mot stan för mig och Patrik till studentfesten, och den var också lyckad! Trots att man började bli lite trött, så var den najs! Ida, Fanny och Eve kom också till Hard Rock som festen var på, och det var roligt hihi. jaa jag tror vi var hemma vid fem någongång och som sagt somnade på en gång. Men tack alla för en underbar studentdag som jag aldrig kommer glömma. Nu väntar livet för mig.
Och idag har jag börjat sommarjobba haha, äldreboende here I come! Men det verkar jätte mysigt där, och det är väl dags att börja ta lite ansvar nu.


Har också varit uppe i sthlm nu efter studenten hos min babe, och det har varit helt underbart att träffas lite längre! Tiden går såklart ändå så fort... Men tack för underbara dagar med dig hjärtat!! Får berätta mer om dom i nästa inlägg för nu börjar jag få ont i fingrarna och ni orkar väl knappast läsa mer haha:)



 


.












Take my hand and walk with me
From the circels you running to
One day you´ll be fine
Just give it time
For life can be wonderful


fyra dagar kvar

Helgen har gått fort förbi! I fredags kväll åkte jag till Rebeckas kalas där vi lekte lite och åt massa godsaker, mums:) Sen åkte jag vidare efter några timmar in till stan för att träffa Ida & co. Dom var på chez, så gick in dit. Sedan skulle dom vidare till Gretas, och jag också egentligen. Men vi stannade rätt länge på chez, och så var jag så jäkla trött, så jag valde att åka hem med Tess. Fick ju sällskap:)

Igår åkte jag och mamma iväg till havet och solade! Mamma gjorde också sitt premiär-dopp! Grym hon är! Men jag var för feg, kände inte ens på vattnet haha. Jag låg istället och läste körkorts-teori flitigt! På kvällen åkte jag hem till Almungen på grill-mys. Så jäkla rolig kväll. Hoppade stuttsmatta och drack vin, lyssnade på mole och ja hade allmänt trevligt!

Idag har dagen sett ungefär ut som igår... Jag och mamma har varit vid havet igen, jag har läst teori, igen. Nu är vi hemma och ska laga mat! Är sjukt hungrig! Det är skönt att ha fått lite färg, då kommer man ju vara lite brun till studenten. Och antagligen så kommer värdet hålla i sig (om man tror på tidiningarna) och då får vi sol på onsdag!! wiie.

Fatta att det är fyra dagar kvar bara. Det är verkligen helt sjukt! Jag förstår det inte själv. Jag håller på att gå in mina skor lite just nu, mamma säger att jag måste göra det "annars kommer du få så ont i fötterna!!!" Så jag lyder henne... Hon har ju levt ett antal år längre är jag:)

IMORGON KOMMER PATRIK!!! lala! Me very happy:) Skönt att du kommer några dagar innan studenten tycker jag. även om det kommer vara en del att göra nu innan. wiie, men jag tycker om dig. Väldigt mycket.